Deluxeveranda Reviews 4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Alles ging en gaat nog steeds niet…

Alles ging en gaat nog steeds niet goed.
Veranda staat er zo bij dat er nog steeds geen fundering onderstaat,
De schroef in de slaapkamer nog zeer gevaarlijk uitsteekt, de ramen sterk verbogen onder spanning staan.
Met deze man is niet te communiceren.
Ik heb ook een filmpje van hem op instagram en/of op facebook gezien, waar hij een houten veranda van de buren van een klant afkraakt.( Dit doe je niet)
Nu krijgen de reviewers een mail dat hij meer info wil, en wil dus van slechte reviews af.
Op zijn eigen site gaan de slechte reviews er ook af zodat hij 5 sterren houd.
Wees gewaarschuwd.

June 18, 2026
Advertisement

Beunhazen eersteklas!!

In eerste instantie goed contact, maar nadat ze geweest waren en wij allemaal mankementen zagen, was meneer niet meer zo vriendelijk. Een funderen (als je dat een fundering kan noemen) was zeer slecht. Gewoon een paar steentjes opgestapeld en wat snelbeton tegenaan gegooid. Ook hebben ze door het kozijn heen geboord, zo de slaapkamer van onze 1 jarige dochter in... Het moment dat wij hem hier naar vroegen kregen we terug "jullie zijn gek, bouw het zelf maar". Een fout kan gemaakt worden want we blijven mensen. Maar als bedrijf zijnde zulke reacties op klanten slaat wel alles. Geprobeerd om alles netjes op te lossen maar meneer geeft niet meer thuis en heeft ons overal op geblokkeerd... Ondertussen zitten wij met een gevaarlijke tuin en flink wat meerkosten door het prutswerk van dit bedrijf.

Dus wees opgelet: deze beunhazen zorgen voor meer kosten en heel wat ellende. Ga niet met hun in zee!!

May 17, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dit bedrijf is nog geen ster waard.

Dit bedrijf is nog geen ster waard.
Plaatsen een veranda zonder deugelijke fundering onder de glazenschuifpui ( 3 cm snelbeton op los zand storten en daar boven op 3 stoeptegels noemen hun een fundering) de glazenpanelen zijn ook nog eens krom en staan onderhand onder spanning.
Daarnaast boren ze ook nog door de kunstof panelen boven het kozijn heen ,de schroeven steken in de slaapkamer uit.

Ik heb verschillende bedrijven erna laten kijken en allemaal vertelde ze mij het zelfde, dat het geen deugelijke constructie is en niet geplaatst kan zijn door profesionels.

Toen heb ik ze netjes een bericht gedaan over de gebreken en of ze mee konden denken in een oplossing.

Hier kreeg ik een reactie op terug dat ik de veranda dan maar zelf moest bouwen en niet met mijn formele onzin bij hun moest komen, nog voordat ik kon reageren ben ik geblokkeerd.

Hierop heb ik ze ingebrekengesteld maar tot dusver nog geen reactie van ze ( ik denk dat ze me email onderhand ook geblokkeerd hebben)

Dus mensen ga niet met dit bedrijf in zee, het ziet er allemaal mooi en strak uit op hun afbeeldingen maar het ontbreekt aan echte vakmanschap en als je een probleem hebt dan zijn ze niet thuis.

April 7, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look