Maden god - betjeningen har plads til forbedring
Maden kan vi ikke klage over, men vores aften blev ikke den gode oplevelse, som vi havde set frem til.
Da vi ankom til den tid, hvor vi havde bestilt bord, var der store problemer med deres netværk, så vi stod og ventede i omkring 20 min. på at få vores bord.
Efter vi var anvist vores bord, sad vi så og ventede yderligere 10 min. på at bestille drikkevarer, da "vores" servitrice gik tilbage til skranken for at forsøge at afvikle den lange kø, som nu stod der. Hendes kollega gjorde i det mindste sine kunder helt færdige, så de kunne gå i gang med buffeten.
Havde vi ikke allerede "betalt" med min "smartbox-fødselsdagsgave", så havde vi nok på dette tidspunkt rejst os for at finde noget mad et andet sted. Det virkede som om, hun fuldstændig havde glemt os.
Det endte med, at jeg måtte gå op og spørge, om der også var selvbetjening af drikkevarer, for vi var faktisk tørstige af at stå og vente i varmen. Vi blev lovet, at hun ville komme nu, men sandelig om hun ikke lige gav sig tid til genbestilling af drikkevarer ved et nabobord, inden det blev vores tur.
Med ½ times forsinkelse kunne vi endelig gå i gang med buffeten.
Oplevede også ventetid ved både kødudskæring samt ved dessert, hvor isen blev langet over disken. Man var ikke helt opmærksom på, at der var kunder, når der blev snakket med kollegerne.
June 5, 2018
Unprompted review