Jeg har købt en af de fine bamser til mit lille barnebarn, og hun knus elsker den. Den lille personlige sang med hendes navn og med de ting, som hun elsker at lave, samt den lille hilsen fra mig, gør... See more
See what reviewers are saying
Virkelig nem hjemmeside.. Hurtig levering.. Utrolig søde og beroligende sange. Min søn på 8 år falder utrolig nemt i søvn med bamsen. Og min datter på snart 7 mdr bliver mere rolig når hun er o... See more
Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... See more
Company replied
Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Jeg tog kontakt til Lydminde fordi…
Jeg tog kontakt til Lydminde fordi vores yngste datter på 8 år, har utroligt svært ved at falde i søvn om aftenen. Tankemylderet tager over og hun har svært ved at finde “hjernero”.
Jeg skrev til Lars og kom med vores personlige ønsker til hvad sangen skulle indeholde, hvilket blev taget så pænt imod og allerede hertil eftermiddag landede sangen i min mailboks.
Det er den fineste, milde og rare sang, som indeholder lige hvad den skal og vi glæder os så afsindigt meget til hun skal høre sangen om et par dage, når hun har fødselsdag.
Vi giver 5 kæmpe store stjerner til Lydminde! Kunne vi give mere havde vi gjort det.
Sikke en service. Sikke en sang. Tak!

Reply from Cuddletune
Kan anbefale alle at få lavet en sang…
Kan anbefale alle at få lavet en sang hos lydminde. Har bestilt en sang til begge mine børn og de er fantastiske.

Reply from Cuddletune
Det er en skøn personlig ting
Det er en skøn personlig ting. Skøn melodi, god stemme og jeg er 100% tilfreds.

Reply from Cuddletune
Mine børn elsker at hører dem
Jeg bestilte 2 sange og jeg modtog dem senere samme dag. Mine børn elsker at hører dem og der var god service undervejs.

Reply from Cuddletune
Det var nemt at bestille
Det var nemt at bestille, og man får en god og hurtig service

Reply from Cuddletune
Dejlig sang til mit barnebarn og…
Dejlig sang til mit barnebarn og lynhurtig ekspedition

Gaver med hjertet
Jeg har lige modtaget 2 godnatsange/lydminder til mine børnebørn, og de bliver helt sikkert en succes. Både tekst, melodi og stemmen gør sangenes personlige islæt endnu mere fremtrædende.

Reply from Cuddletune
Købte en personlig godnatsang til mit…
Købte en personlig godnatsang til mit barnebarn Hjalte på 7 mdr. Den er SÅ sød og fin og forældrene siger, at han lyser op i et stort smil hver gang han hører sit navn i sangen❤️❤️❤️
Blev leveret lynhurtigt!
Kan kun anbefales🥰

Reply from Cuddletune
Fantastisk tilstedeværende service som…
Fantastisk tilstedeværende service som i den grad også skinner igennem i sangene 🎶 Lars har en yderst behagelig og rolig stemme som behager både de små og store øre. Det eneste du fortryder her, er kun du ikke bestilte et lydminde noget før ! 🎤

Reply from Cuddletune
Lydminde.dk leverer en charmerende…
Lydminde.dk leverer en charmerende godnatsang til de små, der skaber en magisk og beroligende atmosfære. Den perfekte lydkulisse for en fredelig søvnoplevelse.

Reply from Cuddletune
Jeg var lidt skeptisk til at starte…
Jeg var lidt skeptisk til at starte med, men hold kæft hvor mine tvillinge drenge får ro! Vi har det på hele natten, vi har holdt øje med kamera, at efter at have grædt lidt, falder i søvn igen.
Virkelig fed idé, kan kun anbefales!

Reply from Cuddletune
Meget fin og hurtigt service
Meget fin og hurtigt service. Godnat sangen er fantastisk. Mit barnebarn elsker den. Jeg kan klart anbefale andre at købe en godnat sang.
De fortjener klart 5 stjerner👍

Kæmpe hit hos børnene.
Kæmpe hit hos børnene.
Virkelig et unikt koncept. Super fedt, at man kan få det personliggjort også. Virkelig tilfreds herfra!

Reply from Cuddletune
Børnebørnenes ansigter var guld værd
Børnebørnenes ansigter var guld værd, de lyste helt op når deres navn blev nævnt i en sang 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 super godt koncept

Super fedt koncept !
Mega fedt koncept, købte 2 forskellige lydminder og de har været så nemme at få implementeret i aften rutinerne, ihvertfald et hit herhjemme!

Reply from Cuddletune
Det er bare superalle børn burde have en
Det er bare super.
Hverken mere eller mindre er der at sige

Takker
Mit oldebarn skal hører den flere gange.
Før hun følte sig tryk ved den. 🫶🏻
Tak for svaret, det går lidt bedre,
hun skulle kok have været lidt ælder (2 år) før hun fik den.

Reply from Cuddletune
Hvem vil ik gerne have sin egen sang ☺️…
Hvem vil ik gerne have sin egen sang ☺️ fantastisk sød sang, som giver ro og gør putning til noget hyggeligt.

Søde og kærlig sange
Søde og kærlig sange
Beroligende stemme min søn elsker de to vi har fået lavet :) kan varmt anbefales