See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 3 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Elendig service!! Jeg bestilte en gave til min søster d. 6/9-24 og da jeg ikke havde hørt noget om levering 10 dage efter, kontaktede jeg Crafthub og fik tilsendt et sporingsnummer der ikke findes.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har først lige bestilt 3 puslespil, og har derfor ikke modtaget dem endnu, men vil gerne rose firmaet for deres reaktion på en fejl i bestillingen fra min side. Jeg havde ikke læst oplysninge... See more

2.7

2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

uendeligt ophørsudsalg

Sus firma der har reklameret med ophørsudsalg og de samme rabatter et helt år, og så er det mere deres faste priser end rabatter. Bestilte en gang og fandt ud af at det var noget der blev sendt som dropship fra Singapore eller deromkring, er heldig jeg ikke blev toldbombet. Puslespillene er ok, men de har en fæl kemisk lugt, så det er muligt at der er brugt noget giftigt på dem, og flere af dem har en brik der delvist knækkede da jeg pakkede spillene ud.

September 20, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God service trods fejl fra min side.

Jeg havde ikke læst oplysningerne grundigt nok.
Firmaet har lovet at tilbagebetale de penge jeg har betalt for varer jeg ikke skulle have bestilt. Jeg har selvfølgelig heller ikke modtaget pengene retur endnu!
Flot service.

April 9, 2025

Billig bras

Lever slet ikke op til forventning. Opfylder ikke antal brikker som det står på pakken. Træ æske som man betaler ekstra for er billig bras. Bestilte 8, fik åbnet én og resten står og samler støv. Meget skuffet!
Holder mig til de originale Unidragon.

February 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service og pakker der aldrig bliver leveret

Elendig service!!
Jeg bestilte en gave til min søster d. 6/9-24 og da jeg ikke havde hørt noget om levering 10 dage efter, kontaktede jeg Crafthub og fik tilsendt et sporingsnummer der ikke findes. Nu er der gået yderligere en uge og den eneste besked jeg har fået efter af have kontaktet dem flere gange er at pakken muligvis er gået tabt i transporten og at jeg skal kontakte dem igen om nogle dage.
Helt uacceptabelt at fraskrive sig alt ansvar og sende falske oplysninger til sine kunder. Jeg står nu uden gave til min søsters fødselsdag som er på onsdag. Fortjener ikke engang 1 stjerne.

September 6, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Snyd og falsk markedsføring.

Snyd og falsk markedsføring.
Hjemmesiden hedder .dk hvilket får en til at tro at man handler med en dansk hjemmeside. Der henvises ingen steder på hjemmesiden til at der handles med en producent i udlandet. Jeg opdager det først da jeg bemærker at der i mit kontoudtog står Singapore.

June 30, 2024

Pakken kom til tiden

Pakken kom til tiden - hvilket var ca 3 uger , forventeligt ved forsendelse fra udlandet. Flot kvalitet og smukke motiver - børnene kastede sig straks over det - og smukt nok til at kunne monteres og hænges på væggen bagefter

December 20, 2023

God service fra firmaet

Min pakke var sendt retur, da jeg opdagede, den var kommet. Jeg har nu fået den. Indholdet lever mere end op til forventningerne.
Jeg har gennem hele tiden været i kontakt med en meget venlig og hjælpsom medarbejder i firmaet, der svarede på alle spørgsmål, jeg måtte have. Jeg er derfor, trods forsinkelsen, meget tilfreds med forløbet.

December 13, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Ingen besked om levering, men fik varer

Jeg fik mine varer efter lidt over 2 uger. Da jeg ingen besked fik om levering, var de dog nær røget retur til Kina igen. Jeg måtte selv opspore DAO pakkenummer og leveringssted via deres CJPacket Ordinary trackingnummer under "Last Mile Delivery Tracking Number"

December 9, 2023

Brug IKKE dine penge her

Brug IKKE dine penge her. De lader som om jeg har fået besked om at jeg kan hente min pakke, men jeg har ALDRIG fået besked med kode til afhentning. Snyd og humbug😢🧐😢

November 6, 2023

Mærkeligt firma

Jeg troede jeg handlede med en dansk butik, men pakken kommer fra Asien. Jeg fik ikke besked fra PostNord om at hente pakken så den blev sendt retur. De siger jeg skal betale porto på $9,90 for at få den sendt frem igen, for de er et lille firma der ikke har nogen penge. Jeg har spurgt hvornår jeg så får pakken denne gang, men det tager tid siger de for returnerede puslespil kasseres og nye skal laves. Jeg fraråder at man handler med dem.

November 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Du modtager ikke dine varer .

Du modtager ikke besked om at din varer er blevet leveret ..

Så nu er pakken desværre røget retur og de vil ikke vedkende sig at de har lavet fejl. På trods af at jeg har bevis for at postnord ikke har givet mig besked ..

Venter blot på at få mine penge eller mine puslespil. Men tror desværre ikke på jeg ser nogle af delene ..

September 28, 2023
Rated 1 out of 5 stars

De skriver ophørsudsalg og at man har…

De skriver ophørsudsalg og at man har varene inden 10 dage.. men det er en fejl de har ikke engang deres egne puslespil på lager de bestiller dem fra udlandet. For mit vedkommende gik der 4 uger inden jeg havde mine. Har self klaget til dem men de svarer ikke på klager...

October 4, 2023

Jeg er blevet snydt 😔

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, men pengene er trukket på mit kort 😔 Det er 19 dage siden jeg bestilte.
Jeg er spændt på om jeg høre noget fra kundeservice.

October 20, 2023

Bestil ikke!!!

Intet modtaget - snart 2 måneder siden bestilling. Ved spørgsmål til bestillingen gives standard svar og der underskrives med en miss Brown.
Jeg ville ikke anbefale at bestille derfr :(

August 5, 2023

Is this your company?