Damkaergaardbutik Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den skønneste butik. Der er alt hvad man kan ønske sig til en hyggelig shopping oplevelse. Den sødeste indehaver, med kæmpe viden om alt i butikken. Mine varmeste anbefalinger!

Rated 5 out of 5 stars

Har købt for anden gang hos dem. Fine varer og en rigtig sød kundeservice. Helt sikkert ikke sidste gang jeg kigger forbi.

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Den skønneste butik

November 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Topklasse på alle parametre!

Topklasse på alle parametre!
Sortiment, priser, service og levering... Hvis alle netbutikker var som jer blev jeg hurtigt meget fattig! 😂
Har fundet min yndlings butik fyldt med masser af DU MILDE! Og masser af andre lækkerier😋

March 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Første og nok ikke sidste gang

Første og nok ikke sidste gang, jeg handler der. Dejlig hjemmeside, nemt at bestille og priserne er fine. Hurtig forsendelse på en, alle andre steder, udgået vare. En nussebamse til min datter, da den gamle er elsket ihjel. Bamsen ankom som skrevet hurtigt, i en sød pose, en sød besked på fakturaen og en lille gave ved. Lækker service - mærkes helt til den anden ende af landet, helt uden at komme fysisk i butikken. Tak for jer 🤗

April 5, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Nu har jeg igennem et par år handlet…

Nu har jeg igennem et par år handlet med Damkærgård, man får altid en fantastisk service og der er meget hurtig levering. En dag jeg var i Rødvig havde jeg glædet mig til at besøge butikken, det var desværre helt umuligt, der var så mange kunder. Jeg må nøjes med webshoppen og den gode service.

February 22, 2022

Helt igennem perfekt handel

Helt igennem perfekt handel

Produkt var perfect, god, fair pris, ankom nærmest som teleporteret. Kan stærkt anbefale. Oprettede profil bare for at sige dette.

February 17, 2022

Fantastisk god service

Det er første gang, jeg har handlet her - men absolut ikke sidste :-)
Flot hjemmeside med et godt udvalg af skønne varer inden for mange genrer.
Jeg bestilte en kjole fredag, der blev leveret mandag.
Og ikke nok med hurtig levering - der lå en håndskrevet hilsen i pakken, at kjolerne om kort tid bliver sat yderligere ned, og det skulle jeg da ikke snydes for, så de havde givet mig 100 kr. i rabat plus der lå en lille gave i pakken, en karklud i matchende farve som kjolen - fantastisk god service!

February 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

God service. Jeg fik rabat, fordi de var ved at mærke ned, som jeg havde bestilt varen.. Kjolen var fint pakket ind i papir og der var en lille pose bolcher med. God oplevelse.

August 31, 2021

Damkærgaard bedste service ever

Jeg vil bare lige fortælle den mest fantastiske historie om denne butik.
Jeg bestilte nogle Greengate middagstallerkner. Da det er et udgået mærke, mente de ikke de havde alle 4 stk. De sender en mail, som uheldigvis ender i min spam mappe. Så jeg ringer til dem, da jeg ikke kan forstå hvor min pakke er. De forklarer situationen og jeg siger, at det ikke betyder noget og de bare skal sende de 3 stk de har. Manden kommer til tlf og siger de måske har fundet den 4. Vi er enige om at de bare sender dem de har. Da pakken så ankommer allerede 2 dage efter samtalen, er der 5 stk med en besked om, at den 5 får jeg uden beregning. aldrig har jeg oplevet så god service og hurtig ekspedition.
Mange tak til Damkærgaardbutik for total god service.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer
Vh
Linda Lund, Stenlille