Dansk Toiletudlejning Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Portable Toilet Supplier

Written by the company

Dansk Toiletudlejning blev etableret i 2011. Vi startede med en drøm om at kunne levere skræddersyede toiletløsninger og service til både den lille havefest og de helt store festivaller. Siden er virksomheden vokset. I dag råder vi over et bredt sortiment af materiel, som vi udlejer til små og store arrangementer i det meste af Danmark. Vi er stolt leverandør af materiel til velkendte arrangementer som Roskilde Dyrskue, Roskilde Festivalen, Langlandsfestivalen, Vig Festival og dertil en lang række andre større og mindre festivaler, virksomhedsfester og markeder. Vi leverer desuden til private, hvor vi er så privilegerede at udleje kvalitetstoiletter og andet materiel til livets store begivenheder og fester. Igennem vores samarbejder med eventarrangører og teltleverandører kan vi være behjælpelige med totalløsninger til fx havefester, bryllupper og andre større private arrangementer. Vi leverer desuden mobile toilet- og badeløsninger, såvel som reelle beboelsesvogne i forbindelse med renoveringsprojekter og genhusning. Tilfredse kunder er vores førsteprioritet. Vi forstår, at som udlejer af toiletter og andet materiel, så har vi et ansvar. Og det tager vi meget seriøst. Derfor kan du, som kunde hos os, altid regne med følgende: Vi svarer telefonen – også i weekender og helligdage. Vi er pålidelige. En aftale er en aftale – både om tid og sted. Dit arrangement er vigtigt for dig – dermed er det også vigtigt for os. Vi lader ikke vores kunder i stikken. Vores chauffører leverer udstyret som aftalt, og de hjælper med opsætning og montage i det omfang du har efterspurgt. Vores toiletvogne leveres som udgangspunkt klargjort til brug. Vi medvirker meget gerne til kundespecifikke specialløsninger med vores udstyr. Du kan se nogle af de specialopgaver vi har løst i vores casemateriale. Vi kan støtte vores kunder kreativt i både idefasen og under den praktiske udførsel. Vi har en bred vifte af udstyr fra toiletter, mandskabsvogne med bad, til salgsvogne, eldrevne golfvogne, diverse containere og mobile køkkener. Groft sagt leverer vi ’alt i materiel’, og skulle du have behov udover vores sortiment kan vi, i langt de fleste tilfælde, henvise til pålidelige samarbejdspartnere. Endvidere har vi pumpe- og slangeudstyr samt tankvogne dimensioneret til festivaler og større arrangementer. Ingen opgave har hidtil været for omfattende.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Har lejet et handicap toilet af dansk…

Har lejet et handicap toilet af dansk toilet udlejning. Toilette gik i stykker op til weekenden. Der blev lovet at repererer toilettet inden weekenden. Mandag morgen var intet sket. Har ringet til dem løbende over hele weekenden hvor der gang efter gang bliver lovet reperation. Til sidst tager de ikke tlf. Jeg har stået med en handicappet person i 4 dage ude at kunne komme i bad og på toilettet. De kan simpelthen ikke være det bekendt. Hold jer langt væk fra dette firma. De overholder simpelthen ikke deres aftaler

June 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kan på ingen måde anbefale Dansk…

Kan på ingen måde anbefale Dansk Toiletudlejning. De brændte os af til vores firmafest fredag d. 9. maj, så vi stod uden toiletter til 200 personer.

Vi forsøgte dagen igennem, at komme i kontakt med Dansk Toiletudlejning, stort set uden held. Fik besked om at en var sygemeldt og en anden som lovede at undersøge, valgte ikke at vende tilbage og derefter at ignorere alle opkald. Mangen til useriøst behandling af kunder skal man lede længe efter.

Så vælg en anden leverandør, med en mere seriøs måde at behandle kunder på.

