Danry Polering ApS

1. Window Cleaning Service

Written by the company

Danry Polering blev grundlagt i 2011 af Michael Danry med en vision bygget på kvalitet og personlighed. Gennem årene har Danry Polering betjent en lang række privatkunder samt virksomheder store som små, og har altid sat en ære i at udføre vores arbejde til stor tilfredshed. Danry Polering vil give det bedste produkt uanset hvilken landsdel vi pudser i. Det vigtigste for os er, at kunden får maksimalt udbytte af vores ydelser og fuldt tilfredshed med hele processen fra start til slut. Målsætningen med denne virksomhed er, at adskille os fra andre i vinduespudserbranchen. Vi vil ikke være de hurtigste, de billigste eller de største på markedet, men en virksomhed der satser alt på personlighed, ordentlighed og kvalitet som skinner igennem. ​Danry Polering kører på hele Sjælland samt Bornholm.

Uprofessionelt firma

Jeg er desværre nød til at give dem en stjerne for at skrive denne anmeldelse, men jeg ville faktisk ikke give dem nogen overhovedet🤬🤬🤬 hold jer langt væk, for de laver aftaler med jer, men de kommer aldrig, hvilket er så uprofessionelt når man forventer at de kommer og de ikke engang gider at have ulejlighed med at skrive en sms eller ringe afbud.

May 12, 2023
Advertisement

Katastrofal service!!

Måske de er gode til at pudse vinduer - men det kan jeg desværre ikke udtale mig om, da jeg 4 gange (!!) er blevet brændt af (altså 4 dage hvor jeg har koordineret arbejde og private aftaler efter de skulle komme)!!!
Har aldrig oplevet så ringe en service - manglende tilbagemeldinger, røverhistorier om udeblivelse eller bare udeblivelse uden at give besked!!

August 12, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Det bliver et nej herfra

Jeg lægger mig lige op ad alle de andre herinde, som har fået verden ringeste oplevelse med Danry Polering og Michael. Og det er endda inden man overhovedet har nået at få den første rude gjort våd.
Én ting er, at man skal rykke ham for at få et svar på sin henvendelse. En anden ting er, at blive brændt af uden et eneste ord, selvom han lover at komme og vi sætter alt i værk for at give ham de betingelser, han har brug for.
Det er mangel på respekt for andres tid. Og det er topdårlig opførsel, at man ikke holder ord. Eller i det mindste er mand nok og professionel nok til at kommunikere rettidigt om aflysning- særligt når jeg spurgte lige ud, om han overhovedet havde tid til at påtage sig en ny kunde. Dét havde han, forsikrede han mig. Men det er jo nemt at bullshitte med ord.
Jeg kan naturligvis ikke anbefale ham og hans firma.

June 4, 2022

Utroværdigt firma

Bestilte den 4. april 2022 vinduespolering inden påsken via onlineportalen. Ringede flere gange forgæves til Michael Danry den 5. april og indtalte besked på telefonsvareren. Den 7. april bad han mig på en mail om at sende billeder af mine vinduer på sms, hvorefter han ville lave et skarpt tilbud. Et par timer efter sendte jeg 6 billeder, men derefter har jeg intet hørt.

Jeg kan kun give Helle Thillemann ret i hendes anmeldelse den 1. april 2022 - utroværdigt firma.

April 18, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Utroværdigt firma og dårlig til at overholde aftaler.

På facebook skrev jeg med Camilla fra Danry Polering i Karise. Jeg skulle sende billeder af mine vinduer og vi aftalte en pris og en dato 31/3. Aftenen før de skulle komme brugte jeg 25 min på at flytte ting som haveborde, stole, bænk, blomster, lanterner m.m væk fra vinduerne, så de kunne komme til. De dukkede aldrig nogen sinde op og næste dag prøvede jeg at ringe dem op ca. 25 gange på to forskellige numre, hvor jeg både lagde en besked på deres Tlf. svarer, men også sendte dem en sms, og de svarede mig ikke og ringede heller ikke tilbage, så nu kan jeg bruge 25 min igen på at flytte mine ting på plads. RIGTIG dårlig stil og RIGTIG dårlig firma.

April 1, 2022
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Professionel og proaktiv

Professionel og proaktiv. Opgaven blev udført til stor tilfredshed.

February 25, 2022
Danry Polering ApS logo

Reply from Danry Polering ApS

Hej Malene

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af os.

Vi er utrolig glade for at læse, at du er tilfreds med vores vinduespudsning :-)

Vi ser frem til at komme og pudse hos dig igen.

Du ønskes en rigtig dejlig weekend.
De bedste hilsner,

Michael

Rated 5 out of 5 stars

Super service, pålidelig og prisen er god.

February 23, 2022
Danry Polering ApS logo

Reply from Danry Polering ApS

Tusinde tak Camilla, det glæder os at du er tilfreds :-)

Take a closer look