Det en falsk hjemmeside!
Jeg modtag ikke hvad jeg havde bestilt og så trak de beløbet tre gange yderligere inden jeg nåede at spærre mit kort, så det var en meget dyr fornøjelse.
No history of asking for reviews
Køb IKKE her.
Hjemmesiden er scam!
Et par dage efter ordren var bestilt og betalt, fik jeg en mail om, at jeg skulle betale min ordre og så kunne jeg få 20%. Dvs. jeg kunne få lov at betale 80% for varen i anden omgang.
Julegaven til min datter har jeg aldrig set skyggen af!
Falsk hjemmeside, mit kort blev heldigvis spærret af banken.
Jeg købte et par shorts hos dem og efter 24 timer er der stadig ikke kommet en ordre bekræftelse og nu har jeg en ide om det bare er en snyde side og at jeg aldrig kommer til at se de penge igen. Har skrevet til dem adskillige gange og der kommer intet svar