May 9, 2025

SNYD

SNYD
Nok DK’s største fup virksomhed! Vi skulle leje en vogn til en 18 års fødselsdag, efter 3 skyl på en af toiletterne, virkede det ikke. Det andet toilet blev ved med at lække vand.. Vi fortalte dem at det ikke virkede, og vi nægtede at betale fuld pris, for så dårlig en oplevelse. Intet tilbagemelding, blot rykkere, da de mente at de var os der havde ødelagt toiletterne. Vi endte med at diskutere med dem over flere uger. Til sidst gav de op, da de ikke kunne give nogen dokumentation for hvad det helt præcist var vi havde ødelagt. Den værste oplevelse nogensinde. Endte med at ødelægge vores 18 års fødselsdag og en langvarig hovedpine. IK’ LEJ FRA DANSK TOILETUDLEJNINH.

June 11, 2024

Klasse service!

Jeg kontaktede Christopher, da jeg skulle bruge et toilet til et studentergilde. Der var super hurtigt og god kommunikation og svar på alle de spørgsmål jeg nu stod med! Toilettet blev leveret præcis som vi havde aftalt, og da toilettet ik’ ku stå hvor vi først havde tænkt, var vognmanden hurtig og fleksibel med en ny løsning - hatten af for klasse service! Vi var meget tilfredse!

August 3, 2024

Nemt og simpelt

Nemt og simpelt. Vi lejede et festivaltoilet til en havefest. Vi havde valgt selv at hente og aflever toilettet og det var meget nemt og fleksibelt. Vi fik også hurtigt svar på vores spørgsmål inden bestilling.

September 14, 2024

Super udlejning hos Dansk Toiletudlejning

I forbindelse med min brors 16-års fødselsdag kontaktede jeg Christopher fra Dansk Toiletudlejning. Fra start blev jeg præsenteret for et bredt udvalg af løsninger, og vi valgte en 2-personers toiletvogn. Vognen blev leveret i perfekt stand, monteret uden problemer, og allerede om søndagen blev den hentet igen. Fantastisk service – helt klart 5 stjerner herfra!

Victor, Karrebækvej 20, 4700 Næstved

October 21, 2024

Virkelig skuffet og vred

Dansk toilet udlejning er et firma efter min mening der er udbrændt og ligegyldigt, som burde lukke eller sælge det til nogen der brænder for at levere en vare af høj kvalitet til kunderne. Vi fik afleveret en mandskabsvogn,der manglede rengøring , så startede med at gøre den ren og afkalke bruser og vandhane, fandt derefter ud af det regnede ind af de lukkede vinduer og en udluftnings rist hvor antenne stikket går ind, måtte kassere krydderier/køkken rulle mm.fik at vide om jeg ikke bare kunne sætte en pose udover.
Lampen udenfor døren lyser konstant,gik ud da han slog strømmen fra for at skifte ovnen, fik at vide det var fordi føleren var istykker , den lyser konstant igen nu
Da jeg har flæskesteg i ovnen for 1.gang springer inderglasset i ovnen, tænker på bagefter at, risten sad, så stramt i ovnen, så den ikke er til at rykke frem og tilbage( det er ikke den originale til ovnen) og forøvrigt det , eneste der var til ovnen , hvilket medarbejderen der var og skifte ovnen, gav mig ret i da han også prøvede at trække hårdt i risten, og han havde også problemer med at flytte den. Da jeg havde hjulpet ham med at bære den nye og gamle ovn ind og ud til bilen og efter at have brugt 15-20 minutter på at finde samlemuffer , som jeg gjorde nede i kælderen og det gjorde medarbejderen så også i min kælder altså , for han havde intet med selv ,da han bare klippede ledningerne over , fordi han ikke gad trække køleskabet ud,og skifte ovnen rigtigt. Ja der havde vi haft vognen i 3-4 uger, men jeg har en kræftsyg mand,der har haft meget lidt appetit, som kun har haft lyst til lidt let mad som ymer og youghurt og til tider lidt grillmad og jeg selv er på slankekur og spiser meget salat, og protein pulver, Ja så har jeg altså ikke kokkereret , når han så endelig har haft lyst til rigtig mad så skulle han da også have flæskesteg,da den så skulle have sprøde svær skruer jeg altid op for den det sidste kvarter, så sprang glasset , som så Dansk toilet udlejning mener er vores skyld fordi vi jo har haft vognen en måned,det er ihvertfald ikke fordi de afleverer nogle gamle - slidte og defekte vogne. På den måde får Dansk toilet udlejning kunderne til at betale for deres gamle defekte dele , der kommer sikkert også en regning på udendørs lyset -utæthed ved antenne stikket -utætte vinduer og ekstra rengøring.Så hold jer langt væk for jeres egen skyld,det kommer kun til at koste jer penge, for at de skal kunne vedligeholde deres gamle defekte vogne.Jeg er rystet over man kan behandle sine kunder med ligegyldighed, og mistro. skulle desværre give en stjerne for at kunne anmelde ,de fortjener ikke engang 1.

