Cphkyno Reviews 12

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Min hund blev aflivet efter behandling

I juni bookede jeg en tid da min hund gik dårligt på Venstre forben og havde gigt da han var en senior hund
Han blev aflivet heri August, da han efter behandlingen var blevet lam i højre bagben, helt skæv i nakken og kunne ikke stå og gå mere
Der var ikke noget at gøre desværre, i følge flere behandlere der forsøgte at hjælpe ham med at rette op på skaderne

June 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste Wellness i Danmark !!!

Bedre Wellness behandling til vores Bulldogs findes ikke ❣️Efter Johnny har haft dem imellem sine hænder og har løsnet spændinger, sat skævheder på plads og sørget for en halt hund kan løbe frit igen. Har vi altid glade velfungerende energiske Hunde. Min datters Spanske Mastiff fik et slag i ryggen og var virkelig ramt med en unormal haleføring, der tydeligt viste store smerter. Da vi gik ud efter behandlingen, var han som genfødt og har ingen smerter mere.
Danmarks bedste Wellness behandler som også justerer hvalpe før de flytter til nye hjem ❣️
Tusinde stjerner fra os og fra hjerterne TAK siger vi alle fra Team Bullystyle’s 🙏🥰

June 4, 2024

Altid tilfredse hunde

Jeg har brugt Johnny til min flok af labrador i mange år. Hvert et besøg er en fornøjelse. Jeg kan se forandringen hos mine hunde. Eneste minus er, at han forlanger de skal holdes lidt i ro dagene efter. Pyhaa..

June 22, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt johnny gennem længere tid…

Jeg har brugt johnny gennem længere tid til vores 2 hunde, og jeg kan varmt anbefale ham.
Hundene løber glad ind til ham hver gang, og han er virkelig dygtig til at finde "problemerne" og fikse dem.
Han har fået styr på skævhed i bagparti på den ene og nakke/ryg problemer hos den anden.
Vi er yderst tilfreds.

April 14, 2024

God oplevelse

Jeg var forbi Johnny forleden med min lille rejsekammerat Eddie. Han har lidt af køresyge og med en forestående påsketur til Italien opsøgte vi hjælp hos Johnny.
Lige nu sidder vi i bilen med en sovende hund 🙏🏻. Så tak for hjælpen og god påske 🐣

March 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste Dyrebehandler jeg har oplevet

Jeg har været til mange forskellige behandlere med min Hund. Aldrig oplevet bedre og mere kyndig person end Johnny. På alle måde er min hund blevet gladere og bedre til at håndtere sin gigt.
Jeg giver min allerbedste anbefalinger til Johnny ❤🙏

March 8, 2024

Johnny er super dygtig

Endnu en rigtig god behandling af vores hund. Utroligt hvad det betyder for hende at komme hos Johnny. Hun går altid glad derfra med halen oppe, varme i kroppen og meget mere bevægelig. Kan varmt anbefale Johnny og CPHkyno

January 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Johnny er helt fantastisk til min hund…

Johnny er helt fantastisk til min hund Anton, som ellers hader at komme til nogen som helst former for behandling. Johnny er rigtig god til at læse hunden og til at skabe tryghed. Vi går fast hos Johnny når han kommer til Bornholm.
Anton har både hofte og nakke problemer, det mærker han intet til i daglig dagen takket være de behandlinger han får hos Johnny.

Jeg kan varmt anbefale at få din hund behandlet af Johnny .

October 29, 2023

Johnny og CPH KYNO er fantastisk

Johnny og CPH KYNO er fantastisk! Taastrup

Vores franske bulldog fik pludselig ondt, og dyrelægen sagde, at han skulle nok være på smertestillende resten af hans liv. Vi fik en akuttid hos Johnny, og allerede efter første behandling havde det gjort en kæmpe forskel! Al smertestillende blev lagt på hylden - endda hurtigt. Nu går vi efter behov hos Johnny.
Johnny er en fantastisk behandler og min hund er vild med ham.
Jeg giver Johnny mine varmest anbefalinger, det kan gøre en kæmpe kæmpe forskel for din hund.
Jeg kom der, da han var en del af KynoRehab og kommer der fortsat nu hvor det er CPH KYNO. Tusind tak for dig og dine behandlinger, Johnny!

