Koop er nooit online!!!
Koop nooit online want als het niet juist is is het een ellenlange weg ik kocht online een gsm houder omdat deze in de winkel niet te verkrijgen was.
De levering werd bij een verkeerd huis afgeleverd men had mijn huisnummer niet op de zending genoteerd maar mijn busnummer, dus een week voordat ik mijn bestelling effectief had nadat er reeds afgeleverd werd.
De opgeven afmetingen kloppen totaal niet want mijn S24 Ultra met een beschermhoes meet geen 17 X 9 cm en kan onmogelijk in deze houder waarvan aangegeven staat dat deze 17,5 X 9,5 cm zou zijn niks is dus minder waar en heb het moeten terug sturen wat ook totaal niet eenvoudig is want eerst melden bij Decathlon dat u het wil retourneren daar de opgegeven maten onjuist zijn, daarna 2 dagen wachten op een mail van decathlon waar u moet aanvragen om een retour label, dan opnieuw 2 werkdagen wachten tot dat je een mail krijgt van hun met het mail adres van hun onderaannemer. Dan de onderaannemer mailen om nogmaals te vragen om een retourlabel te kunnen krijgen om het terug te sturen en dan nog eens een week wachten voor dat de retourlabel wordt doorgemaild. Dus een monnikkenwerk als het niet in orde is, wat trouwens hun fout is daar hun opgegeven maten totaal niet juist zijn dus nee ik bestel nooit maar dan ook nooit meer iets online bij decathlon!!!