David packs!, Echt een onwijs leuke streams, super beleefd, super sociaal, eerlijk en oprecht. Wij hebben zeer goede ervaringen met Davidpacks. Meerdere keren besteld. Meerdere keren opgestuurd g... See more
Company replied
Je kunt davidpacks volgen via TikTok. Elke woensdag tot en met Zondag vanaf 11uur.Daar worden live un wrappes gedaan. Zo heb ik Davidpacks leren kennen. Ik bestel er graag wegens de betrouwbaarheid,s... See more
Company replied
David is een hele enthousiaste en grappige man. Hij had bij mij een extra Blastoise EX erbij gestuurd omdat ik geen geluk had uit mijn packs… heel attent👍🏼 Het pakketje was ook goed beschermd met b... See more
Company replied
David Packs is een Rip & Ship livestreamer op Tiktok, via deze website kun je producten kopen die in de live worden geopend. Tevens kan er gekozen worden om ze "sealed" thuis opgestuurd te krijgen. Hier mag je zelf voor kiezen.
Bergen op zoom, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Is heel actief op insta, tiktok en alle social media kanalen. maar als het mis gaat met een bestelling.. dan totaal niet bereikbaar. meerdere keren probeert contact te leggen, insta, whatsapp. 0.0 antwoord. zeer spijtig
Half april een bestelling geplaatst bij davidptcg. Dpd label zou zijn aangemaakt maar na 2 weken nog niets opgestuurd, 1 item bleek vertraagd te zijn. Hierna meerdere keren gevraagd naar en update maar inmiddels al een maand geen reactie meer gehad of iets ontvangen.
19 januari een pokemon collection day box gekocht bij davidptcg. Het zou 3 februari binnen moeten komen maar ik heb nooit wat ontvangen, hierop 5 mailtjes gestuurd over een tijdsspanne van 1.5 week maar er is op geen enkel mailtje gereageerd. Tot overmaat van ramp lukt het me ook niet om de creditcard betaling terug te draaien dus al met al geen positieve ervaring..
Hij is eerlijk, goed bereikbaar, helpt als het nodig is en de prijzen zijn/waren eerlijk
Ontzettend fijne vent! Brievenbuspakketje ontvangen kaartjes netjes verpakt 😊
Erg netjes behandeld en geholpen.
Krijg wat je koopt en wordt keurig verpakt en geleverd. Zeer tevreden

Reply from David Packs
Online een aantal booster setjes gekocht bij David, en buiten het plezier om er naar te kijken bij het uitpakken op TikTok werd het super de luxe ingepakt en opgestuurd. De waardevolle kaarten allemaal in sleeves en toploaders en het geheel omgeven door pakketopvulling om schuiven tegen te gaan. Daarnaast ook nog eens zeer snel opgestuurd.

Reply from David Packs
Hij werd boos om een sarcastische grap, direct bannen ipv context vragen

Reply from David Packs
Super snel ontvangen en helemaal wat we verwacht hadden. Waarschijnlijk nog een keer bestellen

Reply from David Packs
David is iemand die altijd gezellig is tijdens de livestream. Hij is zeer meegaand als je iets specifieks wilt doen met je bestelling. De bestelde booster box kwam netjes en zorgvuldig ingepakt binnen.

Reply from David Packs
Zeer vriendelijke eigenaar. Een paar bestelling geplaatst en alles wordt zeer net ingepakt en verstuurd.
Tiktok het is een wortel geen mes.

Reply from David Packs
Learn more about other kinds of reviews.