1. Technical Service

Written by the company

Data Syd er en lille IT virksomhed, med lave priser, hvor service er prioriteret helt i top og tilfredshed er garanteret. Data Syd tilbyder en bred vifte af services og IT support til både erhverv og private kunder. Du vil altid opleve en personlig service og der vil ikke blive gået på kompromis med kvaliteten. Åbningstiderne er meget fleksible, så vores service kan tilpasses dit behov og så det passer dig bedst muligt.

4.5

3-star
2-star
1-star

Brian er superdygtig

Brian er superdygtig. Ordnede windows 11 og fik den næsten til at ligne min gamle Windows 10 så der ikke skulle så mange nye tilvænninger til. Kan kun anbefales 100%!

November 10, 2025

Reply from Data-Syd Aps

Mange tak for de pæne ord. Det sætter jeg pris på

Godt

Hurtig, venlig og professionel hjælp med fejlfinding og geninstallering af Windows.

October 20, 2023

Reply from Data-Syd Aps

Mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi pris på

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og reel handling, til at stole på

Jeg købte computer hos Datasyd for et par mdr siden. Hurtig handel og hurtig opsætning af den nye computer. Har siden fået nogle gode råd om mangt og meget. I dag blev jeg serviceret med hurtig scanning for evt snavs på computeren, alt var ok så jeg kunne tage hjem med god samvitighed og ikke en krone i gebyr. Det er service der vil noget.

October 30, 2023

Reply from Data-Syd Aps

Hej. Mange tak for den fine kommentar. det sætter jeg stor pris på

Data-Syd professionelle løsninger

Data-Syd er yderst effektiv og professionel.
vi kan varmt anbefale Data- Syd hvis i er på udkig efter en loyal samarbejdspartner. Brian løser alle jeres udfordringer og etablere lige den løsning i har brug for.

October 13, 2023

Hej Bjarne
Mange tak for det pæne ord. det sætter jeg stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Havde en MacBook der hele tiden gik i…

Havde en MacBook der hele tiden gik i sort. Data Syd fik den på under et døgn opdateret og op at kører igen. Den er nu som ny. Super hurtig, og enorm venlig service. Kan på det varmeste anbefales.

April 27, 2023

Reply from Data-Syd Aps

Hej Michael. Mange tak for de pæne ord. det er altid dejligt med feedback

Rated 5 out of 5 stars

Fik min stationære pc serviceret og…

Fik min stationære pc serviceret og repareret, den var blevet utrolig langsom både i opstart og drift. Det viste sig der også var noget skjult virus på, som gjorde den endnu langsommere. Brian fik den i hænderne, nu mærkes den faktisk som ny igen. ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra, og jeg kommer helt sikkert igen når elektronikken driller

April 14, 2023

Reply from Data-Syd Aps

Mange tak for de pæne ord og dejligt at høre at du er tilfreds med den leverede service

Rated 5 out of 5 stars

Havde fået virus på min computer

Havde fået virus på min computer. Den blev geninstalleret og alle mine billeder og emails blev gemt. Jeg fik min computer igen 3 timer efter jeg havde afleveret den. det var godt nok hurtig. jeg er super tilfreds med den service og kan klart anbefale data syd til andre😃

April 14, 2023

Reply from Data-Syd Aps

Mange tak for den fine anmeldelse og super godt at høre at du er tilfreds

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en super god oplevelse

Jeg havde en super god oplevelse som kunde hos Data Syd. Der blev taget hurtigt og professionelt hånd om mine problemer. Sikke en service, Brian kom samme dag som jeg ringede og næste dag var alle problemer løst og en ny computer var opsat og leveret.

July 27, 2021

Hej Jytte
Mange tak for de rosende ord og dejligt at høre at du er tilfreds med vores service

Rated 5 out of 5 stars

Min søn havde brug for en god gamer pc

Min søn havde brug for en god gamer pc. Vi havde kontaktet flere it virksomheder. De kunne ikke levere noget fornuftet pga at stort set alle nyere graffik kort er i restordre pga corona/chip mangel. Til sidste kontaktede vi Data Syd. De trak i nogle tråde og endte endda med at levere den fedeste gamer pc og endda billigere end hos alle de andre konkurrenter. Min søn fik endda lov til at være med til at samle den.
Den service ser man godt nok ikke mange steder længere

May 9, 2021

Altid i top!

Altid i top!

Vi har været kunder hos Brian i en årrække og det fungerer altid - ellers kommer det til det, umiddelbart efter :)
- Brian går ikke fra halve opgaver.
- Brian lytter - og løser.
- Brian er fornuftig i pris (se, nu mistede jeg mit bedste kort i at presse ham på prisen, damn you, Trustpilot!)

May 11, 2020

Hej Bo

Mange tak for de rosende ord. dejligt at høre at i er tilfredse med den leverede service

Rigtig god service

Rigtig god service! Fik repareret min computer hos Brian så den køre meget bedre og hurtigere end før. Mange tak for hjælpen.

February 19, 2020

Reply from Data-Syd Aps

Mange tak for den gode anmeldelse. Dejligt at høre at du var tilfreds

Take a closer look