Jeg har for nylig bestilt flere trøjer fra denne webshop, og jeg er virkelig imponeret. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og der er et stort udvalg af både klassiske og modern... See more
Company replied
Jeg har haft en super god oplevelse med kunde support. Jeg kunne ikke finde mine mails vedrørende levering, og de hjalp mig super godt igennem💪🏼
Har lige modtaget mine t-shirts og de er så fine. God kvalitet og fede t-shirts. Kan godt anbefale at handle der.
Altså der blev skrevet hurtig levering men nu har jeg gået og ventet 1 uge og har stadig ikke fået min pakke
Company replied
Selvfølgelig — her er en mere professionel, men stadig afslappet beskrivelse, der passer bedre til Danskebluser.dk på Trustpilot: Hos Danskebluser.dk finder du t-shirts og hoodies med sjove, skæve og humoristiske prints til gode priser. Vi elsker dansk humor og tøj, der skiller sig lidt ud fra mængden. Derfor finder du hos os designs med masser af personlighed, attitude og humor – perfekt til dig selv eller som gave til en, der trænger til et godt grin. Vores udvalg består blandt andet af t-shirts og hoodies med danske tekster, jokes og motiver, som passer til mange forskellige typer og anledninger. Vi arbejder løbende på nye designs, så der hele tiden er noget nyt at gå på opdagelse i. Hos Danskebluser.dk ønsker vi, at det skal være nemt og overskueligt at finde en bluse, der passer til lige præcis dig. Vi sætter samtidig stor pris på vores kunder og den feedback, vi får. Har du handlet hos os, må du derfor meget gerne dele din oplevelse her på Trustpilot – både ris og ros hjælper os med at blive endnu bedre. ❤️ 👉 Tjek vores udvalg på Danskebluser.dk og find din næste favorit!
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from Danskebluser.dk
Trøjen er virkelig godt kvalitet
Elsker den så maget
Ikke sidste gang jeg køber her/der
Bestilte to t-shirts til en veninde og jeg. De blev leveret til tiden og vi syntes de er vildt fede. Køber gerne igen.
Mega god service! Modtog hurtigt mine t-shirts og de er mega fede 😊