Degolfballenman Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Lekker no nonsense, prima assortiment, lakeballs kwamen mooi schoon in doosjes aan. Prijs ook oké. Snel geleverd. Aanrader!!

Rated 5 out of 5 stars

Makkelijk besteld en volgende dag geleverd. Ballen zien er netjes uit zonder teveel stift en dergelijke.

Rated 4 out of 5 stars

Leek goede mix lakeballs en prijs kwaliteit verhouding Echter! Bij 100 stuks aanbieding geen verzendkosten. En in praktijk met betalen werd dit toch toegevoegd. Al eerder mbv mail reactie o... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Na onderstaande review is het zeer netjes opgelost. 1 mailtje en de volgende dag werd het naar tevredenheid opgelost. BEDANKT! Kwaliteit van de ballen is minder. Bestellin, levering en verpakking g... See more

Company replied

Company details

1. Golf shop

Written by the company

De Golfballenman is dé plek voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar kwalitatieve golfballen tegen een voordelige prijs. Dit bedrijf is gespecialiseerd in lakeballs, oftewel golfballen die eerder gebruikt zijn maar nog steeds van uitstekende kwaliteit zijn. Door het hergebruiken van deze ballen wordt er niet alleen bespaard op kosten, maar ook op het milieu. Bij de Golfballenman vind je een uitgebreid assortiment aan lakeballs van verschillende merken en types. Of je nu op zoek bent naar Titleist, Callaway, Nike of Srixon golfballen, hier vind je het allemaal. Bovendien biedt de Golfballenman ook de mogelijkheid om de ballen per 25 te bestellen, zodat je precies het aantal golfballen kunt bestellen dat je nodig hebt.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

14 reviews in the last 12 months

Write a review

Uitstekende opvolging en service

Uitstekende opvolging en oplossing na leverantie van een deel van de juiste golfballen en een deel onjuiste golfballen.
Zelfde merk maar deels een ander type. Vriendelijke, snelle response en levering juiste type zonder discussie. Deel van andere type behoefde niet te worden teruggestuurd.

May 11, 2023

Goedemorgen Emiel,
Fijn te lezen dat u tevreden bent met de geboden oplossing. Tot de volgende keer

Rated 3 out of 5 stars

Kwaliteit minder

Kwaliteit minder, levering en verpakking goed.
Helaas voldoen de ballen niet aan de kwaliteit op de website. 16 van de 100 ballen zijn het niet waard om mee te spelen. Met andere leveranciers heb ik veel betere ervaringen, helaas.

June 3, 2023
Unprompted review

Goedemorgen Patrick,

Wat vervelend dat de kwaliteit tegen valt. Kunt u een foto maken van de 16 ballen waar niet mee te spelen valt en deze mailen naar info@degolfballenman.nl. Dan kijken we naar een passende oplossing.

Goede service..

Hoewel de verzonden ballen zoek waren geraakt bij Post NL, werd mij zonder zeuren een nieuw setje in het vooruitzicht gesteld. Deze heden ontvangen. Goede kwaliteit. Bedankt.

April 13, 2023

Goedemorgen Willem,
Goed om te horen dat ze nu wel goed zijn aangekomen. Veel plezier met de lakeballs.

Rated 4 out of 5 stars

Leek goede mix lakeballs en prijs…

Leek goede mix lakeballs en prijs kwaliteit verhouding

Echter! Bij 100 stuks aanbieding geen verzendkosten.
En in praktijk met betalen werd dit toch toegevoegd.

Al eerder mbv mail reactie op gegeven. Geen reactie ontvangen.

Dat laatste is teleurstellend. En nodigt niet uit opnieuw op de3 manier ballen te bestellen.

March 31, 2023

Goedemorgen Theo,
Dank voor de Feedback. Er zat inderdaad een fout in ons systeem. De te veel betaalde verzendkosten zijn inmiddels terugbetaald. We hopen u in de toekomst weer te mogen voorzien van onze Lakeballs.

Goed geholpen

Goed geholpen, jammer dat titlist de ballen niet had die ik wilde. Is goed opgelost. Jammer dat de naam bij betaling anders is, als jullie nog corrigeren zou dat twijfel van betaling weg nemen.

April 3, 2023

Reply from Degolfballenman

Hi Gerard, Dank voor de feedback. Als het goed is, is dit nu aangepast.

Rated 1 out of 5 stars

Niets ontvangen

Niets ontvangen, wel vooraf betaald.
De bestelling zou 3 april geleverd worden, daarna op 4 april (na 17.00 uur moesten wij dringend weg) op5 april ook niets gehoord.
Fam. Baars

April 4, 2023

Reply from Degolfballenman

Goedemiddag, We hebben de track en trace even bekeken en zien dat het pakket voor uitlevering vandaag staat bij postnl. Postnl geeft aan dat er iets fout ging bij hun in het sorteerproces. Excuses dat de bezorging wat langer duurde.

Rated 1 out of 5 stars

Ik kreeg niet de kwaliteit die…

Ik kreeg niet de kwaliteit die aangeboden was en waar ik uitdrukkelijk om gevraagd had .
Ik verzocht om een kleine compensatie maar die heb ik nooit gekregen .
Er zijn veel betere ballen leveranciers waar je ook kwaliteitsballen krijgt .

March 14, 2023

Reply from Degolfballenman

Helaas om te lezen dat u nog niet tevreden bent. We hebben u voorgesteld de ballen op onze kosten te retourneren toen u aangaf niet tevreden te zijn. Uw voorgestelde compensatie van 50 Pinnacle lady voor uw vrouw vonden we niet passend. Vandaar dat we het alternatief hebben geboden waar u aangaf geen gebruik van te willen maken.

The Trustpilot Experience

Take a closer look