CP Import Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og fremragende service hos Christian. Det er anden gang jeg har besøgt Christian for at få lavet nye nøgler til mine biler. Han er hurtig, professionel og dygtig, og så er priserne utro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fik meget hurtigt repareret en defekt klapnøgle med fjernbetjening, hvor en clips til batteriet var gået i stykker. Meget venlig og kompetent mailkorrespondance. Kan varmt anbefales!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kørte til CP-Import, hvor jeg både fik flyttet indmaden i vores bilnøgle over i et nyt nøglehus, og samtidig fik jeg lavet/programmeret en helt ny ekstra nøgle. Alt forløb hurtigt og til min... See more

Rated 4 out of 5 stars

Bestilte 2 stk nøgler til Opel Insignia - hurtig service og levering, men nøglehusene passer ikke. De skåret plastik dele inde i nøglehusene er skæve og det gør delene ikke passer sammen. Delene ka... See more

Company replied

Company details

1. Auto Parts Store

Written by the company

Salg af autonøgler, nøglehuse, klapnøgler og reservedele. Udover salg, udføre vi også repperationer på autofjernbetjeninger.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Kanon tilfreds.

Kanon tilfreds.

Jeg har i dag modtaget min bestilling fra CP Import, elektronikken til kodning af dæktryks sensorer kom tre dage efter jeg havde bestilt den og den er nu allerede afprøvet.

Alt er i skønneste orden, og noget jeg har betalt for hvert halve år til 360kr pr. gang i 5år kan jeg nu gøre selv med en del fra CP-Import til 195kr.

Jeg er en meget tilfreds kunde og hvis jeg kommer til at mangle andet i denne kategori, så vender jeg helt sikkert tilbage.

Mange tak for super god service og vejledning.

Lau Andersen

January 22, 2022

Hej Lau

Mange tak for den fine bedømmelse :-)

Rated 5 out of 5 stars

Kan absolut kun give max stjerner

Kan absolut kun give max stjerner. Sende CP en nøgle der næsten var skilt af i atomer. Kom tilbage og virkede perfekt.

January 18, 2022

Hej Torben

Vi takker for din fine anmeldelse :-)

Hurtig service

Bestilte et nøglehus til min bil mandag. Det lå i postkassen dagen efter. Klart et sted jeg vil anbefale og priserne er billige taget i betragtning af kvaliteten.

Jeg vil helt sikkert bruge CP-import igen

December 7, 2021

Hej Anders

Mange tak for din fine anmeldelse :-)

CP Import = god service

Christian Pedersen yder rigtig god service til fornuftige priser.
Jeg sendte mine nøgler med posten og fik dem hurtigt retur.
Kan kun anbefales

November 19, 2021

Hej Anders

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, mange tak.

Jeg havde netop købt en Yaris fra 2006

Jeg havde netop købt en Yaris fra 2006, hvor fjernbetjeningen kun kunne låse op og ikke låse.

Synes ikke jeg havde lyst at betale ‘det blege’ som Toyota reservedel ville koste.

Gav mig til at google og fandt CP-Import i Nykøbing Mors. Skrev til ham og endte med at sende nøglen derover - fik den tilbage et par dage senere, indmaden var renset og der var monteret nye mikroswitche.

En meget fornuftig pris også - kan absolut anbefales 👍

October 23, 2021

Hej Henrik

Jeg er glad for vi kunne hjælpe! og mange tak for din fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Kodning og reparation af bilnøgle

Fik kodet en bilnøgle og fixet en løs forbindelse i en anden nøgle. Super sagkyndig betjening, lækker kaffe og et perfekt, hurtigt resultat til Danmarks absolut billigste pris. Takker ydmygt! Fedt at der stadig findes sådan nogen.

