Helt klart en 5 stjerners oplevelse, service og behandling - Anne var så sød at snakke med, tog sig god tid til at udvælge den rette farve til mit hår. Hun tog sig god tid til at forklare hvordan... See more
See what reviewers are saying
Dygtig, sød og fleksibel. Været kunde der i 4 år, køre helt fra Esbjerg, og er det er det hele værd. Påsætningen holder i måneder og sidder perfekt. Hun er gæstfri og man får altid nogle hyggel... See more
Jeg har været en tilfreds kunde hos hende i 3 år. Altid så sød og imødekommende og opfylder alle dine ønsker, hvor jeg kommer ud med det flotteste hår. Kan stærkt anbefales! 🙏🏻
Company details
Contact info
Bredgade 46, 7400, Herning, Denmark
- Webshop@dakshacosmetics.dk
- dakshacosmetics.dk
Hun var virkelig dygtig til hendes…
Hun var virkelig dygtig til hendes arbejde. Hver gang jeg har fået sat extentions i andre steder, har det altid strammet, kløet og gjort ondt. Men hos Hair by Daksha har jeg slet ikke haft nogle problemer med det. Jeg har også haft problemer med at lave forskellige hair styles som fx. At sætte mit hår op uden at man kan se mine extentions når jeg har fået sat det i andre steder. Men efter jeg er kommet her, har jeg fået sat det i på en måde hvor jeg kan sætte mit hår op uden at mine extentions viser. Jeg kan virkelig anbefale Hair by Daksha og jeg kommer selv til at komme her fremadrettet.
Super dygtig og rigtig god service😊
Helt klart en 5 stjerners oplevelse
Hun tog sig god tid til at forklare hvordan håret skulle plejes osv! 😍
Jeg kan kun varmt anbefale Anne når man skal have extensions lavet, jeg valgte at kører 2 timer hver vej for at komme til den rette påsætter og jeg har ikke fortrudt mit valgt og kører gerne turen hver gang jeg skal have foretaget en oprykning ❤️
Jeg har været en tilfreds kunde hos Daksha Cosmetics
Super lækker tan
Super lækker tan! Hun var super god til at vejlede omkring hvilken farve valg der vil passe bedst til mig🌸 jeg skyllede farven af 1 time tidligere end hun anbefalede men det er SÅ flot uden mørke mærker! Jeg har en ens farve over alt på min krop og det er så flot🌸 jeg troede jeg ville blive orange fordi jeg er så bleg normal, men det er jeg ikke og jeg er SÅ glad!🌸 1000 tak for en god service🌸🌸
Dygtig
Dygtig, sød og fleksibel.
Været kunde der i 4 år, køre helt fra Esbjerg, og er det er det hele værd.
Påsætningen holder i måneder og sidder perfekt.
Hun er gæstfri og man får altid nogle hyggelige og gode snakke under påsætningen.
Kan helt sikkert anbefales ✨🌼💛
FANTASTISK ♥️
FANTASTISK ♥️ - altid den bedste service, det allerbedste hår ♥️ Elsker at komme her hos Anne, hvilket jeg har gjort i flere år og som jeg aldrig stopper med.
Kæmpe anbefaling herfra ♥️♥️
PERFEKT 🌟🤍
ALTID perfekte extensions, Anne er utroligt perfektionistisk. Jeg har ALDRIG fået sat bedre hår i, end af Anne. 🌟🤍
En varm anbefaling🤩
Jeg har fået lavet extensions hos Hair by D, og jeg er utrolig tilfreds med resultatet. Håret er af rigtig god kvalitet, og de produkter, som Anne anbefaler til pleje og behandling, er både effektive og nemme at bruge.
Derudover er Anne utrolig sød, imødekommende og professionel – man føler sig virkelig godt taget imod og får en fantastisk service hele vejen igennem.
