Virkelig god kvalitet
Virkelig god kvalitet, og fremragende service!!
Kan klart anbefales
Hos Danskplakater.dk er vores mission at bringe den danske kultur og æstetik ind i dit hjem gennem vores unikke plakatkollektioner. Siden vores etablering i 2022 har vi arbejdet dedikeret på at skabe kunstværker, der ikke blot pryder dine vægge, men også fortæller en historie om Danmarks rige arv og skønhed. Vores sortiment spænder bredt og inkluderer motiver fra ikoniske danske vartegn som Marmorkirken og Kronborg Slot, til naturskønne landskaber og bybilleder fra hele landet. Vi tilbyder også en række europæiske plakater, der giver et internationalt touch til din indretning. Hver plakat er omhyggeligt designet for at fange essensen af motivet og bringe dets unikke karakter frem. Kvalitet er kernen i alt, hvad vi gør. Vi benytter kun materialer af højeste standard for at sikre, at vores plakater ikke blot ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover. For dem, der ønsker en komplet løsning, tilbyder vi egetræsrammer i alle størrelser. Når du bestiller en ramme sammen med din plakat, sørger vi for at montere den for dig, så den er klar til at blive hængt op ved modtagelse. Vi forstår vigtigheden af en problemfri shoppingoplevelse. Derfor tilbyder vi altid fri fragt til nærmeste pakkeshop, så du nemt og bekvemt kan modtage dine varer. Vores kunder roser os for vores hurtige levering og høje produktkvalitet. Som Morten Søndergaard bemærkede: "Fantastisk kvalitet og hurtig levering! Plakaterne er endnu smukkere i virkeligheden." Michelle Christensen tilføjede: "Super tilfreds med min nye plakat af Marmorkirken!" Disse tilbagemeldinger motiverer os til konstant at levere det bedste til vores kunder. Vi er også stolte af vores nyhedsbrev, hvor vi deler opdateringer om nye kollektioner og eksklusive tilbud. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev får du 25% rabat på din første ordre, så du kan starte din rejse ind i dansk plakatkunst med en fordel. Hos Danskplakater.dk er vi mere end blot en webshop; vi er en fejring af dansk kultur, design og kunst. Vi inviterer dig til at udforske vores kollektioner og finde de motiver, der taler til dig og dit hjem.
Gothersgade 15,1, 1123, København K, Denmark
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Virkelig god kvalitet, og fremragende service!!
Kan klart anbefales
Super udvalg, høj kvalitet og hurtig levering. Kan klart anbefales!
Hurtig levering, god service - jeg kommer bestemt tilbage og handler mine plakater her!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.