October 21, 2021

Hej John

Jeg er glad for at kunne hjælpe! tak for din fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Fik byttet min vare med det samme

Fik byttet min vare med det samme. Super god og hurtig respons. Rimelig pris. Jeg anbefaler.
Dariush

September 2, 2021

Hej Dariush

Tak for din fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Nyt nøgle-cover til min gamle Saab

Jeg bestilte et nøgle-cover (et nøgleformet hylster, hvori en lille printplade er monteret) til min gamle Saab. Bestilling og levering foregik meget fint, ligesom prisen virkede absolut rimelig ift. hvad jeg ellers kunne Google mig frem til.
Det ville have været rart, at kunne se forsendelsesomkostningerne lidt tidligere i forløbet - det endte med sølle 11 kr.

Selve nøgle-coveret levede meget fint op til mine forventninger; det tog vel omkring et minut at skifte, så var min nøgle som ny :-)

April 22, 2021

Hej Lars

Tak for din fine anmeldelse, vi arbejder pt. på en ny hjemmeside hvor det vil kunne ses tidligere.

Yderst tilfreds!

Jeg skulle have lavet min bilnøgle, og er yderst tilfreds med servicen hos CP-import. Alt fra første kontakt til modtagelsen af min bilnøgle gik godt, og kommunikationen var rigtig god. Tak!

April 13, 2021

Hej Trine

Mange tak for de rosende ord, det er værdsat.

Perfekt!

Gummiknapperne på min bilnøgle var gået helt i opløsning, men problemet blev løst med nye gummiknapper fra CP-import, og prisen var fornuftig og jeg modtog det bestilte som passede perfekt og jeg afgav bestillingen fredag og modtog det den følgende mandag, så det kan ikke blive mere perfekt.
Vil varmt anbefale CP-import!

March 29, 2021

Hej!

Mange tak for din anmeldelse :-)

Billig nøgle.

Hejsa CP Import..
Skulle have nye nøgler til min Peugeot 206.
Det gik hurtig og billigt. Lidt langt væk men havde sommerferie så lavede en udflugt ud af det.
En rigtig skarp pris og nok Mors flinkeste mand.
God service. Kan varmt anbefales.
KH Christen fra Djursland.

January 17, 2021

Hej Christen

Mange tak for den fine bedømmelse, og de rosende ord :-)

Rated 5 out of 5 stars

“Næsten for god til at være sand”

“Næsten for god til at være sand”, var min første tanke da jeg fik det første svar. Jeg havde en MEGET defekt fjernbetjening til billås.
Christian svarede straks. Send nøglen og jeg kigger på det. Jeg fik en ca. pris. Kort svartid og præcise svar, er super service i min verden 👍👍👍
Få dage efter fik jeg min nøgle igen i super flot stand med nyt nøglehus og en fjernbetjening der virker - og til prisen.
Synd at jeg kun kan give 5 stjerner - jeg vil have givet flere for den super fine service fra CP import 👍👍👍👍👍👍👍

December 4, 2020

Hej Sanne

Mange tak for de rosende ord, det er meget værdsat. Altid godt med tilfredse kunder, det betyder det vi gør er rigtigt :-)

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte en nøgle onsdag og den kom…

Bestilte en nøgle onsdag og den kom torsdag.
Havde lidt spørgsmål ift. den nye nøgle og fik super god service. Jeg vil HELT sikkert anbefale CP Import til andre, der står og mangler ny nøgle mm.

December 3, 2020

Hej Gert

Mange tak for de rosende ord :-)

Bestilte nye knapper til…112% iorden

Bestilte nye knapper til fjernbetjeningen til min bil i går, tirsdag morgen,,, har modtaget de nye knapper i dag, onsdag...
Er løbende blevet opdateret på mail om hvor langt min ordre var i systemet...
Top service fra CP-import,, er mere end tilfreds med deres håndtering af min lille order,,, og vil til hver en tid anbefale venner og bekendte at bruge CP-import, hvis de har brug
for noget lignende som jeg havde..

July 30, 2020

Hej Claus

Mange tak for din bedømmelse, det sættes der stor pris på, god service er noget vi sætter stor ære i :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super god service i en fart og til yderst rimelig pris.

July 29, 2020

Hej!

Tak for den fine bedømmelse :-)

Take a closer look