See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk flot spisebord (AA 42) og fantastisk god kundeservice. Flyttede bl.a. dato for produktion af bordet og levering et par gange for vores skyld og hurtig svartid. Kan varmt anbefales.

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig flot bord, men efter 2 år og 4 mdr, begynder limen mellem bordpladen og egetræslisten at give slip. Skriver til dem og de svare retur, at efter 2 år kan de ikke stå inde for produktet. Dog vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt 3 borde med tillægsplader til min café, og jeg må bare sige, at udseende og kvalitet lever fuldt ud op til mine forventninger. Tilmed fik jeg rigtig god vejledning og service, i forbin... See more

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte et langbord af Dayly i…

Vi købte et langbord af Dayly i efteråret og vi har virkelig været tilfredse med vores valg af bord. Leveringstiden blev forlænget en smule, da Dayly ikke går ned på kvalitet og sørgede for at vi fik et bord der levede helt op til vores forventninger. De ydede en ualmindelig god service før og efter vi modtog bordet. Vi har på ingen måde fortrudt vi handlede med dem.

November 1, 2024

Købte et bord

Købte et bord. Det var en super oplevelse med god service og rigtig fin personlig rådgivning og fremvisning af Janne.

Kunne helt sikkert finde på at handle hos Dayly igen.

June 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi er meget glade for bordet som vi har…

Vi er meget glade for bordet som vi har købt.
Det lever fuldt ud, op til de forventninger vi havde.
Prisen er helt ok.
Leveringstiden var ok, da bordet bygges efter bestilling.
Det blev leveret i forsvarlig indpakning.
Så alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi vil sandsynligvis handle hos dayly en anden gang.

January 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Altid klar på at hjælpe og guide

Altid klar på at hjælpe og guide.
Jeg modtog nogle rigtig fine reoler og et væghængt skrivebord, jeg havde en masse spørgsmål og blev kun mødt med venlighed og hjælpe. Dejligt med en virksomhed som lever op til service og ordentlig produkter.

March 26, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Smukt bord og god service

Vi har fået det smukkeste bord, med bordpladen i en sart rosa og sokkel i burgundy - et farvematch der virkelig spiller godt. Vi fik på forhånd tilsendt 5 farveprøver, som vi besluttede os på baggrund af. Vi har kun oplevet god og tilfredsstillende service ifbm. med bestilling og levering af bordet, og kan kun anbefale Dayly.dk :-)

August 12, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Købte det flotteste spisebord v Daily i…

Købte det flotteste spisebord v Daily i Ø160 i farven mushroom. Der var en lille fejl på soklen ved modtagelsen. Reklamation blev behandlet uden problemer. En fragtmand afhentede den, og jeg fik tilsendt en ny. Det er meget nemt at holde, og rigtig mange komplimenterer det. Vi er virkelig meget glade for det.

December 4, 2024

Alt klappede bare…!

Alt klappede bare…!! Lige fra modtagelse af farveprøver, til vejledning og i sidste ende leveringen af vores nye bord. Vi havde flere spørgsmål undervejs, men blev hele tiden mødt af god service og rådgivning. Vi er super glade for vores bord og giver de største anbefalinger.

March 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Lækker kvalitet og super god kundeservice

Tilmed fik jeg rigtig god vejledning og service, i forbindelse med at jeg ændrede på leveringsdatoen.
Mine varmeste anbefalinger herfra Café Askø-Krukken.

October 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Produktet holder ikke i længden

Skriver til dem og de svare retur, at efter 2 år kan de ikke stå inde for produktet. Dog vil de gerne sætte en ny liste kan på, jeg skal dog selv betale fragt på 1000 kr og betale for indpakning og stå inde for indpakningen. Hvis et bord ikke kan holde længere, så lad være med at købe det.

March 25, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Dyrt bord med kort levetid

Vi har haft vores runde spisebord fra Dayly i godt 2 år nu. Vi var oprindelig tilfreds med kvaliteten af bordet, dog så vi ved afhentning at bordpladen er en MDF plade belagt med linoleum. Dog med en egetræsfiner liste rundt langs bordet.

Kort tid efter begynder der dog at være fedt pletter uden bordet. Små fedtede fingre, som lige får fat om bordet. Vi prøver at holde det nede ved at tørre efter med en opvredet klud, men det hjælper ikke så meget. Det ses ikke, men det er dårligt at have et spisebord der ikke kan tåle snavsede og fedtede fingre.

Her to år efter køb har bordet fået buler i MDF pladen i bunden. Det er begyndt at smuldre.

Vi har ikke brugt bordet på måde som er uhensigtsmæssige eller unaturlig for et spisebord. Vi har tørret bordet af med en opvredet fugtig klud på overfladen og kanten som anvist.

Jeg synes det er ærgelig hvis et spisebord ikke kan holde til at blive brugt til at spise ved, men hvad der følger med af rengøring herefter.

Jeg har kontakt Dayly på med henblik på at finde en løsning, men de vil ikke tage ansvar for kvaliteten af bordet og mener det er vores brug der har forårsaget den ringe stand af bordpladen.

Jeg vil ikke anbefale at købe spisebord derfra, hvis man vil bruge det til at spise ved. Et dyrt bord med kort levetid.