Jeg har altid en god oplevelse når jeg…
Jeg har altid en god oplevelse når jeg kommer forbi Anne, hun er utrolig sød og sørger virkelig for at man føler sig godt tilpas. Jeg har i mange år prøvet forskellige hår extensions men jeg har aldrig oplevet så fantastisk kvalitet som hos hende! WOW 😍👌🏽 Mit hår har været total ødelagt pga afblegning - hun afprøvede sin hårolie i mit hår og aldrig har jeg prøvet så god en hårolie før. Jeg kom ud med det smukkeste og blødeste hår. Jeg købte hårolien og min mor bruger den også da hendes hovedbund normalt kløer, nu kløer det slet ikke mere! 🙏🏽❤️
Hun er rigtig god til at forklare mig om de forskellige produkter og generelt hvordan man opnår sund hårvækst. Anne er virkelig imødekommende og professionel og møder sine kunders ønsker med stor stil og så ærlig. Du har kun dit hår i rette hænder her. Jeg kommer altid ud med det største smil på mine læber. 10 ud af 10 oplevelse!
Perfekt resultat
Perfekt resultat, og ens eget hår bliver meget sundere, mega flot farvematch og så god kvalitet, mega rart og hyggeligt sted at være, altid perfekt resultat, og ekstremt gode produkter der bliver solgt
Virkelig fantastisk oplevelse
Virkelig fantastisk oplevelse, jeg var inde for at få sat to sten på min tand. Det gik hurtigt og det var så hyggeligt og godt at min veninde jeg havde med også valgte spontant at få sat en sten på. Vi er begge mega tilfredse med resultatet og kan ikke lade vær med at smile. Kæmpe anbefaling herfra🥰
Kvalitets hår og en professionel extensionist!♥️
Jeg vil varmt anbefale Anne, har nu haft hendes indiske hår i lidt over et år! Sindssyg kvalitet på håret, går aldrig fra det igen! Jeg taler af erfaring har selv brugt extensions i 15år og har aldrig nogensinde haft noget så lækkert hår, samt er hun så dygtig til at påsætte.
Jeg har kunne gå med en 5 mdrs udgroning uden filt, og mister nærmest ingen hår (bruger needle weft-metoden)
Hvis i vil have kvalitet og en dygtig extensionsnist så det helt klart Anne i skal gå til!
Annes produkter til håret fra Oyster, får dit hår til at føles som ren magi, duften er fantastisk, samt kan du mærke forskel ved kun en vask! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Du føler dig som en ægte rapunzel når du har besøgt Anne Daksha! ♥️
Dejlig service og god behandling
Dejlig service og god behandling. Altid glad og imødekommende og er klar på hjælp hvis der er nogen problemer lækkert hår og hendes produkter som hun selv har eller anbefaler virker bare så godt på håret. Helt klart 5 stjerne herfra
Mega dygtig til hendes arbejde
Mega dygtig til hendes arbejde - har aldrig haft problemer med mine extensions og der er altid bredt udvalg af tider der passer ❤️
Kæmpe anbefaling🙏🏻
Hair by daksha
Jeg har fået lavet extensions hos sødeste hair by daksha i næsten 1 år nu og har kun været mega glad for det. Hårets kvalitet er i top, jeg har aldrig oplevet at det filtre eller ikke holder som det skal. Jeg bruger også hendes lækre hår produkter og efter allerede første vask kunne jeg se hvor meget mit hår bare skinnede og var silkeblødt❤️ KÆMPE anbefaling herfra
Jeg anbefale helt klar “hair by daksha”…
Jeg anbefale helt klar “hair by daksha” til alle der vil ha lavet hår extensions. Jeg er sindssyg så glad for mine extensions! Anne er virkelig dygtig til sit arbejde og så er hun super sød og snak salig så man ikke bare sidder i stilhed 😍
God anbefaling
Jeg kan varmt anbefale hair by daksha til alle der overvejer at få lavet hår extensions. Jeg er simpelthen så glad for mine extensions! Anne er rigtigt dygtig til sit arbejde har været der flere gange har ikke haft noget at klage over
Mine aller højeste anbefalinger
Mine aller højeste anbefalinger. Det er hun godt nok "hår" til 😁
Er der det mindste så fixer hun det. Vil aldrig kunne drømme om at bruge andre end hende til at sætte mit hår i.
Bedste oplevelse hos Anne
Bedste oplevelse hos Anne. Mit eget hår er vokset selvom hun har påført extensions 🥰👍🏼 Hendes produkter er også mega gode!
Kæmpe anbefaling herfra.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.