Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Let op; oplichting!

Hoe deze partij te werk gaat:
Zij bellen op, geven telefonisch aan dat er vaker contact is geweest over het plaatsen van vacatures. Zij geven aan dat ze een mooie opmaak hebben toegepast op de vacatures, vervolgens mailen ze de vacatures in PDF bestand, met hierbij de kosten. Nu lijkt dit geen oplichting, máár er zit een addertje onder het gras. Zij hebben deze zelfde vacatures van een website gehaald waarmee wij wél zaken hebben gedaan de week ervoor, het bedrijf waarmee wij een week eerder zaken hebben gedaan, heeft de vacatures mooi opgemaakt en in een pdf-format gezet en geplaatst op de website, netjes volgens de afspraken. Daar hebben wij keurig een factuur van ontvangen en betaald. Echter de partij DailyJobs of ThunderMedia, vertelt dat zij de vacatures hebben gemaakt, dat hier contact over is geweest en dat ik alleen maar hoefde te 'replyen' met het woordje 'akkoord'. Voor de duidelijkheid; er is nooit contact geweest met die partij, ze vertelde een valse merknaam (namelijk het bedrijf waarmee wij wel zaken deden), ze kopiëren en plakken vacatures die wij tegen betaling hebben laten maken, zij proberen je op te lichten door EUR 595 te vragen per zogenaamde gemaakte vacature door hun. Als je deze mensen vervolgens belt en wijst op hun gedrag, oplichting en op de onderstaande recensies dan krijg je te horen dat dit geplaatst is door een oud werknemer. Nou, beste mensen; ik ben geen oud werknemer! Deze partij staat erom bekend dat ze mensen oplichten, in de maling nemen en dat je vervolgens je geld kwijt bent. Blijf er ver, ver bij uit de buurt! Ze werken onder de namen: Daily Jobs en Thunder Media.

May 23, 2025

Thundermedia (malafide advertentiebureau)

Plegen via Thundermedia en hun site Dailyjobs een vorm van acquisitiefraude. Ze belde na plaatsing van een vacature op een gratis site met mijn collega. Zij dacht dat het om Medisch Contact zou gaan en gaf telefonisch en later ook per mail akkoord. Pas nadat ze mij de factuur doorstuurde kwam ik achter dit bedrog was.

November 14, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters die hopen op uw onoplettendheid

Oplichters, zoals meerdere reacties hier al vermelden deden ze zich ook bij ons voor alsof we al lang zaken gedaan hadden. Hopende dat door onoplettendheid er nogmaals betaald wordt voor het plaatsen van een vacature. Die wij letterlijk een dag ervoor hebben laten plaatsen op een compleet andere website.

May 31, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Pas op - je bent snel honderden euro's kwijt.

Deze oplichters gaan als volgt te werk: ze scannen bonafide websites op vacatures. Daarna kopiëren ze de vacature en sturen je een mail of je accoord bent met plaatsing. Heel slinks staat er dan een bedrag "x" per plaatsing en een aantal plaatsingen. Kan dus snel in de papieren lopen. Ik was al voor ze gewaarschuwd door degene bij wie we de échte vacature geplaatst hadden. De organisatie waar wij mee werkten had een relatie met defensie. De jokers van Dailyjobs / Thundermedia (René was de oplichter) meldde zich beetje onduidelijk met 'Defensie...en dan nog wat ". Zo proberen ze zich voor te doen als de bonafide partij. Ik ga ook melding maken bij zoveel mogelijk instanties. Schandalig dat hier weinig tegen te doen is blijkbaar.

May 27, 2024

Oplichters

Doen alsof ze je telefonisch hebben gesproken, wat niet het geval is. Vervolgens gewoon onze vacatures geplaatst. Gezegd dat deze eraf moeten, omdat we ze nooit gesproken hebben. Toch een factuur gekregen

May 2, 2024

MISLEIDING EN OPLICHTING

Pas op! Na plaatsen van vacature op BrabantZorg.net een telefoontje met de vraag of ik de inhoud van de geplaatste vacature wil controleren en bevestigen. Dat doen we altijd, was de mededeling. Mail geopend en geconstateerd dat dit bericht niet van BarbantZorg.net is maar van Dailyjobs/Thundermedia.nl. Direct een mail gestuurd dat wij niet akkoord gaan met plaatsing en gebeld naar het nummer wat mij belde en nog eens mondeling meegedeeld dat wij hier niet van gediend zijn, dit misleiding vinden en dat wij niet akkoord gaan met plaatsing. Ze beloofde onze gegevens te verwijderen en niet te plaatsen. Telefoonnummer wat ons belde 06-11841153.

March 21, 2024

Dailyjobs en Thunder Media schaamteloze praktijken

Dit bedrijf is blijkbaar weer flink actief aan het op een slinkse wijze binnenhalen van opdrachten voor het plaatsen van vacatures.

Het aantal klachten die onze organisatie zelf ontvangen heeft over de werkwijze van deze "ondernemers" neemt de afgelopen tijd weer wat toe.

