De Beheer Unie Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne organisatie, ze regelen al sinds 2022 m’n energiezaken, ze zijn altijd lekker vlot en nemen het proces van A tot Z van je over. Aanrader!

Rated 3 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik waardeer enorm wat ze voor mij hebben gedaan. Mijn familie en ik hadden eerst constant gezeik met onze energie totdat ik D.B.U. tegen kwam. Ontzettend behulpzaam

Company details

1. Energy Supplier
  2. Consultant
  3. Consumer Advice Center
  4. Power Plant Consultant
  5. Price Comparison Site

Written by the company

De Beheer Unie is de overstapservice voor groene energie. Wij vergelijken het aanbod van geselecteerde groene leveranciers - zoals Greenchoice, Vattenfall, NextEnergy en Engie - zoeken uit wat past bij jouw verbruik, en regelen de volledige overstap, inclusief de opzegging bij je huidige leverancier. Gratis en vrijblijvend, altijd 100% groene stroom. Wij zijn geen energieleverancier: je contract loopt bij de leverancier die je kiest.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

28 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Let op de vaste kosten bij een klein huishouden!

Het aanbod via de telefoon klonk goed vanwege de zekerheid van het gas-prijsplafond (NextEnergy) Maar na het bekijken van de details bleek de inkoopvergoeding voor gas (€ 0,30 per m³) en de vaste maandkosten erg hoog te zijn. Voor een groot gezin werkt dit misschien, maar voor mijn kleine huishouden is dit helaas een te dure deal. Ik heb daarom netjes binnen de bedenktijd geannuleerd. Mijn tip: reken eerst goed uit of het bij jouw persoonlijke verbruik past!

July 20, 2026
De Beheer Unie logo

Reply from De Beheer Unie

Bedankt voor je review. Mail je ons even op klantenservice@debeheerunie.nl?

Dan pakken we het persoonlijk voor je op.

Groet,

De Beheer Unie

Rated 5 out of 5 stars

Sam Visser heeft uitgelegd hoe de…

Sam Visser heeft uitgelegd hoe de voordelen van een dynamisch energiecontract met een gas prijsplafond werken. En hij gaf zijn 06 nummer met een belcode. Dat geeft wel vertrouwen. Tevens gaf hij aan dat mijn termijnbetaling niet hoefde te veranderen, opbouw van een buffer behoorde tot de mogelijkheden. En volgens United Consumers, die later belden, was Next Energy inderdaad de goedkoopste.

June 16, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Op zich netjes geregeld na een paar…

Op zich netjes geregeld na een paar kleine misverstanden is voor zover alles netjes opgelost ,en ik hoop dat de overstap naar een andere leverancier geen teleurstelling wordt. Ik ga er dan ook vanuit dat alles goed gaat. Ik mag zeker zeggen dat het altijd naar tevredenheid is gegaan.

July 16, 2026

The Trustpilot Experience