De hörde av sig snabbt med att de inte fanns just den färgen på kepsen det skulle ta lite längre tid då. Sen den bilden de skickade och frågade om det var den som skulle vara på kepsen stämde inte öve... See more
See what reviewers are saying
Trycket och kepsen är i bra kvalitet och priserna rimliga. Bra service och snabba svar ifrån kundtjänst. Kommer definitivt handla igen.
Jättebra webbshop! Jättebra praktiska saker till Jättebra priser och snabba leveranser! Jag är jättenöjd och kommer att återkomma!
Bra känsla av hela processen, från köp till kvalitet på levererad produkt hem i brevlåda.
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snabb leverans Snygga grejer
Snabb leverans och snyggt jobb
Bra känsla av hela processen
Gjätte bra köp ku !!!!
En fantastisk service som jag alldrig…
En fantastisk service som jag alldrig tidigare fått från någon annan jag handlat av
Stod paket från Ali Abduhla väntas
Stod paket från Ali Abduhla väntas. Hade ingen aning om att det var från Designhallen.
Lyser upp så vackert!
Fin keps i bra kvalitet
Fin keps i bra kvalitet. Synd att bilden är AI-genererad, istället för ett orginal av Luleå hockey.
Proffsigt och snabbt!
Jag har gjort två olika beställningar och lika proffsigt och snabbt med båda ordrarna! Mycket nöjd kund ’
Beställde en keps med Cristiano Ronaldo…
Beställde en keps med Cristiano Ronaldo bild på. Super fin material så snygg .
Supernöjd
Superbra kvalité både på kepsen och bilden. Snabb leverans också. Bara massa plus +++
Jätte bra keps med super bra passform
Jätte bra keps med super bra passform. Smidig leverans
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.