Nadat wij van onze eigen klant een opdracht hebben ontvangen voor het plaatsen van één of meerdere vacatures op ons eigen job board, worden zij vrij snel na plaatsing benaderd door dailyjobs.nl of Thunder Media.

Dailyjobs.nl / Thunder Media struint diverse vacaturesites af, waaronder die van onze eigen organisatie, en nemen dan contact op met onze, of uw opdrachtgever, voor de goedkeuring van het materiaal (veelal via mail en/of telefoon).

Onze/uw opdrachtgever verwart dit met de opdracht die zij ons/u gegeven hebben waarbij ze, vaak zonder het zichzelf te beseffen, "vrijwillig" akkoord op een opdracht hebben gegeven aan dialyjobs.nl of Thunder Media.

Een deel uit de mail die ze verzenden:

[quote]
Voor een correcte afwikkeling verzoeken wij u deze e-mail aan/voor onze administratie te retourneren ter bevestiging. Heeft u nog vragen of is u iets onduidelijk, neem dan contact met ons op.

In de bijlage treft u de te plaatsen vacature tekst(en) aan en geef eventuele wijzigingen duidelijk aan.

Advertentieteksten kunnen indien er sprake is van een doorplaatsing identiek zijn aan vermeldingen uit andere media. Ondergetekende verklaart hierbij gemachtigd/bevoegd te zijn namens bovenstaande organisatie akkoord te geven voor het uitvoeren van de plaatsingsopdracht.
[/quote]

Dit bedrijf tracht dus op een slinkse wijze een akkoord te krijgen en een factuur te sturen waarbij ze op een sneaky wijze de deal rond te krijgen er er doorheen te duwen.

Betaal niets en deel uw ervaringen hier. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

February 19, 2024

Onethische praktijken

Zelfde ervaring: Een medewerker wekt telefonisch de indruk dat ze al opdracht hebben om vacature te plaatsen (via mijn HR afdeling). Dat blijkt niet het geval te zijn. U lijkt te speculeren op onoplettendheid om daarmee een factuur te kunnen sturen. Dit vind ik geen zuivere koffie en u gaat daarmee over een ethische grens. Zeer afkeurenswaardig.

October 31, 2023

Pas op!

Zoals bovenstaande, ze proberen met kopiëren / plakken geld te verdienen. Ze houden zich niet aan hun privacybeleid van hun eigen website. Ik heb gevraagd om mijn gegevens te verwijderen maar geen reactie.

September 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nav plaatsing op gemeentebanen of…

Nav plaatsing op gemeentebanen of binnenlands bestuur wordt er een bericht gestuurd met factuur voor plaatsing vacature op dailyjobs.nl (van thundermedia) Een onbekend platform voor ons. Meerdere keren gebeld om aan te geven dat wij hier geen interesse in hebben en niet van gediend zijn. Maar bij een eerstvolgende vacature op gemeentebanen krijgen we weer zo'n mail.

May 15, 2023

Onethische praktijken

Uw medewerker wekte de indruk dat het een plaatsing via gemeentebanen.nl betrof. Dat blijkt niet het geval te zijn. U lijkt te speculeren op mijn onoplettendheid om daarmee een factuur te kunnen sturen. Dit vind ik geen zuivere koffie en u gaat daarmee over een ethische grens. Zeer afkeurenswaardig.

March 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

dailyjobs.nl of thunder media benadert…

dailyjobs.nl of thunder media benadert je telefonisch als er een vacature is geplaatst op een vacaturesite. Daarna sturen ze een mail voor goedkeuring van plaatsing van een vacature voor een bepaald bedrag. Ik vind dit geen nette manier van werken. Het doet lijken of ze hopen dat je in de waan een akkoord geeft op iets waar je niet op zit te wachten

February 12, 2023

Schimmig bedrijf

Zoals ook beschreven door de andere reviews op deze site. Een schimmige manier van werken. Ook wij werden benaderd voor iets waar we niet om gevraagd hadden. Jammer dat dit soort praktijken nog steeds gebeuren. En goed dat er sites als deze zijn om anderen te waarschuwen

November 30, 2022

Fraude

Ook bij ons stuurt ThunderMedia /dailyjobs de managers ongevraagd een nep-bevestiging. Kwalijke praktijken, het lijkt mij frauduleuze aquisitiefraude.

October 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Geen nette manier van werken

dailyjobs.nl of thunder media benadert mijn klanten telefonisch als er een vacature is geplaatst op onze eigen vacaturesite. Daarna sturen ze onze klant een mail voor goedkeuring van plaatsing voor bepaald bedrag. Mijn klanten geven bij ons dat ze soms in zeer korte tijd na plaatsing op onze website al worden benaderd en vinden dit geen nette manier van werken. Het doet lijken of ze hopen dat je in de waan van de dag een akkoord geeft op iets waar je niet op zit te wachten.

June 21, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look