September 5, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vi blev henvist til Casper fra dansk…

Vi blev henvist til Casper fra dansk toilet udlejning da vi stod og manglede en køkken/ bad vogn til en kunde, som havde haft vandskade på deres badeværelse.
Men det enste de havde på lager var en mandskabs vogn, den lejede vi så.
efter ca 3-4 ugers leje skulle kunden til at lave mad i skurvognen, da det blev besluttet af forsikringen at det var nødvendig at nedtage deres eget køkken.
første gang kunden bruger ovnen springer det inderste glas.
jeg køre ud til kunden og tager billeder samt en video af den gamle ovn og rist da det ikke syntes at passe helt sammen, og kontakter efterfølgende Dansk toilet udlejning og beskriver problemet og vedhæfter billeder af ovnlågen der er sprunget ud over kundens mad i ovnen.
da jeg ikke får noget respons efter et par dage, kontakter jeg Casper telefonisk hvor de lover at komme ud og kigge på det.
der kommer så en medarbejder ud til vores kunde som siger at han godt kan se at det måske ikke passer helt sammen, og at det kører lidt stramt, men at man godt kan bruge ovnen uden det inderste glas. kunden kontakter selv dansk toilet udlejning 1-2 dage efter, da de igen skal bruge ovnen men da er det ikke er muligt at bruge ovnen da man brænder sig fordi lågen lukker i når man prøver at sætte maden ind.
dansk toilet udlejning kommer efter følgende med en ny ovn og da den udsendte medarbejder gør klar til at koble den nye ovn med Gaffa tape spørger kunden om ikke at det Burde samles med samlemuffer? den udsendte medarbejder siger at han ikke har nogle med hvor efter vores kunde finder nogle til ham, så ovnen kan kobles op på lovlig vis. På sammme tid informerer kunden den udsendte medarbejder om at det desuden regner ind gennem vinduet selv om det er lukket og gennem et hul i taget hvor der er trukket et kabel igennem.
kunden høre så ikke mere efter dette.
nu har vi så lige modtaget en regning fra dansk toilet udlejning for udskiftning af ovn pålydende 2200+ moms for en ovn købt Harald Nyborg til 1995 inklusiv moms altså til over pris…
da jeg ringer til Casper for at høre om det ikke er en misforståelse at vi bliver faktureret for udskiftning af deres gamle ovn mener han, at da kunden har haft vognen så længe så kan han jo ikke være sikker på det er første gang de bruger ovnen, så mellem linjerne mener han altså at kunden lyver og da jeg så påtaler at vi betaler 4000 + moms for en utæt vogn med gammelt udstyr i, bliver han rimelig ubehagelig og siger at han intet hørt af sin med arbejder om dette.. og fejer det lidt af…
Jeg har aldrig i alle de mange år jeg har haft firma mødt så useriøst et udlejnings firma, med så dårlig service og mistro til sine kunder og som oven i købet har den frækhed at overfakturere dem med moms x2+ lidt ekstra.
Om vi så vi har bygget på Sjælland eller i Jylland, og vi har haft lejet meget materiel gennem tiden så nu på kundens vegne og i samarbejde med kundens forsikring prøver vi at finde en anden løsning da ingen er tjent med sådanne en behandling fremadrettet er det nej tak herfra

September 5, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god service fra Christopher!

