Super Snelle Levering
Dit is al de tweede keer dat ik bij denl bestel en ik ben uitermate tevreden. De geleverde producten zijn beide keren al de volgende dag in huis en alles wordt netjes ingepakt zonder overtollige verpakking en reclamefolders.
Een thermoskan besteld bij dit bedrijf met een handvat. Op eerste gezicht een mooi en stevig product. Echter binnen 3 weken ligt het handvat er aan de onderkant af.
De beschadiging heb ik gemeld bij de leverancier. Als reactie kreeg ik te horen dat het in 25 jaar nog nooit is voorgekomen dat dit product is kapot gegaan bij normaal gebruik.
Ik zal het product wel hebben laten vallen of verkeerd gebruikt hebben. Dat je hiervan wordt beschuldigd is al erg genoeg, maar dat dit bedrijf ook niet met een passende oplossing komt is erg jammer. Ik raad dit bedrijf dan ook aan niemand aan!
Bestelproces verliep vlot en duidelijk. Erna waren er wat strubbelingen door gedoe met DHL en systemen maar de klantenservice is wel snel en beleefd, dus dat is uitstekend!! Bezorging was slordig maar wel snel, keurig ingepakt ook en zeer eenvoudig op te hangen.
Helaas is de kleur wel stevig anders dan op de foto, we hadden een rood vliegengordijn besteld voor de kerst maar dit is toch wel flink meer naar de roze kant, als er een donkerrode kleur was geweest hadden we het omgeruild. Dat is jammer maar goed, dit heb je met foto’s. Uiteindelijk voldoet het verder prima dus we houden het toch. Al met al dus gewoon een dikke voldoende.
Vlot geleverd, na contact met klantendienst voor factuur onmiddellijk aangeleverd
Ik plaatste een bestelling voor 53,85 euro. Vanaf 50 euro zijn de verzendingskosten gratis. Mijn bestelling voldeed niet aan mijn verwachtingen. Dus besliste ik mijn goederen te retourneren. Ik wist dat de kosten van de retourzending door mij te betalen waren . Ik betaalde hiervoor 8,10 euro. Maar mijn terugbetaling bedroeg geen 53,85 euro maar slechts 48,90 !! Ze trokken 4,95 euro af voor zogezegd "gemaakte kosten"!! Mijn retour kostte dus 13,05 euro. Echte geldpikkerij!
Learn more about other kinds of reviews.