Dentalpleje

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er positiv overrasket og kan helt klart anbefale dem! De er super søde, og hjælper deres kunde hele vejen til produkterne står i hænderne de gode til at skrive tilbage og svare på evt alle de sp... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu handlet 4 gange hos Dentalpleje, alle gange har jeg modtaget varene, allerede dagen efter at jeg har bestilt. Jeg har handlet i mange web shops og har kun en gang før, oplevet så go... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte 14 stk af White Strips Tandplejning for noget tid siden, og synes de virker OK, afbleger gradvist som lovet. Det eneste "dårlige" er at de kun bleger de forreste tænder, men det var j... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige fået mine White strips tandblegning ind af døren igår og er allerede super tilfreds! Betjening var god og hurtigt levering. Jeg prøvede det for første gang igår, og kunne allerede se resu... See more

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Snyd

Jeg har endnu ikke modtaget noget produkt, selvom jeg har bestilt og betalt. Jeg har sendt en mail angående problemet, men har heller ikke modtaget noget svar på den. Jeg er meget skuffet over dentalpleje og vil på ingen møde andbefale det.

July 10, 2012
Dentalpleje logo

Reply from Dentalpleje

Vi har end ikke hørt fra personen på email el. tlf., så vi finder det urimeligt at blive hængt ud for snyd! Vi har måske oplevet 5-6 gange at brevet bliver væk og erstatter altid, når det kommer til vores kendskab - har straks fremsendt en ny portion og ikke hørt mere, selvom vi har bedt om bekræftelse pr. email.

Super nemt

Var meget i tvivl, om det virker med de strips, har tidligere haft en skinne fra tandlægen. Men det gør det, det er super nemt. Jeg handler der gerne igen, hvis det bliver nødvendigt:-)

June 19, 2012
Rated 2 out of 5 stars

meget vanskelig i brug

dejlig hurtig levering, men da jeg ikke kan holde munden fri for mundvand i en halv time, er strips'ene umulige at få til at sidde tæt på tænderne og jeg har derfor ikke fået nogen effekt.

April 29, 2012

lysner tænderne fint

De lysner dog ikke mine tænder helt nogen steder, der skal måske flere omgang til end de 4 jeg har givet mine tænder siden jeg fik behandlingen. Men det er umiddelbart en behandling jeg ville købe igen

April 23, 2012

Det virker!

Fik pakken dagen efter jeg bestilte og er allerede begyndt at se et pænt resultat efter at jeg har brugt dem i et par dage. Fint tilfreds.

April 4, 2012
Rated 4 out of 5 stars

god & skånsomt, men for små!

Denne type er super skånsomt! Især da mine tænder er lidt følsomme, og jeg var bange for at få isninger i tænderne men dette er slet ikke sket! Jeg ville dog ønske the stripes kunne dække alle tænderne, så derfor har jeg brugt flere pakker over tre gange for at få det til at dække alle tænderne, men tilgengæld er det allerede blevet virkeligt pænt, og tvivler ikke på at efter nogle flere gange vil det blive flot!!!

March 20, 2012

Fantastisk

Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig troede på at de white strips virkede i starten, men jeg tog fejl. Efter tre dage begyndte man at kunne se forskel, og jeg er glad for resultatet nu!

February 11, 2012

Topkvalitet

Har købt White Strips Tandblegning - kan varmt anbefales. Det er billigt og virkelig effektivt uden af skulle have besvær med skinner og lign. Levering også hurtig og effektiv. Intet negativ at bemærke om hverken firma eller produkt

February 10, 2012

Perfekt.

Jeg købte et sæt white strips tandblegning. Allerede efter 1 behandling kunne jeg se et synligt resultat.
Jeg vælger at give siden 5 stjerner idet min oplevelse har været rigtig god.

February 10, 2012

Take a closer look