Design by Brandeby Reviews 12

1. Jewelry Designer
  2. Jewellery Manufacturer
  3. Jewelry Store

Written by the company

Design by Brandeby är ett smyckeföretag som säljer handgjorda smycken med halvädelstenar, sötvattenspärlor och egendesignade/ritade delar av designern Susanne Brandeby själv. Vi har en butik/ateljé i Ängelholm. Allt material är noga utvalt för högsta kvalitet och säkerställda allergivänliga smycken. Alla smycken tillverkas i unik och flexibel stil, få exemplar och levereras väl och lyxigt paketerade samt med ett certifikat. Vi kan också göra kundanpassade smycken, efter specifika beställningar.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastiska smycken

Fantastiska smycken, fantastisk designer! ✨️❤️ Att hon har en sådan stark historia bakom skapandet och formerna gör bara smyckena ännu mer speciella.

February 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kan verkligen rekommendera denna butik…

Kan verkligen rekommendera denna butik med unika och välgjorda smycken och trevligt bemötande av inspirerande och kunnig designer.

November 3, 2023

Reply from Design by Brandeby

Tack för fint inlägg och du är varmt välkommen tillbaka. Ny adress nu Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm

Rated 5 out of 5 stars

Jag vill verkligen rekommendera…

Jag vill verkligen rekommendera Designbybrandeby.com för deras fantastiska smycken. Kvaliteten är verkligen toppklass och deras design är helt unik. Jag älskar att bära deras smycken eftersom de får mig att känna mig speciell och utmärkt. Om du letar efter eleganta och smakfulla smycken, kan jag verkligen rekommendera Designbybrandeby.com. Du kommer inte bli besviken!

September 23, 2023

Reply from Design by Brandeby

Så fint omdöme från dig uppskattar varmt ditt svar. Du är varmt välkommen tillbaka till oss. Vi har flyttat så den nya adressen är Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm

Vackra handgjorda smycken by Brandeby

Varje smycke är unikt, handgjort och designat av Susanne. Från enkla stilrena hals- & armband till häftiga smycken med stenar man inte trodde fanns.
Vid varje besök hos Susanne har nya kreativa idéer tagit form och man möts av en inspirerad designer som alltid har något nytt på gång.

October 25, 2023

Reply from Design by Brandeby

Tack för ditt fina svar uppskattar det genuint mycket. Vi har flyttat så den nya adressen är Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm. Du är varmt välkommen tillbaka

Unika smycken

Unika smycken, finns allt från ren och enkel till mer avancerad design. Positivt att man kan bära samma halsband såväl kort som långt vilket gör det användbart vid olika tillfällen.
Glatt bemötande och designern tar sig tid att lyssna in och hjälpa till att finna ett personligt smycke.
På återseende!

December 27, 2022

Reply from Design by Brandeby

Tack för ditt fina omdöme uppskattar det mycket. Vi har flyttat så den nya adressen är Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm. Du är välkommen dit.

Rated 5 out of 5 stars

komma in och ha egna tankar…

Här kan du komma in och ha egna tankar å förslag på ett smycke i samråd med Sussie så trollar hon ihop något kalas fint! Det gjorde hon till min mamma i 80-års present🤗👍

December 27, 2022

Reply from Design by Brandeby

Det var ett nöje att designa ett smycke till en stilig dam. Glad att hon blev nöjd. Vi har flyttat så du är välkommen tillbaka till Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm

Vackra smycken

Fina och unika smycken som man kan bära till vardags och fest. Bra kontakt med konstnären när man undrar något. Snabbt levererat 👍❤️

December 26, 2022

Reply from Design by Brandeby

Fint att bli kallad konstnär tar det som en fin komplimang. Vi har flyttat så du är välkommen tillbaka till Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm.

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt nöjd med smyckena och kundkontakt!

Unika smycken och otroligt välgjorda, hantverk av VDn själv. Fin kontakt och alltid respons!

Kommer absolut att fortsätta handla och använda smyckena flitigt, stort sortiment och det finns något för alla i alla stilar!

March 11, 2022

Reply from Design by Brandeby

Fint svar tacksam för det. Du är varmt välkommen tillbaka till Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm eller besöka vår webb designbybrandeby.com om det passar bättre.

Mycket vackra smycken

Mycket vackra smycken . Långt eller kort man kan bära halsbandet efter vad som känns bäst för tillfället.
Att det sedan kom vackert inslaget gjorde ju inte saken sämre 😃
Snabb o smidig leverans.

March 11, 2022

Reply from Design by Brandeby

Tack för ditt fina inlägg tacksam för det. Vi har flyttat så du är varmt välkommen till Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm

Rated 5 out of 5 stars

God kontakt vackra gedigna och…

God kontakt vackra gedigna och välgjorda smycken

March 8, 2022

Reply from Design by Brandeby

Tack för ditt fina svar. Vi har flyttat så du är varmt välkommen till Midgårdsgatan 18 c, Ängelholm eller besök gärna vår webbshop designbybrandeby. com om det passar bättre.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look