Tuincentrum De Boet Reviews 39

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Op 7 oktober een plant gekocht met pot. Niet zomaar een plant maar een Ficus Lyrata XL. Op basis van hydrocultuur, op advies, ook speciale maandelijkse voeding gekocht. Totaalbedrag € 369. De blader... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ongeveer 14 dagen voor kerst kwam ik met een vraag bij de boet of ze ook kant en klare kerstbomen verkochten. Ik werd verwezen naar de oppotbalie waar ze plantenbakjes etc opmaakten. Ik wilde een kan... See more

2.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Klantenkaart en Hubo-bestellingen: zelden 5 punten per euro.

Wij kochten bij het Hubo-filiaal van de Boet een tuinkast twv € 1388 en div.tuinhout, bevestigingsmaterialen en overkapping twv € 2632.
In de voorwaarden van de klantenkaart staat (quote) "voor aankopen uit het Hubo assortiment ontvang je 5 punten per euro".
Na levering van de kast (merk Biohort) worden 1388 punten bijgeschreven i.p.v. 5 punten per euro.
Als antwoord krijgen wij (quotes) m.b.t. bij kopen de Hubo van de Boet;
"dat geeft niet meteen aan dat het daadwerkelijk een Hubo artikel is zoals u omschrijft. De Biohort is een product van de Boet waardoor u 1 punt per uitgegeven euro zult ontvangen (wat u in dit geval ook gekregen heeft)".
En
"De veranda die u vandaag geleverd krijgt is ook geen Hubo artikel".

U bent dus gewaarschuwd: u zult zelden op uw grote aankopen bij Hubo de Boet 5 punten per euro ontvangen.

N.B. wij geven hier geen oordeel over de kwaliteit van de goederen of de verkopers in het Hubo-filiaal.

March 20, 2026

Dure XL plant van € 170, verliest blad

De bladeren worden bruin gevlekt. Heb dinsdag een mail gestuurd om te vragen wat er niet goed gaat. Er worden alleen maar wantrouwende mails teruggestuurd. Graag een kopie bankafschrift. Heb nu alles ingestuurd maar nog steeds geen antwoord of oplossing. Dit is niet klantvriendelijk.

February 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

We hebben een buitenlamp besteld bij de…

We hebben een buitenlamp besteld bij de webshop. Maar kregen ook een lamp van onze zoon. Dus de lamp is de boet niet uit geweest meteen weer ingeleverd bij de balie waar we het konden afhalen . En dat was 29 december. Het is nu 20 januari en nog steeds geen geld terug. We hebben gebeld gemaild maar zonder resultaat jammer boet . We hebben voor heel veel geld gekocht. En zo ga je niet met klanten om

January 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Zelden zo'n goedkope troep gekocht

Zelden zo'n goedkope troep gekocht, plakwerk uit derde wereld landen, duidelijk kinderarbeid. Als je thuiskomt valt het geheel uit elkaar en kan het alleen nog maar in de container. En er dan ook nog een eind voor moeten rijden.
Nooit meer....
Kunt beter naar Ikea, betere kwaliteit en veel goedkoper.

November 22, 2025

Krijgt tegoedbon

Ik had een kerstkrans gekocht, bij nader inzien pastte deze niet dus besloot hem terug te brengen, had er nooit bij stilgestaan omdat het bij bijna geen enkele "goede" winkel gebeurt dat ik mijn geld niet terug zou krijgen, u krijgt een tegoedbon, maar ik hoef dàár niks meer te kopen, zit nu dus met een tegoedbon van 80 euro in mijn maag

November 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

niet gaan winklen bij deze tuincenterum

Mijn vrouw belde mij in tranen op omdat zij ontzettend onbeschoft was behandeld door iemand bij de informatiebalie.

Daarna heb ik telefonisch contact opgenomen en deze medewerker aangesproken op het feit dat zij mijn vrouw aan het huilen heeft gemaakt door de manier waarop zij met haar sprak. Uiteindelijk heeft de medewerker de telefoon gewoon opgehangen.