Rigtig god service fra Christopher!
Han var behjælpelig og tilgængelig til at svare på alle de spørgsmål jeg havde (hvilket var rigtig mange). Desværre havde vi en miskommunikation om noget strømtilslutning, men så kørte han personligt fra kontoret og ud til os med en løsning! Hatten af for god service!!

August 2, 2023

Trist oplevelse :(

En skuffende oplevelse denne gang med Dansk Toiletudlejning. Vi havde reserveret en toiletvogn til arrangement fredag og godt hen af eftermiddagen er vognen stadig ikke dukket op. Vi ringer op og får en sur medarbejder i røret der er irriteret over vores frustration. Vognen ankommer 2 timer efter mine 500 gæster allerede er ankommet. ( med en til at starte med gnaven chauffør ). Jeg var som udgangspunkt klar til at sluge den, da jeg ved at fejl kan opstå, men mit opkald til en af cheferne i dag har desværre fået mig på andre tanker. Jeg har nu fået at vide at det både er min egen skyld og mit eget problem at vognen ikke var ankommet og at de om det passede dem kunne have leveret den fem minutter i midnat på afleveringsdagen hvis det passede dem ud fra eksisterende aftale. Jeg skal bruge mange toiletvogne til 10.000 om dagen hvert år, men den næste jeg lejer bliver desværre ikke fra Dansk Toiletudlejning.

June 16, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Snyd og bedrag og elendig service

Snyd og bedrag og elendig service!

Vi har desværre lejet en del toiletter til 1 sted og et par stykker et andet sted til. Vi fik så dårlig service af ham ejeren og han var pisse ligeglad med alt. det ene sted mangleder der nogle ting, vi kontakter ham og han siger vi kan komme til roskilde på et rasteplads og hente de ting som mangler, for der sætter han det af, han ville ikke komme tilbage og aflevere de ting som han glemte at sætte af. de andre steder satte han bare toiletvognen og smuttede igen, så vi måtte skubbe toiletvognen utrolig langt med håndkraft. vi har diskutere ham med flere gange efterfølgende og han er pisse ligeglad. Vi betalte det hele før levering og idag ca. 3-5 måneder efter har vi fået en ekstra regning på 1200 kr. vi ringer til ham og han siger han er pisse ligeglad og ville ikke sige hvad de penge var for, trods alt var betalt før vi fik de toilletter. så nu kan vi bare betale 1200 kr og bruge en masse tid og penge på advokater, fordi manden er en tosse og snyder folk.

March 30, 2023

Fantastisk service

Fantastisk service!

Vi har i weekenden holdt firmafest og skulle i den forbindelse bruge en toiletvogn. Der var dog både problemer med leveringsadressen, vandtanken og porten, som skulle lukke chaufføren, Poul ind. Selvom Poul både skulle køre til en ny leveringsadresse 40 min. væk og hente en vandtank, samt han så ikke kunne komme ind af porten, da han kom tilbage fredag kl. 21, så var han han alligevel det mest positive og tålmodige menneske, og så det ikke som problemer. Kæmpe ros til Poul og Dansk Toiletudledjning. Kan virkelig anbefale dem!

