Creatiw Design - Webdesign & grafik Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Web designer

Written by the company

Creatiw Design er en Freelance web og grafisk designer med fokus på at øge virksomheders digitale profil. Som professionel webdesigner kan jeg hjælpe dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse gennem en brugervenlig, attraktiv og responsiv hjemmeside, der fremhæver dit brand og dine produkter

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Bedre bliver det ikke

Jeg føler mig motiveret til at skrive en god anmeldelse af Creatiw Design - Webdesign & Grafik. Grunden er, at vi ved et tilfælde så noget af det, Martin har lavet, og blev hurtigt enige om, at vores ellers flotte hjemmeside (Vejrø Resort) kunne blive endnu flottere med Martins hjælp. Det viste sig at være fuldstændig korrekt. I et utrolig godt samarbejde, hvor alle tidsestimater og deadlines blev overholdt, fik vi en ny og helt utrolig flot hjemmeside – endda til en meget attraktiv pris. Det er med sikkerhed ikke sidste gang, vi bruger Martin, og jeg anbefaler derfor Martin til alle, der har behov for en ny hjemmeside, med eller uden shop.

June 19, 2025

Reply from Creatiw Design - Webdesign & grafik

Tak Jens . En fornøjelse at arbejde med vejrø , og jeg glæder mig til at vi skal indgang med de næste projekter!

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk arbejde fra Creatiw

Vi er simpelthen så imponerede over den hjemmeside, Creatiw har lavet til os. De har været med hele vejen fra idé til færdigt produkt, og resultatet er blevet præcis, som vi drømte om.

De fangede lynhurtigt, hvad vi gerne ville, og kom med masser af gode idéer og løsninger, som virkelig løftede projektet. Det hele er blevet super professionelt, men samtidig virkelig brugervenligt, og vi har allerede fået masser af ros fra vores kunder.

Samarbejdet har været en fornøjelse. Creatiw er både dygtige, kreative og altid klar til at hjælpe, hvis der er noget, der skal justeres. Det er virkelig en partner, man kan regne med.

Vi kan kun give Creatiw vores varmeste anbefalinger! Hvis du står og mangler nogen til at lave en hjemmeside, der skiller sig ud, så er det her teamet, du skal gå til.

Mvh
Jesper / FR Event

February 13, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Martin har udført et fantastisk stykke arbejde

Martin har udført en 1 til 1 fra et eksiterende website til nyt optimeret website på fornemmeste vis.
Alt har fungeret som en drøm og selvom vi havde aftalt 1 til 1 løsning havde vi lige pludselig mange ting vi skulle ændre undervejs, men det var intet problem. Alt blev klaret ekstremt hurtigt, både med nye kontaktformular intergrationer der lige kom på eller ikke virkede fra vores side, nye undersider og flere links end vi havde aftalt
Martin kan på det varmeste anbefales, og vi vil fortsætte med at bruge denne service i fremtiden.
Som større virksomhed havde vi flere muligheder for at få lavet dette, men både prisen og ikke mindsts Martins tilgang og transparens i forhold til hvad der kunne lade sig gøre var med til at vælge denne. Så selvom i er en større virksomhed, skal i lige kigge ind her og ikke nødvendigvis tage et af de store veletablerede huse, I får meget mere service her.

Michael Birch
CXO Tricent

May 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Pålidelig, professionel & hurtig service.

Martin har virkelig lavet en fin og super hurtig hjemmeside,
Den spiller max, de få problemer der har være i processen, med plugins der skulle opdateres, kontakt forme der ikke virkede efter hensigten ( vores ønsker ) , eller nye sider der skulle oprettes ud af det blå blev løst 100% professionelt og ikke mindst hurtigt, endda nogle sent søndag aften.
Creatiw og Martin kan klart anbefales, og vi vil også forsat benytte os af denne gode service i fremtiden.
Super tak for det gode arbejde, håber på en godt samarbejde fremad.

January 22, 2024

Reply from Creatiw Design - Webdesign & grafik

Hej Daniel - tak for de rosende ord. Jeg er glad for du er tilfreds, og glæder mig til et langvarigt samarbejde.

/Martin

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og tilfredsstillende samarbejde med Creatiw.dk

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Creatiw.dk. Hos FarmDroid havde vi i forbindelse med flytningen til .com domæne, brug for én endnu stærkere tilstedeværelse og skalerbar webløsning.

Martin var lydhør over for vores behov og formåede at skabe en hjemmeside, der effektivt præsenterer vores fuldautomatiske landbrugsrobot. Jeg fik lov til at være med i processen og selv lære lidt, så vi fik opbygget lidt kompetencer in-house og kan bruge Martin, der hvor han er bedst.