Als je iets terugbrengt, hoor je normaal gesproken je geld terug te krijgen. Bij een nieuwe aankoop was mijn vrouw dat vergeten te vermelden, en vervolgens kregen wij te horen dat dit alleen verrekend kon worden bij een nieuwe aankoop en dat je anders een tegoedbon krijgt—geen geld terug. Terwijl je in Nederland normaal altijd je geld terug zou moeten krijgen.

Door deze behandeling zal ik hier niet meer winkelen en voortaan een andere winkel zoeken.

November 14, 2025
Rated 3 out of 5 stars

je moet een bepaalde richting lopen …

je moet een bepaalde richting lopen met de kerst show ,. heel vervelend ,je komt gewoon voor rode touwen te staan etc. lopend met rollator is dat te veel onnodige omwegen.
Ik zoch kleine maat rode en witte ballen maar die zitten gemengd met doffe ballen in een doosje ,jammer jammer ,
Toen bij de kassa teveel gescand en een heel gedoe bij de klanten service om dat weer recht te breien ,wel geld terug bij de bloemen afd. ernaast halen.
En het tuin cafe is geen aanrader,cappucino teveel melk dus bijna koud als je bij je tafeltje bent ,ook broodjes /beleg niet lekker .
lunchen kun je beter de hooge heeren naast de Boet .

November 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Normaal gesproken zeer tevreden over de…

Normaal gesproken zeer tevreden over de Boet maar wat er vandaag gebeurde kan echt niet.
Mijn dochter had een treintje gekocht waarvan ze dacht dat het 11 euro koste. Eenmaal bij de kassa bleek het 118,- euro te zijn. De kassiere zei je krijgt je geld terug bij de klantenservice. Maar dat bleek niet waar te zijn. Ze kreeg een tegoedbon. Ze gaaf aan dat ze het geld niet kon missen met 3 kleine kinderen maar nee hoor. Echt walgelijk. Zoiets doe je niet en het mag ook helemaal niet. Ze hebben echt voor mij afgedaan.

October 21, 2025

Politie agente

Wij waren al eerder geweest, voor een halsband voor onze hond. Vandaag werden we halt geroepen bij binnenkomst, een vrouw bij de balie zei dat de hond alleen in een boodschappenkar mee mag. Een grote herder! Daarin tillen! Wij konden haar niet in de caravan alleen laten (op vakantie) en in de zon ook niet in de auto dus dan maar niets kopen. De 'politie-agente' haalde haar schouders op. Regels zijn regels, zei ze. Nou, zo kinderachtig zijn wij gelukkig niet in Rotterdam!
De Boet is er alleen voor klanten met kleine hondjes. Waarom dan extra large halsbanden verkopen?

May 28, 2025

Top bedrijf!

Ik heb geen tips, alleen maar tops.

Voor het eerst hier besteld, De Boet ligt niet bij mij om de hoek, dus wat besteld via webshop.
Fijn te weten dat de website live is en goed werkt: koop je een laatste item, de site werkt dat meteen bij: dat het niet op voorraad is of weinig op voorraad gaat. Ik heb eerder bij een andere tuincentrum een paar keer de ervaring gehad, dat iets op voorraad was en later een melding kreeg dat het niet op voorraad was (ten tijde van melding en naderhand stond er nog altijd 'wel op voorraad'..).

De levering kwam snel binnen, helaas met beschadiging. De klantenservice (hier bedoel ik iedereen mee waarmee ik contact heb gehad en heeft bijgedragen) is snel en top. Deze heb ik met foto's op de hoogte gebracht en zijn we samen tot een top oplossing gekomen, welke ook weer heel snel uitgevoerd was.
Ik zou zo weer wat bestellen bij De Boet!

