Cykelsadlen Reviews 39

TrustScore 2 out of 5

2.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

jeg har fået tilsendt en defekt cykel. Har forsøgt at komme i kontakt med Matias fra kundeservice adskillige gange. Han svarer sporadisk med flere ugers mellemrum. Har været nødt til at sende cyklen t... See more

Rated 4 out of 5 stars

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Har købt to 2 gange 2 sæt cykel…

Har købt to 2 gange 2 sæt cykel spejle hvor de 3 er gået i stykker . Men ingen respons fra sælger har skrevet 4 mail men ingen svar tilbage en efter denne anmeldelse fik jeg svar og siden har jeg ikke hørt noget 😡😡😡
Svindel webshop
Vil ikke anbefale stedet

February 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Trækker pengene, ingen vare, ingen kommunikation

Lagde en ordre på en klinge til min ladcykel fredag d. 8. November. Klingen var en lagervare og havde forventet levering efter 2 hverdage. Fik en ordrebekræftelse med det samme, men efterfølgende ingen besked omkring afsendelse af varen. Jeg kontakter Cykelsadlens per mail onsdag d. 13. November og spørger ind til forsendelse af varen. Samme dag ser jeg at de trækker beløbet fra min konto, men jeg modtager aldrig noget svar fra cykelsadlen. d. 14 november skriver jeg en mail til Cykelsadlens mail, at jeg enten vil have en bekræftelse for afsendelse af varen, eller pengene returering af pengene omgående.

Jeg har endnu til gode at høre tilbage fra cykelsadlen. Det er en ualmindelig uprofessionel måde at køre en online forretning på og man får mistanke om svindel når der bliver trukket penge uden fortløbende kommunikation.

Til Cykelsadlen hvis i læser med her: Min vare eller mine penge skal lande hos mig inden dagens udløb.

November 14, 2024

Køb ikke derfra

Svarer ikke på henvendelser. Har intet tlf. nr. man kan ringe til. Har stadig ikke fået pengene retur 1 måned efter ordren ef sendt retur.

November 7, 2024

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales. Bestilte en cykelskærm som ikke blev modtaget efter de lovede maksimalt 7 hverdage. Har skrevet til deres kundeservice, men stadig ikke noget svar her er døgn efter

October 23, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte en for lygte til en…

Jeg bestilte en for lygte til en elcykel, det tog 12 dage, at modtage den og da den nu endelig var kommet skulde den sættes på, men nej den virker ikke , nu har jeg så skrevet til dem 3 gange uden noget som helst svar. Jeg tænker det er meget dårlig forretnings moral

October 4, 2024

Defekt reservedel modtaget

Jeg bestilte et sidespejl - modtog det efter ca halvanden uge, men det var så ridset at man faktisk ikke kunne se noget i det.
Hvordan kan man pakke et sådant spejl ned, uden at opdage at det er ubrugeligt?

October 11, 2024

Det er spild af tid.

Jeg anbefaler bestemt ikke denne butik! Efter 10 dage skrev jeg til dem og spurgte, hvad der foregik med forsendelsen. De svarede, at de forsøgte at registrere betalingen, hvilket selvfølgelig var løgn. De lovede at sende den næste dag og gjorde det ikke. Dagen efter krævede jeg en refusion og annullerede ordren. Pludselig blev varerne pakket og sendt. Har de sendt det til dig? Jeg bestilte to spejle... Det ene havde en fabrikationsfejl med en dårligt monteret refleks, der rystede under kørslen, og det andet var gået i stykker og blev skamløst repareret derhjemme ved hjælp af varmt vand og lim. Den faldt fra hinanden under monteringen. De gav pengene tilbage og ville ikke engang have spejlene tilbage. Spildte tid og nerver.

September 9, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Blandet oplevelse

Bestilte 2 kæder d. 3 september og modtog dem 10 dage efter. Så vær forberedt på at levering tager længere end de lover. Fik ikke et svar på email da jeg spurgte hvor den blev af, så hvis du køber her er det nok godt at købe noget som du ikke risikerer at skulle returnere pga. forkert str. da det nok bliver en træls oplevelse. Men kæderne kom da frem og de var billige.

September 9, 2024

Kina-bras til Danske priser

Kina-bras til Danske priser. To elastikker til cykel bagagebærer og et sidespejl. Elastikkerne var stive som en pind og kunne ikke bruges. Sidespejlet var lavet af plastik og det der skulle være blankt glas var ridset og uklart og kunne ikke pudses op. Jeg smed det hele væk. Gider ikke have mere med den butik at gøre! Og så lugter det hele af gammel cerut.

August 30, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Opdatering på tidligere anmeldelse

Opdatering på min anmeldelse hvor jeg kun gav 1 stjerne: Jeg bestilte en cykelsaddel og en cykellygte fra dette firma. Hurtig levering men lygten kom uden monteringsbolte. Jeg skrev til kundeservice og gik derefter på trustpilot og så mange dårlige anmeldelser. Jeg fik dog svar fra kundeservice sent om aftenen og de har sendt en ny lygte afsted og jeg kan endda beholde den anden lygte også. Det er udmærket service som jeg er helt tilfreds med.

August 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og nem kommunikation selv om der…

Hurtig og nem kommunikation selv om der kun var email adresse, og ingen telefonnummer at kontakte dem på. Jeg spurgte på dele som de ikke havde og de gik ud for at finde dem hos deres leverandører som en ekstra service. Jeg kunne nemt og hurtigt annullerer en del af min ordre da mit behov havde ændret sig.
Det giver 5 stjerner hos mig.

August 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, billig priser, og rigtig god hjælp over mail. Tilfreds hele vejen. Jeg kommer helt sikkert igen. 😊

August 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Meget useriøs og ingen kundeservice

Min ordre blev ikke leveret inden for den forventede leveringstid, og jeg bad om at få ordren annulleret. 1 uger efter blev den alligevel sendt. Undlod at hente pakken som gik retur og pengene er ikke refunderet. Jeg har skrevet mange gange og ingen respons. Det kan absolut ikke anbefales at handle med dette firma.
Overvejer at indberette til forbrugerklagenævnet.

June 27, 2024

Is this your company?