Virkelig skuffet og vred
Dansk toilet udlejning er et firma efter min mening der er udbrændt og ligegyldigt, som burde lukke eller sælge det til nogen der brænder for at levere en vare af høj kvalitet til kunderne. Vi fik afleveret en mandskabsvogn,der manglede rengøring , så startede med at gøre den ren og afkalke bruser og vandhane, fandt derefter ud af det regnede ind af de lukkede vinduer og en udluftnings rist hvor antenne stikket går ind, måtte kassere krydderier/køkken rulle mm.fik at vide om jeg ikke bare kunne sætte en pose udover.
Lampen udenfor døren lyser konstant,gik ud da han slog strømmen fra for at skifte ovnen, fik at vide det var fordi føleren var istykker , den lyser konstant igen nu
Da jeg har flæskesteg i ovnen for 1.gang springer inderglasset i ovnen, tænker på bagefter at, risten sad, så stramt i ovnen, så den ikke er til at rykke frem og tilbage( det er ikke den originale til ovnen) og forøvrigt det , eneste der var til ovnen , hvilket medarbejderen der var og skifte ovnen, gav mig ret i da han også prøvede at trække hårdt i risten, og han havde også problemer med at flytte den. Da jeg havde hjulpet ham med at bære den nye og gamle ovn ind og ud til bilen og efter at have brugt 15-20 minutter på at finde samlemuffer , som jeg gjorde nede i kælderen og det gjorde medarbejderen så også i min kælder altså , for han havde intet med selv ,da han bare klippede ledningerne over , fordi han ikke gad trække køleskabet ud,og skifte ovnen rigtigt. Ja der havde vi haft vognen i 3-4 uger, men jeg har en kræftsyg mand,der har haft meget lidt appetit, som kun har haft lyst til lidt let mad som ymer og youghurt og til tider lidt grillmad og jeg selv er på slankekur og spiser meget salat, og protein pulver, Ja så har jeg altså ikke kokkereret , når han så endelig har haft lyst til rigtig mad så skulle han da også have flæskesteg,da den så skulle have sprøde svær skruer jeg altid op for den det sidste kvarter, så sprang glasset , som så Dansk toilet udlejning mener er vores skyld fordi vi jo har haft vognen en måned,det er ihvertfald ikke fordi de afleverer nogle gamle - slidte og defekte vogne. På den måde får Dansk toilet udlejning kunderne til at betale for deres gamle defekte dele , der kommer sikkert også en regning på udendørs lyset -utæthed ved antenne stikket -utætte vinduer og ekstra rengøring.Så hold jer langt væk for jeres egen skyld,det kommer kun til at koste jer penge, for at de skal kunne vedligeholde deres gamle defekte vogne.Jeg er rystet over man kan behandle sine kunder med ligegyldighed, og mistro. skulle desværre give en stjerne for at kunne anmelde ,de fortjener ikke engang 1.
September 5, 2023
Unprompted review