Hvis jeg ku gi’ dem 100 stjerner havde…
Hvis jeg ku gi’ dem 100 stjerner havde jeg gjort det! Det har simpelthen været den skønneste oplevelse, på alle aspekter 🌞 Jeg kunne skrive en hel roman om hvor fantastisk det er; men vil hellere skrive lidt om hvad DU kan forvente (dig der læser det her) 🌴
Fra start til slut er Alex & Ak med dig hele vejen, du kan skrive og spørge om selv de helt små spørgsmål inden start - og de står altid klar til at hjælpe. Derudover er det fuldstændig styr på alt inden afrejse, herunder opstartsmøde så man kan møde de andre elever, Facebook gruppe til info m.m 🌸 De hjælper gerne med gode tips, planlægning af transport osv hvis man har brug for det. Og det er ikke kun før rejsen, det er også under. Du føler dig tryg hele vejen og det er bare et kæmpe plus i min bog! De engagerer sig med eleverne, og de føles derfor som en naturlig del af opholdet, fremfor ens “ledere”. Man kan snakke og fjolle med dem, som man kan med alle andre. Og det er viiiirkelig skønt, at man ikke skal gå på æggeskaller omkring dem.
Hele opholdet er spændende fra start til slut, og hvert et sted vi befinder os, har hvert deres charme og energi. Så meget, at det føles somom man er på flere ferier, på samme tid. Opholdet byder på action, refleksion, læring, sport, fede aktiviteter, kultur, afslapning og meget meget mere. Der er uden tvivl noget for alle, om man er til lækre Bounty strande, at hike i junglen, at dykke med skibsvrag, eller slappe af på resort. Hvis man er social er der altid nogen eller noget at give sig til, og man kan til enhver tid også trække sig hvis man har behov for det.
Man har meget frie tøjler og kan vælge at deltage i en planlagt aktivitet, eller tage på eventyr selv. De her frie tøjler, betød alt for mig - og gav mig blandt andet muligheden for at få nogle super fede ekstra lokale oplevelser med i bagagen også.
Det er så fedt at bo lidt primitivt indimellem, og man indser bare hvor sej man er - og hvor godt man har det. Man får rykket nogle grænser (hvis man vil) og kommer hjem med helt fornyet energi.
Jeg tog afsted efter en hård personlig periode, og jo længere i opholdet vi kom, jo lettere føltes mine skuldre. Jeg er et helt andet menneske nu, og jeg er evigt taknemmelig for alt hvad det her ophold har givet mig.
Jeg er 29 år og selvom jeg var alderspræsident har det ingen betydning haft overhovedet. Fællesskabet er eminent og man har følt sig som en del af holdet fra start til slut.
Alt har været helt perfekt, jeg har virkelig intet at sætte en finger på 🫶 SÅ JEG SYNES FU SKAL PAKKE TASKEN OG KOMME AFSTED! Fillipinerne er det smukkeste land med de sødeste mennesker. Og den hemmelige højskole er det helt perfekte sted at opleve det igennem, samtidig med man får enorm selvudvikling og venner for livet ❤️🌸🌴
May 1, 2026
Unprompted review