Degn Mode Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Women's Clothing Store

Written by the company

Multibrand butikker med webshop. Hos Degn finder du et stort udvalg af tøj til kvinder. Shop blandt andet Esprit, 2BIZ, PBO, Freequent, Minus og mange flere. Shop online eller besøg vores butikker i Herning City eller Herning Centeret.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service

Reklamerede over at 1 knap er faldet af en på en ny kjole.
Butikken ville ikke reparere den uden at jeg skulle stille med en kvittering, på trods af, at jeg kunne fortælle at den er købt i forretningen. Jeg bad ikke om penge retur, men blot en reparation.
Utrolig dårlig service.
Gik ud af forretningen med en fornemmelse af, at de beskyldte mig for at lyve.

February 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Var på shopping i Herning Centret og…

Var på shopping i Herning Centret og opdagede, at der var ombygningssalg i lånte lokaler hos Degn. Fandt hurtig et par lækre ting og skulle så betale. Uheldigvis havde de ikke mulighed for Bluetooth i deres kasse og jeg havde ikke mit Dankort med. Den søde dame ved kassen tilbød mig da bare, at jeg kunne overføre pengene til hendes MobilePay - og hun kørte sit eget kort igennem. Det kalder jeg personlig service😁😁. Vh Bodil R

March 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Degn Topshop Holstebro *****

Degn Topshop Holstebro - I er super servicemindet og har masser af ideer til styling og gode tilbud. Såvel på online auktion som i butikken i Holstebro. Det er en oplevelse sf de meget gode.

May 11, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Det kunne gøres meget bedre Degn! Der er plads til forbedring.

Jeg havde købt et par Pulz bukser, som efter forholdsvis kort tid fik en revne i stoffet langs en baglomme, - noget dette mærke af og til har problemer med. Jeg henvendte mig i butikken, hvor bukserne var købt, og alt afgørende for, at oplevelsen blev træls hos Degn i gågaden i Herning var ekspedientens dårlige håndtering af erstatningssagen. Først vidste hun ikke om hun ville bytte bukserne(normalt er det ikke noget problem, jeg havde bon), senere skulle bukserne sendes ind og vi skulle afvente firmaets afgørelse, og videre i forløbet kunne bukserne godt erstatte, men så ville ekspedienten anbefale, at jeg også valgte bukserne i større størrelse (de var allerede ret løse og samme størrelse som mine andre bukser fra andre mærker, som holder), der var en slet skjult antydning af at jeg selv havde ødelagt bukserne og sidst men ikke mindst skulle jeg ikke komme igen, hvis erstatningsbukserne også fik samme fejl og gik i stykker efter kort tid, blev der sagt i en både formanende og nedladende tone. Helt ærligt. Bukserne havde været i brug under et år, prisen på dem var 7-800 kr, og der var ikke grænser for lovprisningen af bukserne, da jeg købte dem. Det er simpelthen ikke godt nok Degn, der er medarbejdere som I må sende på takt og tone kursus. Jeg vil ikke behandles uværdigt fordi jeres tøj ikke holder hvad I lover, så findes der andre butikker at handle i.

March 5, 2021

Take a closer look