May 31, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårligst oplevelse med Dansk…

Dårligst oplevelse med Dansk toiletudlejning. Allerede efter få besøg var der problemer med at skylle ud, vi havde netop lejet VIP toiletterne for at være sikker på pæne forhold, men det var det langt fra. Vi skulle stå med pinde i toilettet for at skubbe efterladenskaber ned. Ikke det man har lyst til når man holder fest.
Da vi skulle betale og vi gjorde opmærksom på, at vi ikke havde fået den ønskede vare, var han virkelig flabet og på ingen måde lydhør overfor kritik eller undskyldende overfor, at toiletterne ikke levede op til hvad der står på hjemmesiden. Han gjorde det til at det var vores skyld. Hold jer væk fra dette firma hvis I skal leje toiletter!!!!

May 25, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Jeg har precis samme oplevelse som …

Jeg har precis samme oplevelse som tidligere anmeldere. Vi lejede to VIP toiletter der blev leveret uden sæbe og og uden håndklæder. Vi ringede og de kom ud med de manglende ting. Efter få timer og max 10 toiletbesøg var det ikke muligt at trække ud i toilettet. Vi lukkede toilettet af. Herefter ringede vi til chaufføren igen og fortalte at toilettet ikke virkede. Chaufføren kom ud lørdag morgen og fylde nyt vand på toilettet. Efter få timer kunne man igen ikke trække ud og vi måtte lukke toilettet af igen. Det var nu lørdag eftermiddag og vi gav op på de her VIP toiletter. Når vi efterfølgende gerne ville have et afslag i prisen for at vi ikke har kunne bruge toiletterne fik vi bare at vide at vi har fyldt dem op og det er derfor de ikke virkede. Vi var 40 personer de skulle bruge to VIP toiletter i to dage og i følge dansktoiletudlejning skulle det være rigeligt. Casper fra dansktoiletudlejning syntes at vi skal være glade for at vi ikke skal betale 2000 kr ekstra for at de kom ud og fyldte vand på toilettet lørdag, det koster det normalt, men var ikke noget vi blev oplyst om. Hvis i bruger det her firma så gå udenom VIP toiletterne.

August 24, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Lokumsaftale! Private bør ikke leje vogne her.

Vælger du som privatperson at leje her bør du nægte fuld forudbetaling og betal ikke via bankoverførsel, da du ikke kan trække betalingen tilbage, hvis der er fejl eller mangler. Dansk Toiletudlejning er kvikke til at tage betaling, men ikke til at håndtere klager. De svarer på telefonopkald, men vender ikke tilbage. De svarer ikke på klager på email.

Vi lejede en VIP toiletvogn til vores havebryllup i august 2016. Valget faldt på VIP vogn med to toiletter og toilettank, da vi ikke ønskede "festivaltoiletter", hvor man kan se andres efterladenskaber. Vejledning og aftale om lejen gik rigtigt godt. Betingelsen var fuld forudbetaling af lejen. Vi betalte og levering af vognen skete til tiden, men fra en underleverandør (karlsvognen.com).

De aftalte forbrugsstoffer (toilet- og håndpapir samt sæbe) var ikke i vognen, men blev leveret straks efter min henvendelse. Vi tjekkede vognen igennem ved ankomst og alt fungerede, men efter få skyl på festdagen virkede det ene toilet ikke. Her vil jeg undlade, at gå i detaljer, men blot konstatere at dette fungerede mere eller mindre som det "festivaltoilet" vi ville undgå. Vi var midt i festen og der var intet at stille op.

Efter festen har jeg kontaktet firmaet for at påtale fejlen. Først blev skylden skudt på deres underleverandør og jeg blev bedt om at klage til dem. Det nægtede jeg, da jeg forholder mig til min leverandør, Dansk Toiletudlejning, og ikke deres samarbejdspartnere. Ved næste henvendelse blev jeg spurgt, hvorfor jeg ikke havde tjekket vognen da den kom.

Mit forslag om afslag i prisen er ikke blevet hørt og der har end ikke været overskud til at beklage fejlen.

December 27, 2016

Take a closer look