Let op; oplichting!
Hoe deze partij te werk gaat:
Zij bellen op, geven telefonisch aan dat er vaker contact is geweest over het plaatsen van vacatures. Zij geven aan dat ze een mooie opmaak hebben toegepast op de vacatures, vervolgens mailen ze de vacatures in PDF bestand, met hierbij de kosten. Nu lijkt dit geen oplichting, máár er zit een addertje onder het gras. Zij hebben deze zelfde vacatures van een website gehaald waarmee wij wél zaken hebben gedaan de week ervoor, het bedrijf waarmee wij een week eerder zaken hebben gedaan, heeft de vacatures mooi opgemaakt en in een pdf-format gezet en geplaatst op de website, netjes volgens de afspraken. Daar hebben wij keurig een factuur van ontvangen en betaald. Echter de partij DailyJobs of ThunderMedia, vertelt dat zij de vacatures hebben gemaakt, dat hier contact over is geweest en dat ik alleen maar hoefde te 'replyen' met het woordje 'akkoord'. Voor de duidelijkheid; er is nooit contact geweest met die partij, ze vertelde een valse merknaam (namelijk het bedrijf waarmee wij wel zaken deden), ze kopiëren en plakken vacatures die wij tegen betaling hebben laten maken, zij proberen je op te lichten door EUR 595 te vragen per zogenaamde gemaakte vacature door hun. Als je deze mensen vervolgens belt en wijst op hun gedrag, oplichting en op de onderstaande recensies dan krijg je te horen dat dit geplaatst is door een oud werknemer. Nou, beste mensen; ik ben geen oud werknemer! Deze partij staat erom bekend dat ze mensen oplichten, in de maling nemen en dat je vervolgens je geld kwijt bent. Blijf er ver, ver bij uit de buurt! Ze werken onder de namen: Daily Jobs en Thunder Media.