DCT DANS Reviews 11

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Dct er en danseskole med plads til alle

Dct er en danseskole hvor der er plads til alle underviserne er det skønneste menensker der er med til at børne får den bedste oplevelse med at danse. De er en danseskole hvor også deres konkurrence holde få flotte placeringer og de får det sjovt at være konkurrence danser og underviserne er med til at få danserne til at yde deres bedste og der bliver knoklet på den fede måde.

I de snart 5 år hvor hvor vi har været en del af dct. Har det ikke andet været en fed oplevelse og se udviklingen hos vores datter er bare så fedt og det er det hele vær.

Man må sige at dct lever op til sit navn Dream coms true.

December 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En helt unik danseskole med et stærkt fællesskab

Super god danseskole med dans på alle niveauer og med et stærkt socialt sammenhold. Indehaver Simone er helt enestående har et stort nærvær i alt hvad der sker på danseskolen. Sammen med det store hold af dygtige og søde danselærere, gør de deres yderste for at udvikle deres elever, skabe gode danseoplevelser og magiske øjeblikke for alle dansere. De varmeste anbefalinger til DCT dans❤️

December 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste danseskole med verdens…

Den bedste danseskole med verdens sødeste og bedste indehaver Simone, der formår at gøre DCT til et sted hvor alle kan føle dig velkommen og repræsenteret! Med et fantastisk team af danselærer bag sig, går alt bare op i en højrere endhed!❤️ Danseglæde, veninder, dans som fokuspunkt! Og ikke mindst udvikling!❤️

December 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dct dans er verdens bedste danseskoles

DCT dans er verdens bedste danseskole. Jeg har fået SÅ mange søde nye venner der, og ikke mindst udviklet mig så meget imens jeg har gået der. Så hvis du leder efter en sjov, tryg og god danseskole skal du virkelig prøve DCT dans🩷🩷🩷🥹

December 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

DCT Dans er et helt særligt sted !

Sidste år fandt min datter og jeg vej til DCT Dans i Stenløse, og vi har IKKE fortrudt!

Danseskolens indehaver Simone formår at drive et helt fantastisk sted. Afdelingen i Stenløse har udover store nye danselokaler også legerum til børn og søskende, så ventetiden kan fordrives med leg. Det store opholdsrum med cafeborde indbyder til snak forældrene imellem og her er det oplagt lige at tage et smut forbi caféen som tilbyder lidt af hvert til store og små.

Noget af det som har overrasket os mest er Simone’s engagement og kærlighed til store og små. Hun er en yderst dedikeret erhvervsdrivende med hjertet det rette sted. Det varmer utroligt, når man som forældre oplever at ens barn bliver set og hørt, og det formår hun på en helt særlig måde.

Danseskolens personale er utrolig dedikerede og yderst kompetente, hvilket tydeliggøres når deres elever gang efter gang hiver medaljer hjem fra mesterskaber.

Simone vægter de sociale relationer højt, det betyder at der løbende inviteres til events som “MGP-aften” eller “dansecamps” i skoleferier, som giver børnene mulighed for at mødes på tværs af alder og hold.

Danseskolen bliver udsmykket til både halloween og jul, som børnene synes godt om. Derudover bliver eleverne gjort opmærksomme på, at de både til halloween og fastelavn må ankomme udklædt til undervisning. Hvilket personalet iøvrigt også efterlever. Det er festligt og sjovt tænkt.

Personalet er rigtig gode til at formidle information, der både sendes ud på mail, men også flere forskellige sociale medier. Det er derfor utrolig nemt at holde sig opdateret og følge med i en travl hverdag.

Danseskolen afholder årligt to store danseshows. Disse begivenheder er udover flot opsat, en større planlægnings- og koordineringsopgave personalet imellem. Der bliver altid præsenteret flotte programmer der udleveres til publikum og scenen prydes med lysshow af flotteste karakter. Dette er utrolig vellykket og gøres top professionelt, således at man som publikum får en oplevelse i særklasse. Det er en fest for eleverne og deres pårørende.

Der er ingen tvivl om, at DCT Dans er et helt særligt sted. Der er kælet for detaljerne, hvilket gør der helt unikt. Jeg tror ikke på, at der findes bedre dansetilbud end her.

Det har mine varmeste anbefalinger !

June 19, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste danseskole - punktum!

Verdens bedste danseskole for både børn og voksne! Min datter og jeg har gået her i et år nu, hun til Girly Hip Hop med den skønne underviser Maria og jeg selv går til Hit Fit Dance - der er garanti for fed musik og sved på panden 😅😍
Vi er allerede tilmeldt næste sæson 🎉

June 8, 2022

Fantastisk danseskole🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Fantastisk danseskole🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Min datter elsker sine dansetimer hos DCT.
Engagerede, omsorgsfulde og ambitiøse danselærere, der forstår at give børnene plads til at have det sjovt, samtidig med der stilles krav, som altsammen resulterer i den positive udvikling.
Danseskolen er lys og indbydende. Der er et legerum til de yngste og et cafeområde til de forældre og søskende der venter på eleverne.

Kæmpe anbefaling herfra.

May 2, 2022

Skøn danseskole

Jeg kan varmt anbefale denne danseskole.
Min datter på 4 har gået der en sæson og Simone samt hendes dansehjælpere er så søde og omsorgsfulde overfor børnene.
Min datter er naturligvis allerede tilmeldt næste sæson 🌸

May 2, 2022

Helt fantastisk danseskole

Helt fantastisk danseskole, som varmt kan anbefales!
Danseskolen har lækre lyse lokaler, de sødeste danselærere og alle elever tages imod med nærhed, smil og varme.
Der er legerum til de mindre søskende og café.
Gode parkeringsmuligheder og to årlige meget gennemførte shows.
Og så er koreografierne og dansene i top.
Stor anbefaling!

May 1, 2022

Verdens bedste danseskole

Verdens bedste danseskole. Dct dans har nogen Mega gode danselærer der er dygtige og meget hjælpsomme. Lokalerne er gode og store. Mens man venter kan man sætte sig i caféen og få lige det der hører til i en cafe og de mindre søskende kan lege i legerummet. Ejeren er mildest talt en af de mest omsorgsfulde og søde menneske jeg nogen sinde har mødt. Hun vil altid gerne hjælpe med lige det det skal være. Danseskolen kan klart anbefales💖

May 1, 2022

Take a closer look