De Isolatieshop B.V. Reviews 6

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

Company details

1. Insulation Materials Store

Information provided by various external sources

Isolatiemateriaal - Isoleren met isolatie materialen van De Isolatieshop. Dakisolatie, vloerisolatie en spouwisolatie. Naast eerste keus isolatiematerialen (XPS, EPS, PIR en PUR) biedt De Isolatieshop ook zeer voordelige tweede keus isolatie.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Geen overleg over bezorgen

Geen overleg over bezorgen duidelijk over telefoon gemeld dat het 1 week later moest daarna besteld maar de isolatieshop interesseert dat niks ze brengen het gewoon 1 week eerder bellen dan op dat ze eraan komen ( ja dat kan natuurlijk niet) dus transport cancelen maar ja omdat er daar niet geluisterd is mag het het fijn zelf ophalen en je krijgt er nog een extra rekening bij van 127 € .
Dikke oplichters.

March 4, 2026

Beste Arend,

Dank voor je review. Bij je bestelling is gekozen voor een specifieke leverdatum. Op basis van deze keuze is het transport ingepland en is de bestelling door ons geladen voor levering.

Toen de levering kort voor het afgesproken moment werd geannuleerd, was de zending al onderweg. In dergelijke gevallen brengen wij foutvrachtkosten in rekening; dit is volgens protocol. Uiteindelijk heb je ervoor gekozen de bestelling zelf bij ons af te halen.

Wij vinden het jammer dat dit tot onvrede heeft geleid. Tegelijk verwachten wij respect richting onze medewerkers. Hoewel deze uitkomst teleurstellend voor je is, blijven wij onze voorwaarden en het respectvolle gesprek handhaven.

Desalniettemin wensen wij je nog een prettige dag.

Team Isolatieshop

Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Service is top

Foutje in de bezorging,werd snel en soepel opgelost. De service afdeling was zeer goed bereikbaar en reageerde heel adequaat. Nabezorging was heel snel. Daardoor geen vertraging opgelopen bij werkzaamheden. Rob uit Den Haag

June 17, 2023

Beste Rob,

Bedankt voor je beoordeling. Wij stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat je werkzaamheden geen vertraging hebben opgelopen. Veel plezier met klussen!

Isolatieshop

Rated 5 out of 5 stars

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen. Snel en correct geleverd. Er was niets op aan te merken.

March 22, 2022

Beste Laurens,

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs!

De Isolatieshop B.V.

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look