Cozys

Company details

Rated 1 out of 5 stars

Absolut ingen service at få.

Virkelig dårlig service/ingen service overhovedet.!!!!

Jeg bestilte noget garn hos firmaet og efter bestilling modtog jeg også ordrebekræftigelse på mine vare. I mailen står der at man kan forvente at modtage varen inden for 1-3 hverdage. I nogle tilfælde op til 10.
Der går en hel uge fra jeg bestiller til jeg sender en mail til firmaet om hvornår jeg kan forvente at få mine vare. Efter 2 dagen uden svar sender jeg en ny mail, som jeg heller aldrig får svar på. Man kan kun kontakte firmaet via email. Og på deres hjemmesider lover de at man har et svar inden for 24 timer.

Pengene har dog aldrig været trukket fra min konto, kun reserveret og idag blev pengene så frigivet igen, på min konto. Men jeg har intet hørt fra dem. Ingen besked om at de ikke kan levere varen. Intet svar på mine mail. Intet.

Det er så en uprofessionelt måde at køre forretning på.

Det virker mest som en fusker firma. Hvis man kigger lidt nærmere høre firmaet under et andet firma som er en skønhedsklinik. Det får det bare til at virke mere underligt. Dog har jeg ikke mistet penge og er derfor ikke blevet snydt i den forstan.
Men den stil de føre sig er under alt kritik

February 14, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Elendig kvalitet, hold jer langt væk

Elendig kvalitet. Jeg skrev til jer kort efter at have modtaget en af jeres dyre tæpper, som jo ellers var en gave til min kæreste.

Tæppet havde fnug ved modtagelsen som om det var godt brugt. Et par uger efter var tæppet totalt dækket i fnug. Det SÅ grimt. Vi gjorde alt som det var foreskrevet i jeres guides, men det her er slet ikke som lovet.

Da jeg kontakter jer, får jeg ikke svar. Da jeg kontakter jer igen, og så igen får jeg endeligt et svar fra Stephanie:

Hej Alan
Jeg beklager mange gange, at du har skrevet til os tidligere og det desværre var forgæves.

Denne form for uld, har desværre tendens til at fnugge, som alt andet ubehandlet uld, da det med tiden vil ændre struktur, da det er naturmateriale. Vi har god erfaring med at benytte en elektrisk fnugrulle, da den kan fjerne den uld, der har arbejdet sig ud af garnet og derved sætter sig i små klumper.

Håber du/I kunne bruge mit svar.

Jeg ønsker jer en rigtig god weekend.

Mvh. Stephanie

———————

Men hvad skal jeg bruge det til? I har solgt er produkt, i dårlig kvalitet. Det kunne ikke holde.

Da jeg svare på mailen, får jeg aldrig svar igen. Endnu engang ignorere i bare, fordi så går problemet jo nok væk.

Hold jer langt fra cozys. De har ikke forstand på at drive en forretning, eller også er de bare en flok svindlere.

October 2, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har ikke fået mine penge retur

Jeg købte i slutning af 2020 et større tæppe, da vi havde fået et 80x80 tæppe som var for småt. Jeg kontakter cozys inden for st høre om jeg kan returnere tæppet og købe et større. Jeg får svar fra en Stephanie om at det godt kan lade sig gøre, jeg pakker derfor tæppet og sender det tilbage og bestiller det nye tæppe. Efter 1 1/2 måned hvor jeg ikke har sent nogle penge fra dem har jeg forgæves forsøgt at kontakte dem flere gange.. nu er vi snart i maj og jeg har stadigvæk ikke hørt mere fra dem :(

April 29, 2021

Perfekt kvalitet.

Perfekt kvalitet.

Da de ikke havde produktet på lager blev det dog sendt lidt sent, havde du stor tiltro da, jeg fik et svar fra et menneske og det blev simplehen sendt afsted om lørdagen, så fik det allerede Tirsdag.

Tak for handlen.

January 29, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Cozys´ garn giver et flot resultat

Efter nogle år, hvor jeg har beundret disse tæpper lavet ud af kæmpegarn, fik jeg endelig taget mig mod til at prøve. Garnet fåes ikke mange steder, men i min søgen støder jeg på Cozys.dk. Ikke nok med, at de har mange flotte farver at vælge imellem, så er servicen også helt i top! :-)

Jeg bestilte 4 kg garn i to forskellige farver, men desværre var 3 af garnnøglerne, som havde samme farve, ikke på lager (populær farve går jeg ud fra ;-) ), men da jeg skulle give den sidste garnnøgle i gave på et bestemt tidspunkt, var jeg så heldig, at Cozys var så søde at sende mine pakker separat, så garnnøglen kunne nå hjem i tide- dette på deres regning.

Garnnøglerne er nogle fantastiske produkter i god kvalitet. Jeg er allerede nu ved at planlægge mine næste kreationer, som selvfølgelig også skal laves ud af garn fra Cozys :-)

January 19, 2019

Øv..

Dårlig kunderservice over telefon.. og skidt med refundering...

December 20, 2018

Et super samarbejde

Jeg fik lavet en custom order på 2 puder og et tæppe, samt et babytæppe. Rigtig god kommunikation, hvor der blev sikret helt præcist hvad der skulle laves. Dagen efter var ordren klar.

De er super søde, og arbejder hårdt for at sikre høj kvalitet og kundetilfredshed. Dermed er det ikke sidste gang, jeg handler hos Cozys.

November 21, 2018

Jeg vil 100% anbefale Cozys

Jeg vil 100% anbefale Cozys! Af tre gode grunde. For det første har det været en super sød, venlig og god service som kunne opfylde mine ønsker. For det andet kan jeg bare se og mærke kvaliteten er i top ift. materialer.. jeg elsker finurligheden ved uld og det mestrer Cosys godt gennem deres håndværk af tæpperne og for det tredje har det været en nem og hurtig levering.
Tak Cosys❤️
Alt i alt meget tilfreds!

October 15, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik desværre ved en fejl

Jeg fik desværre ved en fejl, et forkert tæppe hjem. I løbet af 4 dage havde de lavet et nyt(det rigtige), gjort det større som et "plaster på såret" og sendt det. Det er god kunderservice og hurtig respons. Derfor får I 5 stjerner af mig :-)

February 9, 2018

Take a closer look