Geweldige producten
Ik gebruik inmiddels al een maand de producten van Darvita en ik ben echt ontzettend tevreden. Wat mij vooral opvalt, is hoe compleet het assortiment is en hoe goed alles op elkaar aansluit.
De bamboe silica, magnesium mix, vitamine D3 & K en vitamine C ondersteunen mijn lichaam merkbaar goed. Ik voel me energieker gedurende de dag en mijn weerstand lijkt ook sterker. Vooral de combinatie van deze supplementen geeft mij het gevoel dat mijn lichaam precies krijgt wat het nodig heeft.
Na het sporten gebruik ik de magnesium gel en spray. Dit is echt een favoriet van mij! Het geeft direct verkoeling na intensieve kickboksen, krachttraining of cardio en helpt mijn spieren sneller te herstellen. Ik merk duidelijk dat ik minder spierpijn heb en sneller weer fit ben voor mijn volgende training.
De collageencapsules zijn ook een mooie toevoeging. Mijn huid voelt gladder en ziet er gezonder uit. Daarnaast groeien mijn nagels sneller en zijn ze sterker, en mijn haar heeft meer glans gekregen.
Ook de andere producten bevallen me super goed. De magnesiumbadkristallen gebruik ik wekelijks in combinatie met zuiveringszout en epsomzout voor een heerlijk ontspannend voetenbadje. Dit momentje voor mezelf helpt me echt om te ontspannen na een drukke week en draagt bij aan mijn herstel en nachtrust.
Wat ik daarnaast fijn vind, is dat alle producten zacht zijn voor mijn lichaam en goed worden opgenomen. Ik heb geen last van bijwerkingen en merk juist dat mijn lichaam er heel positief op reageert.
Mijn nachtrust is verbeterd, ik voel me meer in balans en heb over het algemeen meer energie. Voor mij zijn deze producten echt een vaste routine geworden.
Ik zal mijn capsules en verzorgingsproducten zeker bij Darvita blijven aanschaffen. Ik kan het iedereen aanraden! LOVE IT