geen zichtbare naden of lijnen op muren…
geen zichtbare naden of lijnen op muren dat ziet er professioneel uit, installatie duurde iets langer
Bij Den Bosch Stukadoor staan vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit centraal. Wij zijn gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerken voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Den Bosch en omgeving. Of het nu gaat om glad pleisterwerk, sierpleister, buitengevels of renovatieprojecten, ons ervaren team zorgt voor een perfect en duurzaam resultaat. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en aandacht voor detail. We luisteren naar de wensen van onze klanten, adviseren op maat en leveren werk af waar we trots op zijn. Onze stukadoors werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne technieken, zodat uw muren en plafonds niet alleen strak, maar ook duurzaam zijn afgewerkt. Transparantie en eerlijkheid vormen de basis van onze werkwijze. U kunt rekenen op duidelijke communicatie, eerlijke prijzen en afspraken die worden nagekomen. Onze vele tevreden klanten waarderen onze betrouwbaarheid, precisie en nette afwerking. Kies voor Den Bosch Stukadoor – uw lokale specialist die kwaliteit, service en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf het verschil dat echte vakmensen maken.
Brabantlaan 3, 5216 TV, Den Bosch, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geen vochtige plekken bleven achter na oplevering.
Het oppervlak is egaal en mooi afgewerkt zonder zichtbare fouen
ik vond t fijn dat afspraak ook echt afspraak was
Learn more about other kinds of reviews.