August 26, 2023

Dårlig oplevelse...

Dårlig oplevelse...
Er flere gange kommet til behandling, med en fransk bulldog i Kettinge..
Min hund var bange for Jovnny til sidst, og skreg flere gange, hvor jeg måtte vælge at forlade min hund, så min mand eller husværten i Kettinge, måtte tage over..
Dette kunne jeg ikke fortsætte med, at tilbyde hverken min hund eller mig selv, så jeg kommer nu i Lundby hos Monique, som har formået, at få vendt angst til glæde og velvære hos min hund, hvilket jeg er super glad for..

November 6, 2022

Tak Johnny 💙🐾👌🏻

Tak Johnny 💙🐾👌🏻
For ca 2 år siden kom min lille pige ud til Johnny for første gang -
Hun var i store vanskeligheder og kunne dårligt gå -
Hun har gigt og havde fået 2 patella operationer -
Det var ved at være sidste udkald -
og hun skulle have været hos Johnny
For første gang -
For at prøve at lykken -

Men hun var så dårlig at jeg ville afmelde derfor skrev jeg at ville afmelde og høre dyrehospitalet om nok var nok dagen efter …
Johnny ringede og insisterede venligt på at prøve at hjælpe hende
Og lavede en akut tid - og jeg indvilligede
Hun listede op af vejen med smerter og løb glad ud fra Johnnys praksis vrikkende glad hen af vejen ❤️
For ja hunde for også grimme låsninger i kroppen som vi gør -

Lady kaya og jeg er nu kommet hos Johnny i små to år -
Så sent som i går var vi der og få rettet lidt små
låsninger ud ❤️
Der havde samlet sig på små 7-8 mdr
Min hund elsker Johnny
og der er en god kontakt ham og hende i mellem og fuld kommunikation under hele forløbet -
Johnny giver sig god tid og “ slipper forsigtigt og går forsigtigt til værks når han møder ømme steder
Johnny er fantastisk dygtig -
Rar og jeg ville ikke bytte ham ud for nogen pris -

Han er grunden til at mit kæreste eje i live i dag -
Og fungere så fint i kroppen
Og det er jeg samt min famile ham evigt taknemlig for ….
❤️

September 27, 2023

Dårlig oplevelse!!!

Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse hos Johnny Amnitzbøll i Taastrup.
Min hund (Alvin), som normalt er en rolig og tillidsfuld hund, virkede fra starten meget nervøs, og imens Johnny arbejdede på bagpartiet, holdt jeg fast i Alvin foran for at få ham til at slappe mere af. Da Johnny begyndte at arbejde omkring halsen/kæben, ramte han et smertefuldt sted, hvorfor Alvin bakkede for at trække sig og fik sig på den måde skubbet ud over bordet, alt imens Johnny stadig holdt fast i ham. Det endte med, at Johnny holdt ham i halsen frit ud i luften i 10-15 sekunders tid, imens Alvin decideret skreg af skræk/smerte og både tissede og sked. Da Johnny satte ham ned mod gulvet, bed Alvin ud efter Johnnys hånd.

Herefter blev Johnny virkelig ubehagelig og grov. Han skældte konstant ud, og jeg følte mig enormt utilpas og ked af det, så jeg gav Alvin snor på, overførte pengene og meddelte, at jeg ikke ville udsætte Alvin for mere.
Dette tog Johnny heller ikke specielt godt. Han fulgte efter mig hele vejen ud til lågen og blev ved med at skælde ud.

Vi er enige om, at Alvin selvfølgelig ikke skal bide, men Johnnys egne ord var forinden “det er helt normalt, at hunde bider, hvis der er noget der gør ondt. Det er deres måde at snakke på i den situation”.
I min optik var det eneste rigtige at gøre jo bare at slippe Alvin, der tydeligvis var angst og i smerte.

Jeg er meget rystet og ked af oplevelsen, og har dårlig samvittighed over at have udsat min hund for denne traumatiske hændelse.

Jeg vil til slut sige, at dette skete da Johnny var under et andet firmanavn. Og kan nu se, at han har skiftet. Men det ændrer ikke på den forfærdelige måde han behandlede min lille hund på.

January 5, 2023

Is this your company?