January 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige bestilt et Spisebord ved…

Jeg har lige bestilt et Spisebord ved DAYLY
Tip top service fra første kontakt, alt spillede bare max, var ude og se deres showroom, hvor der kunne findes dejlig lækker inspiration.

Bordet er fundet og farvesammensætning er klaret med god ekspertise fra DAYLY.
Nu glæder vi os bare til det blive leveret!
5 ud af 5 her fra!

October 21, 2024
Rated 4 out of 5 stars

SIKKE en fantastisk service og hjælp

SIKKE en fantastisk service og hjælp, jeg havde svært ved at vælge farver på bordpladen. Her fik jeg sendt 5 prøver afsted til mig og snakket med DAYLY og ved god hjælp fandt jeg frem til den helt rigtig farve og str. til mit nye bord.
Nu glæder jeg mig bare til at modtage det.

Virkelig fin og hjælpsom hjemmeside de har.

May 9, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service vedrørende transport.

Vi har købt et spisebord med tillægsplader hos Dayly.dk.
Vi havde problemer med at trække pindende til tillægsplader ind og ud og vi forsøgte forsigtigt med en hammer at banke dem ind. Årsagen fandt vi efterfølgende ud af var en skæv bordplade på selve bordet, som blev dokumenteret overfor firma. Dayly kunne godt se, at der var en fejl og bad og at returnere bordet i forsvarligt indpakning, så bordet ikke tog skade.Vi købte bølgepap, bobleplast og flyttetæpper for at kunne pakke bordet forsvarligt ind og lå ikke selv inde med brugbare materialer til dette. Det kostede os over 300 kr.
Fejlen er der stadig- dog i mindre målestok.
De burde have bord retur endnu engang, men vi orker ikke mere.
Levering og returnering er til og fra kantsten, heldigvis bor vi i et plans vila, men er ikke helt unge og jeg kan ikke selv løfte pga. sygdom.
Bordets egenvægt er 70 kg. Med Daily s indpakning 85 kg.
Vi måtte have hjælp til at bære ud ved returnering og ligeledes hjælp da det kom retur til os - hvilket kostede os pizzaer til hjælpen som tak.
Nu er bordet retur, jeg har skrevet til Dayly. at jeg synes deres imødekommenhed og flexibilitet ligger på et meget lille sted, ja faktisk er ikke eksisterende. Vi har bedt om få refunderet vores udlæg - men nej - vi kunne have fundet en forsvarlig indpakning i vores egne gemmer ( hvem har så lige det til et to meter langt bord med tillægsplader og ben?).
Kommunikationen var venlig og meget fin i starten, jeg fik gode svar på mine spørgsmål .
Men at reklamere har været til stor gene, selvom der står i købeloven at det ikke må være til væsentlig ulempe for køber.
Det har i den grad været, og også med udgifter.
Firmaet kunne have imødekommet os og fremstå for os som et godt dansk firma, hvis de havde valgt at sende bordet 2. gang med to personer til at hjælpe bordet ind og med at refundere vores udlæg.
Så havde de fået yderst tilfredse kunder, på trods af, at det jo rent faktisk var en reklamation.
Så desværre kan jeg ikke anbefale Dayly.dk

P.S. vi har af flere omgange skrevet at vi gerne ville betale mere for den service at få bordet helt ind i huset, det kan andre firmaer sagtens bestride med tunge uhåndterlige ting.
Hvis vi nu havde boet på en etage havde det for os været totalt uoverskueligt. Jeg har talt med et andet firma som laver tilsvarende borde på bestilling, og jo, de vil gerne bringe helt ind i hus med to mand - selvfølgelig til en anden pris. Det havde vi gerne betalt.
En skam at vi først har fået kendskab til det firma efterfølgende, så havde ordren ligget der.
Og så er bordet stadig ikke 100% Ok.

May 8, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Kaotisk levering

Kaotisk levering - udmærket kvalitet. Rigtig fint forløb indtil leveringen. Vi fik en mail på dagen for afhentning af varen hos Dayly, hvor der var et track and trace link i. Den efterfølgende dag stod den ifølge linket til levering kl. 11.37. Da klokken bliver 11.00 ændres det til 13.16. Da klokken bliver 13.00 ændres det til 16.00. Senere bliver den så ændret cirka 10 gange til alt imellem 17 og 19. Til sidst lander den kl. 16.00 op levering kl. 18.01. Da klokken bliver 18.01 er bordet fortsat ikke kommet. Vi forventer derfor ikke at bordet kommer.
Da jeg tilfældigvis skal ud og træne kl. 19.50 så står der en varevogn udenfor huset, som er ved at laste en palle med nogle pakker på af. Det er så åbenbart vores bord. Vi var heldigvis blevet færdige med at putte de mindste på det tidspunkt. Chaufføren var usikker på om han havde ringet og annonceret hans ankomst inden. Det havde jeg ikke. Ingen opkald på min telefon. Vi forventede aflevering dagen efter, hvor vi allerede havde planer så dem havde vi været i fuld gang med at ændre. Kaotisk og unødigt meget arbejde i det for os. Det bliver ikke en anbefaling herfra på baggrund af levering.

May 20, 2021

Is this your company?