Delaatsteknuffel Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

10 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Wij moesten helaas afscheid van onze…

Wij moesten helaas afscheid van onze lieve hond Suus nemen
Omdat onze eigen dierenarts geen tijd had en wij haar in haar eigen mand wilden laten inslapen, kregen wij het telefoonnummer van Maartje van de laatste knuffel
Ze nam alle tijd
Het is vreselijk om afscheid te nemen
Maar door Maartje kijken wij er met een warm gevoel op terug

July 13, 2026

Persoonlijk en deskundig

Deskundige, vriendelijke en aardige dierenarts. Ze is meelevend en begeleiding is persoonlijk en oprecht! Het was een moeilijke periode, maar de begeleiding van Maartje was echt super en maakte deze moeilijke periode toch draaglijker!

February 17, 2026

Goede en lieve begeleiding

Maartje heeft ons heel veel liefde en aandacht gegeven in deze voor ons moeilijke tijd. Heel persoonlijk, professioneel en prettig.

February 26, 2026

Lieve Maartje

Lieve Maartje, wij willen je uit de grond van ons hart bedanken voor de manier waarop je ons hebt begeleid bij het afscheid van Rakker.
Jouw zachtheid, geduld en oprechte betrokkenheid was zo liefdevol, dit gaf ons rust en vertrouwen.
Rakker is thuis omringd door ons vredig ingeslapen.
Jij nam de tijd, sprak respectvol leefde met ons mee. Je gaf ons een mooie herinnering mee van een pootafdruk en een plukje haar. Jij hebt een heel moeilijk moment voor ons mooi gemaakt.
Heel veel dank.

February 10, 2026

Liefdevolle en geduldige begeleiding

We zijn Maartje ontzettend dankbaar dat ze ons zo snel kon helpen en bij ons thuis gekomen is. Het verliezen van onze hond valt ons erg zwaar, maar door de manier waarop Maartje dit proces begeleid heeft kijken we terug op een liefdevol en waardig afscheid. Ze geeft alle tijd en ruimte die nodig is, waardoor we niet alleen met verdriet maar ook met liefde terug kijken naar dit moment.

January 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijk afscheid in vertrouwde omgeving

We wilden onze senior hond in een vertrouwde omgeving in laten slapen. Maartje heeft ons en onze hond hierin goed begeleid. Ze hield goed rekening met onze zeer angstige hond en bleef afstemmen over wat voor ons passend en helpend is.

We kijken terug op een mooi afscheid die Maartje mogelijk heeft gemaakt.

September 16, 2025

Lieve en begripvolle dierenarts

Maartje is zo'n ontzetten lieve en meelevende dierenarts! Vanaf het begin dat ze er is, totdat ze weggaat is het een en al warmte en begrip. Ze begeleid het mooi, legt goed uit en neemt echt de tijd. Het afscheid nemen blijft enorm lastig en moeilijk, maar dit maakt het wel makkelijker.

January 6, 2026

Een heel fijn afscheid

Maartje heeft het afscheid van ons lieve katertje Pumpkin echt zo ongelofelijk fijn begeleid: Hij is heel rustig op zijn eigen plekje op bed, in onze armen overleden, en het is zo waardevol geweest om die laatste momenten met hem door te kunnen brengen zonder een stressvol bezoek aan de kliniek. Maartje heeft steeds heel goed uitgelegd wat er ging gebeuren en wat we konden verwachten, en gaf ons bij iedere stap alle tijd en ruimte die we nodig hadden om alles op onze eigen manier te doen. Het afscheid is ontzettend moeilijk, maar dit was wel echt de mooiste, fijnste manier waarop het gegaan kon zijn.

February 13, 2026

The Trustpilot Experience