Dårlig oplevelse!!!
Jeg har haft en meget ubehagelig oplevelse hos Johnny Amnitzbøll i Taastrup.
Min hund (Alvin), som normalt er en rolig og tillidsfuld hund, virkede fra starten meget nervøs, og imens Johnny arbejdede på bagpartiet, holdt jeg fast i Alvin foran for at få ham til at slappe mere af. Da Johnny begyndte at arbejde omkring halsen/kæben, ramte han et smertefuldt sted, hvorfor Alvin bakkede for at trække sig og fik sig på den måde skubbet ud over bordet, alt imens Johnny stadig holdt fast i ham. Det endte med, at Johnny holdt ham i halsen frit ud i luften i 10-15 sekunders tid, imens Alvin decideret skreg af skræk/smerte og både tissede og sked. Da Johnny satte ham ned mod gulvet, bed Alvin ud efter Johnnys hånd.
Herefter blev Johnny virkelig ubehagelig og grov. Han skældte konstant ud, og jeg følte mig enormt utilpas og ked af det, så jeg gav Alvin snor på, overførte pengene og meddelte, at jeg ikke ville udsætte Alvin for mere.
Dette tog Johnny heller ikke specielt godt. Han fulgte efter mig hele vejen ud til lågen og blev ved med at skælde ud.
Vi er enige om, at Alvin selvfølgelig ikke skal bide, men Johnnys egne ord var forinden “det er helt normalt, at hunde bider, hvis der er noget der gør ondt. Det er deres måde at snakke på i den situation”.
I min optik var det eneste rigtige at gøre jo bare at slippe Alvin, der tydeligvis var angst og i smerte.
Jeg er meget rystet og ked af oplevelsen, og har dårlig samvittighed over at have udsat min hund for denne traumatiske hændelse.
Jeg vil til slut sige, at dette skete da Johnny var under et andet firmanavn. Og kan nu se, at han har skiftet. Men det ændrer ikke på den forfærdelige måde han behandlede min lille hund på.
January 5, 2023
Unprompted review