See what reviewers are saying
Bästa barberaren i stan! En trygg och kunnig person med en perfektionists noggrannhet som alltid bjuder på ett leende. Tar sig an sonens "lurv" och möter honom på ett proffsigt sätt 😊
Professionell, trevlig och är otroligt nöjd med resultatet! Kul idé också att ha en rullande barberarsalong (med trevlig miljö) som är på olika ställen olika dagar.
Company replied
Världens bästa och roligaste barberare. Klipper både mig och sonen, skulle aldrig dra någon annanstans.
Company details
Written by the company
Välkommen till din mobila barberare! Till vardags hittar du mig på fasta platser runtom i Ekerö kommun. Jag besöker också festivaler, car meets etc och är även bokningsbar för just DITT event! Upplev den magiska inredningen i min Barber-van samtidigt som du fixar stilen hos någon som bryr sig mer om ditt hår och skägg än vad du själv gör!
Contact info
Hasseluddsvägen 9, 178 90, Färentuna , Sweden
- 0709106614
- anna@dd-barbershop.com
- dd-barbershop.com
Anna är den bästa barberaren
Anna är den bästa barberaren, hon förstår och lyssnar på min vision.
Ps snygg är hon också;)
Bästa barberaren i stan!
Bästa barberaren i stan!
bra klippning
Anna är jättetrevligt, duktig på att prata med kunder och har klippt mig bra sedan jag var 12 år gammal. rekommenderar verkligen!!
Världens bästa och roligaste barberare
Asbra helt enkelt :)
Är alltid trygg i en känsla att lämna…
Är alltid trygg i en känsla att lämna med en utomordentlig själslig till piffning & Håret blir som vanligt topnotch!
👍👍👍👍👍

Reply from DD Barbershop Stockholm
Alltid nöjd!
Skicklig barberare!
Trevlig miljö
Trevlig miljö . Skicklig och jättetrevlig frisör. Prisvärt. Toppenresultat.
Highly recommend!!
Super trevligt att vara där och man blir verkligen omhändertagen av någon som bryr sig. Det enda minuset är att (vilket hon är medveten om) hon har jättesvårt att hålla tiderna. Är men medveten om det så kan man planera kring det. Men det kan bli bökigt när man bokar in något efter besöket och man blir sen. 9/10. Bra pris oxå.
Ingen är lika detalj fixerad
Ingen är lika detalj fixerad när det kommer till skägg/mustascher. Är alltid supernöjd när jag varit där.
Bra & trevlig service

Reply from DD Barbershop Stockholm
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.