Super sted
Super sted! Professionelt og venligt personale og gode åbningstider med masser af ledige tider også! Kan kun anbefales!
Sundhed der passer til dit liv. Vores mission er at højne danskernes sundhed med fokus på forebyggelse og give større indblik i muligheden for at påvirke eget helbred. Hvor og hvornår, det passer den enkelte bedst. For at sikre fremtidens høje niveau indenfor sundhedsydelser er der behov for øget samarbejde mellem offentlige og private aktører. Vores ydelser tilpasses fremtidens behov for tilgængelighed og fleksibilitet igennem øget digitalisering og individualisering. Copenhagen Medical A/S blev skabt, da coronapandemien ramte Danmark. Opgaven med at kvikteste for COVID-19, har givet os værdifuld erfaring, med at levere en sundhedsydelse af høj kvalitet til borgerne, på en tillidsvækkende, tilgængelig og ordentlig måde. Det vil vi gerne fortsætte med.
Sankt Annæ Plads 11, København K, 1250, Denmark
Jeg havde booked tid til en blodprøve om lørdagen kl 13. Personen som tog imod mig var super professionel og serviceminded/flink. + at jeg også fik en masse gode råd. Jeg kommer helt sikkert igen!

Reply from Copenhagen Medical A/S
Fik mine rejse vacciner hos CPH Medical, og fik god og venlig betjening, både da jeg først ringede med et spørgsmål og senere, da jeg var nede og blive vaccineret.
Militær ledelsesstil med krænkelser samt snyder personale for både penge under sygdom samt opsigelsesvarsler.

Reply from Copenhagen Medical A/S
Super fint. Men få nu opdateret jeres venti tid inde på nettet. Den er over en time forkert flere steder!

PCR test på Egedal Rådhus
På trods af jeg havde en tidsbestilling kom jeg til at vente i 45 min. Det er simpelthen uprofessionelt!

Reply from Copenhagen Medical A/S
En logistisk katastrofe, der ikke har noget med den i øvrigt alt for ringe testkapacitet. Copenhagen Medical byder på dårlig skiltning, mangelfuld til ikke-eksisterende opmærkning og ikke en gang styr på noget så basalt som åbningstider.
Jeg har været på flere af deres teststeder, og det er det samme hver gang: Folk, der stiller de samme spørgsmål, "Er det her, man står i kø?", "Er det her PCR eller kviktest?", "Må man gå ind ad døren?" osv.
Og så lukker de for adgang længe før lukketid.
Jeg er ikke imponeret...

Reply from Copenhagen Medical A/S
Skulle testes i lørdags i Hillerød, stod i kø i en time udenfor, der var kun få minuters kø inde, da medarb. der registrerede os, ikke kunne nå at følge med, så vi kunne komme ind i varmen......
Der var kun 4 eller 5 pode boxe til at teste alle i Hillerød og omegn.
Tidligere på året var der samme sted, flere pode boxe, jeg talte med en medarbejder som delte mine undringer................
Fint at vi SKAL testes, men man har ikke lyst til disse udfordringer.................. Det må kunne gøres bedre....

Reply from Copenhagen Medical A/S
Tager en kviktest, da jeg skal bruge et hurtigt svar til et impulsivt initiativ med vennerne. Får besked efter testen at jeg ikke kan vente på svar men at der kommer sms efter 30-60 min. da de 60 min er gået kontakter jeg cphmed og får besked om at svaret kan være lidt forsinket. Ringer til dem igen da der er gået 2½ fra testen og svaret skal bruges nu. Her beder de mig om at tage en ny test, da svaret er blevet væk. Synes at deres kviktest er vildt uproffessionelle, håber aldrig jeg får brug for at skulle teste mig med kviktest igen.

Reply from Copenhagen Medical A/S
Har lige været til test på Wiedergården i Dragør, fik tildelt den gl sure mand, der skulle lave testen..tænk engang, føler ikke det er ok at tale ned til mennesker, muligt at I står i front...men tal ordentligt, 😳

Amatør .
Så lav dog de test ordentlig, vi skulle akut til Sverige. Test blev foretaget i Rødovre, først mister poderen testen på jorden, derefter fik jeg foretaget ny test lige efter. Svaret var derefter ugyldigt fordi der var fejl.
Utroligt at tingene skal gå galt når man allermest skal bruge en test! Skift cphmed ud !!!!

Reply from Copenhagen Medical A/S
Cphmed har kostet mig en motorcykel teoriprøve, en spildt feriedag og yderligere 4 ugers ventetid for at komme op til næste teoriprøve.
Jeg blev idag den 10/5-2021 kl. 8 testet i kviktestcenteret i tåstrup og jeg regnede med at få svar i løbet af en times tid som man altid gør.
Jeg har en motorcykel teoriprøve i Næstved kl. 10 og tænker at der er masser af tid til at få svar på prøven indtil da.
Jeg ankommer til teoriprøve i meget god tid allerede kl. 9.10 og venter derefter på at få svar, så jeg kan gå ind i venteværelset.
Der kommer intet svar fra jer så ca. kl. 9.30 ringer jeg ind til jer og giver jer mit prøveid og får derefter ad vide at der er sket en fejl med min prøve og at i ikke kan give mig et svar på prøven.
Der er nu så lidt tid tilbage til at jeg ikke kan nå at få taget prøven et andet sted i Næstved og ikke kan komme til min teoriprøve.
Til min store overraskelse får jeg på motorvejen lige da jeg er ved at være hjemme, får en sms fra jer om at mit prøveresultat er negativt, kun 3,5 timer efter jeg fik taget prøven.
Det giver slet ingen mening at i ikke sender en sms ud, med at der er sket en fejl og at I ikke kan give et resultat.
Jeg skulle selv ringe til jer og spørge ind til min prøve.
Det har kostet mig 800kr, plus en køretur frem og tilbage fra tåstrup til Næstved, en spildt feriedag og nu skal jeg yderligere vente 4 uger til at jeg kan komme op til en ny teoriprøve.

Reply from Copenhagen Medical A/S
I bliver simpelthen nød til at få styr på Jeres lukketider!
Stod i dag ved Laden, Vapnagård i Helsingør. Kl. 19.50 kommer en pige ud og siger de lukker nu. Hun påstår for alle at hun har været ude og sige det tidligere.
1. Der står i lukker kl. 20.00
2. INGEN havde hørt det.
3. Der står måske 15-20 kunder mere.
Hvis noget format og respekt for mennesker. Få styr på hvornår I lukker og oplys bedre i køen hvor mange der kommer ind. Sæt f.eks. en A-stander med teksten: Efter kl. 19.45 lukkes ikke flere ind. -selv tak!

Reply from Copenhagen Medical A/S
Jeg fik idag Corona kviktest ved afdelingen på Christian Paulsens Vej 15, 2000 Frederiksberg.
Rigtig god oplevelse, flinke medarbejdere og styr på tingene.
Smart med SMS system hvor første besked kommer med det samme, så man ved at de har tastet det korrekte nummer.