March 30, 2025

Prima service en kwaliteit

Wij komen al jaren bij de Boet.
We hebben ongeveer 10 jaar geleden een Madoera tuinmeubel set gekocht.
Nu wilde we weer de zelfde 4 seasons kussens bijbestellen voor een andere loungeset voor de camping .
De Boet verkoopt onze set niet meer maar geen probleem, in het systeem gezocht en besteld voor ons.
Al onze tuin, kerst spullen én planten kopen we bij de Boet en nog nooit problemen gehad.
Top service.

February 2, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik heb vrijdag 17-01-2025 twee kunst olijfboompjes besteld en vandaag (21-01-2025) werden ze bezorgd,
Ik stond een beetje in twijfel om hier te bestellen, gezien de diverse reviews (deels goed, deels minder goed), maar toch besteld. Supertevreden over snelle levering en de boompjes zien er heel mooi uit, net echt!
Voor mij een duim omhoog voor dit bedrijf!

January 21, 2025

Kerstboom

Een buitenkerstboom. In de winkel gekocht en vertoonde wat kuren. Mail contact gehad en het werd perfect opgelost. Kerstboom terug en geld terug.

December 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

We zijn nu een week later en tot onze…

We zijn nu een week later en tot onze verrassing hebben we toch de stoelen mogen terugbrengen om ze te ruilen in een lichte kleur. Wij zijn echt heel blij en en in afwachting wanneer ze geleverd worden 👍🏼

November 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede communicatie en uitmuntende service!

We hebben in november via de Boet een tuintafel van Garden Impressions gekocht. Deze begon al vrij snel te roesten, helaas via Garden Impressions zelf geen oplossing. Maar de Boet heeft onze tafel gewoon omgeruild perfect geregeld. Communicatie verliep snel, soepel en vriendelijk. Een super service die je niet overal meer tegenkomt.

June 27, 2024

zieke planten

Ik heb hier veel planten gekocht voor mijn tuin, maar de planten die ik bij dit centrum heb gekocht vertonen altijd enkele schimmelziekten of plagen. U moet samen met uw planten ziektebestrijdende middelen kopen, omdat deze alle planten in uw tuin met ziekten zullen infecteren.
Ik raad dit niet aan.

June 19, 2024

Chagrijnig personeel...

Vandaag een bezoek gebracht aan de Boet, waar ik normaal altijd graag kom. Een bezoek om de aquaria van de jongens eindelijk te vullen na een aantal weken wachten tot het water goed getest werd. Kwam er een jonge meid om ons te helpen. Ik heb uitgelegd dat er aquaria gevuld kon worden met slechts 4 of 5 visjes. De jonge, nogal chagrijnige, beterweterige dame gaf advies en zei uiteindelijk: ik geef geen visjes mee omdat het water nog langer moet zuiveren. Wij zijn al jaren bezig met aquaria en weten wat we doen en uiteraard gaat het om het welzijn van de vissen. Echter had deze dame er duidelijk geen zin in en deed behoorlijk chagrijnig, liep bij ons weg en ging een andere klant helpen. Ik zou zeggen, meid zoek een baan die bij je past, of uit je chagerijnigheid niet op klanten.

June 2, 2024

Slecht geholpen door klantenservice

Ik heb voor bijna 50€ aan plantjes gekocht, waar ik heel blij mee was.
Bij de kassa vroeg een medewerker of ik een doosje wilde voor de plantjes. De medewerker heeft de plantjes in een doosje gestopt en terug in mijn wagentje gezet. Toen ik het doosje uit de kar pakte om in mijn auto te zetten viel alles uit elkaar en zijn bijna alle planten op straat gerold en kapot gegaan. Omdat ik een dreumes bij mij had kon ik niet meteen terug lopen, maar heb ik gebeld en de situatie uitgelegd om te vragen of ik andere plantjes mocht. Ik werd telefonisch niet serieus genomen en niet verder geholpen.
Super vervelend, ik koop mijn plantjes voortaan wel bij de intratuin.

May 16, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look