Cscolour Reviews

3. Art Supply Store
  4. Finishing Materials Supplier
  5. Safety and Work Wear Store

Written by the company

Kæmpe online univers, med fokus på maling, tapet, værktøj, kunstartikler, arbejdstøj, og meget meget mere. Du kan også besøge hvor flotte butik, i Køge. Vi har smilende og veluddannet personale, som står klar til at hjælpe dig igennem dit næste gør-det-selv projekt.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Super god service

Super god service, 2 dage og jeg havde min maling.
Fantastisk gode pensler
Har kun godt at sige så 5 stjerner har de fortjent.

May 5, 2023
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Leveringen blev udskudt gang på gang

Leveringen blev udskudt gang på gang, og de svarer ikke tilbage på mail.

uddrag fra leveringsmail:
Ordren forventes leveret onsdag 29-03.

Leveringsdatoen er beregnet således:
TIRSDAG 28-03 Afsendelse fra vores lager - Vi sender en ny mail med pakke informationer når ordren er afsendt.
ONSDAG 29-03 Forventet levering på leveringsadressen
NY MAIL:
Ordren forventes leveret torsdag 30-03.

Leveringsdatoen er beregnet således:
TIRSDAG 28-03 Deadline på vores lager er desværre overskredet for forsendelse idag.
ONSDAG 29-03 Afsendelse fra vores lager - Vi sender en ny mail med pakke informationer når ordren er afsendt.
TORSDAG 30-03 Forventet levering på leveringsadressen
Ordren forventes leveret torsdag 30-03.
NY MAIL:
TORSDAG 30-03 Forventet levering på leveringsadressen

Leveringsdatoen er beregnet således:
ONSDAG 29-03 Deadline på vores lager er desværre overskredet for forsendelse idag.
TORSDAG 30-03 Afsendelse fra vores lager - Vi sender en ny mail med pakke informationer når ordren er afsendt.
FREDAG 31-03 Forventet levering på leveringsadressen

MIN MAIL til jer som i ikke har svaret på.
Hej

Jeg har nu modtaget farveprøven, men tænker der er sket en fejl ? Den forekommer mig at være noget mere hvid end jeg havde forestillet mig.
Jeg ser også at nummeret på dåserne ikke svarer til mit ordrenummer?

March 30, 2023
Unprompted review
Cscolour logo

Reply from Cscolour

Hej Jane.

Tak for din bestilling hos os

Jeg er ked af din oplevelse, det er bestemt ikke meningen.

Jeg kan se at du har bestilt hos os 28/3-23 om eftermiddagen, og varen er sendt til dig 30/3-23. Jeg kan se at det er Vores farveprøve kampagne, hvor du får pengene retur, når du har valgt din farve. Det håber jeg selvfølgelig stadig at du gør brug af, og du er velkommen til at handle hos os igen.

Henrik
CsColour.dk