Samarbejdet med Creatiw.dk kørte perfekt, og Martin var tilgængelig og imødekommende under hele processen. Vi kan anbefale Creatiw.dk til andre virksomheder, der ønsker en professionel og skræddersyet hjemmeside.

November 10, 2023

Reply from Creatiw Design - Webdesign & grafik

Hej Nikolai. Mange tak for de flotte ord. Jeg glæder til vores fremtidige samarbejde.

Rated 5 out of 5 stars

STOR ROS - meget tilfreds :)

Jeg har haft Martin til at lave hjemmesiden for mit firma. Jeg er så tilfreds og vil anbefale Creatiw til alle dem jeg kender!
Martin påbegyndte arbejdet efter vores første online møde - han udarbejdede et virkelig flot og godt forslag på min kommende hjemmeside. Vi har efterfølgende tilrettet et par ting, men han ramte virkelig godt i 1. udkast.
Selvom jeg løbende har haft lidt svært ved at beslutte mig, har han været tålmodig og givet sin professionelle vurdering.
Prisen er yderst fair - hvilket jeg frygtede inden opstart.

STOR ros og virkelig godt arbejde :)

January 9, 2024

Reply from Creatiw Design - Webdesign & grafik

Tak for de fine ord Kathrine. Jeg glæder mig at se hvordan Raumwerk udfolder sig.

Hurtigt, effektivt, flot.

Vi stod og skulle bruge nogle hjemmesider til indsamling/donationer til behandling af min kræftsyge søster og havde i virkeligheden meget lille idé om hvad vi reelt skulle have nde ud med. Her bød Martin sig til og hjalp med det samme, med idéer, design og etablering. Hastigheden var altoverskyggende, men det betød ikke at resultatet ikke blev dårligere - for det blev helt perfekt.

November 2, 2023

Reply from Creatiw Design - Webdesign & grafik

Af hjertet tak. Jeg krydser ALLE fingre, tæer og hvad der ellers kan krydses for Zenia og håber behandlingerne virker. 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Super god service kort svar tid og…

Super god service kort svar tid og altid klar på at hjælpe. Martin lytter til mine forespørgsler og har virkelig løftet vores hjemmeside til helt nyt niveau. Vi har nu en løsning hvor vi selv står for seo optimering og han hjælper med support i forhold til det mere tekniske på hjemmesiden.

January 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Bedste hjemmeside vi kunne have fået!

Vi har haft Creatiw Design til at hjælpe med at opsætte en helt ny hjemmeside for os, og han arbejde løbende med vores SEO.

Vores hjemmeside er blevet rigtig god, og meget mere struktureret og overskuelig end den tidligere. Der har været meget fokus på SEO arbejdet, og få en måned kan vi allerede fornemme flere kunder i butikken, fordi de er stødt på os ved en Google søgning. Vi er meget tilfredse, og vil anbefale Creatiw Design til alle der ønsker performance optimering af deres hjemmeside.

Han er grundig i sit arbejde, og kommer ofte med foreslag til hvordan vi kan forbedre hjemmesiden yderligere. Han er struktureret og hurtig til at få tingene lavet. Han har også hjulpet med at få reddet vores firmaemails, samt flyttet hjemmesiden over i nyt domæne.

Det har taget en stor byrde af vores skuldre, at få dette samarbejde med Creatiw Deisgn.

/Jannik Hansen
JL Sportsklinik

July 5, 2023

Reply from Creatiw Design - Webdesign & grafik

Mange tak for de fine ord Jannik. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med jer i mange år fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Professionelt hele vejen igennem.

Jeg talte med Martin i en helt anden anledning. Og vidste at han kunne noget med hjemmesider. Så jeg spurgte om det var noget han evt. havde lyst til at kigge på, på et tidspunkt. Det ville han gerne. Og inden for en time, havde han allerede lavet et udkast til design. Vi talte lidt om økonomien i det. Og inden for to timer var det et projekt.
Jeg kan kun sige at alt har været dybt professionelt håndteret.
Inden det første projekt var færdigt satte vi et nyt i søen, og dette er også udført til min største tilfredsstillelse .

Jeg vil til enhver tid tid anbefale Creatiw til nogen som skal have lavet en ny hjemmeside.

Bh Rolf Rasmussen

February 24, 2023

Bedste service✨

Er så glad for alt den hjælp jeg har fået omkring min Webshop Cbdforyou.Dk som Creativ Design har stået for..!🤩
Kan varmt anbefalende Creatiw Design til alle der ønsker en Go service - som laver flotte design..!

February 22, 2023

Take a closer look