See what reviewers are saying
Jeg kan kun tilslutte mig de mange gode anmeldelser – min oplevelse hos D’HeadSpa var helt igennem fantastisk. Det er sjældent, man finder et sted, hvor man virkelig kan koble helt af, men det... See more
Fra det øjeblik man træder ind ad døren, bliver man mødt af en helt særlig ro, afslapning og ægte velkommenhed. Jeg blev grundigt guidet igennem hele processen fra start, så jeg hele tiden vidste, hv... See more
Company details
Written by the company
Hos D´HeadSpa kombinerer vi wellness og medicinsk hudpleje for at tilbyde resultatorienterede behandlinger i trygge og afslappende rammer. Vores fokus er at skabe synlige forbedringer, samtidig med at du får en helhedsoplevelse af ro og velvære.
Kastetvej 42C, 9000, Aalborg, Denmark
- 41219999
- dheadspa.aalborg@gmail.com
- dheadspa.dk
Det var det bedste jeg længe har gjort for mig selv
Det var det bedste jeg længe har gjort for mig selv! Det var så afslappende og harmonisk. Det er 100%,sikkert jeg kommer igen! Jeg fik den fantastiske 'the 90 minute escape', og det var det absolut. Jeg elskede det! Kan helt siklert anbefales.
Jeg har fået en superskøn og behagelig…
Jeg har fået en superskøn og behagelig hovedbundsbehandling udført af en meget sød og kompetent Dajra. Jeg fik lavet en analyse af min hovedbund og derefter blev jeg ført ind i himmeriget på en lækker briks i et meget afslappende og hyggelig rum, hvis jeg kunne slippe al stress og uroen i kroppen og bare give mig hen til en fantastisk japansk headspa. Alt i alt en fantastisk oplevelse, som jeg klart kan anbefale andre.
Jeg kan kun tilslutte mig de mange gode…
Det er sjældent, man finder et sted, hvor man virkelig kan koble helt af, men det lykkes her. Atmosfæren er rolig, indbydende og gennemført ned til mindste detalje, og man mærker hurtigt, at der er skabt et rum, hvor man bare kan give slip og nyde øjeblikket.
Hele behandlingen føltes som et lille frirum fra en travl hverdag – en stund med fuld fokus på velvære og forkælelse. Tiden føltes næsten som om den stod stille, og jeg gik derfra med en følelse af indre ro og fornyet energi.
Det er uden tvivl en oplevelse, jeg vil give mig selv igen – og som jeg varmt kan anbefale til andre, der trænger til at sætte tempoet ned og bare være.
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse med selvforkælelse og ro.
Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos D´HeadSpa
Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt af en rolig og hyggelig atmosfære, der straks fik mig til at slappe af. Dajra var utrolig imødekommende og professionelle, og hun sørgede virkelig for, at jeg følte mig godt tilpas hele vejen igennem behandlingen.
Noget jeg især satte pris på, var hendes grundige analyse af min hårbund. Hun tog sig tid til at gennemgå den og forklare, hvad hun så, samt hvilke behov min hårbund har. Det gjorde oplevelsen meget mere personlig og gav mig en bedre forståelse for, hvordan jeg selv kan pleje mit hår fremadrettet.
Selve headspa-oplevelsen var intet mindre end skøn. De blide bevægelser, de lækre produkter og den rolige stemning gjorde det til en virkelig afslappende stund, hvor jeg kunne koble helt af fra hverdagen. Jeg gik derfra med en følelse af fornyet energi og velvære – både i hovedbunden og i kroppen generelt.
Det er helt klart et sted, jeg vil anbefale til alle, der trænger til lidt selvforkælelse og ro. Jeg kommer uden tvivl igen!
Mine bedste anbefalinger 🤩
Efter en perfekt start på påskeferien hos D'Headspa idag med 100 procent forkælelse, velvære og nydelse er jeg nødt til at give 5 store stjerner! Mine bedste anbefalinger 🤩🙏🧖
Nyt liv til hovedbund og lokker
Super luksuriøs lækker oplevelse -
Tag fat om problemet ved roden og “reset” hovedbunds klimaet . Rehabiliteringen starter i takt med at de gamle hudceller fjernes fra hovedbunden og fornyet energi beriger hårstrukturen ☺️
I øvrigt er hårserien speciel og manifique-
Kan kun anbefales 🙏
Virkelig en fantastisk oplevelse
Virkelig en fantastisk oplevelse. Man bliver mødt med en helt fantastisk tålmodighed og engagement. Det kan virkelig godt anbefales!
Skøn oplevelse
Skøn oplevelse! Man mærker roen med det samme man man træder ind ad døren, og efter en super dejlig head spa gik jeg også selv derfra igen med en indre ro, som er sjælden. TAK!
Skøn og helt igennem aflappende…
Skøn og helt igennem aflappende oplevelse - bestemt alle pengene værd. Kan varmt anbefales til alle der har brug for at komme ned i gear og trække bremsen for en stund.
Fantastisk
Fantastisk oplevelse hos D’Head Spa i Aalborg! Servicen var i top, og personalet var både søde og professionelle. Man føler sig virkelig godt taget hånd om – kan klart anbefales!
Mega god service!
Man bliver mødt med varme og åbne arme, og selve oplevelsen er fantastisk. Rammerne for afkobling og afslappelse er helt i top. God instruktion hele vejen igennem❤️
Fuldstændig fantastisk oplevelse
Fuldstændig fantastisk oplevelse! En meget behagelig og afslappede oplevelse! Mit hår føles stadig fantastisk en uge efter, det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer forbi🫶🏼
Det kan helt sikkert anbefales!
Rigtig god oplevelse hos D’headspa
Rigtig god oplevelse hos D’headspa. Professionel og kompetent behandling i rolige og behagelige omgivelser. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem og gik derfra både afslappet og tilfreds. Kan varmt anbefales.
Afslappende stemning og sødt personale
Afslappende stemning og sødt personale. Alt i alt en dejlig oplevelse.
Dajra er utrolig passioneret omkring…
Dajra er utrolig passioneret omkring sit arbejde og man går ikke ud af døren uden et smil på læben og en følelse af man virkelig er blevet plejet til UG. Kæmpe anbefaling!
Varmeste anbefaling!🤩
Skønneste hovedbundsbehandling! Kvalitetsprodukter fra øverste hylde, behagelig, kvalificeret og nærværende service, og ren afslapning over hele pladen. Dybdegående hovedbundsanalyse og udvalgt behandling der passede til mine behov.
Absolut ikke sidste gang jeg kommer her!
10 ud af 10 oplevelse
Min mor og jeg var til behandling hos sødeste Dajra, hvor vi på forhånd havde været spændte på, hvordan det ville blive eftersom hun er alene. Dette betød at vi måtte vente på hinanden under hinandens behandlinger. Det var dog intet problem! Tværtimod fik man lov til at trække stikket og bare slappe af i det super fine lokale, mens den anden blev forkælet.
Min eneste anbefaling er at tilbyde flere snacks og drikke til de ventende, som du havde indikeret i reservationen, så det bliver en helhedsoplevelse. Dette er dog en meget lille ting i det store hele.
Selve behandlingen var 10 ud af 10, det var så behageligt og noget som alle bør tillade sig selv at opleve.
Jeg kan ikke andet end at anbefale alle at besøge d’headspa. Jeg håber og tror på at det bliver en kæmpe succes - det er i hvert fald ikke sidste gang jeg er der.
Virkelig god oplevelse!
Var en virkelig spændende og afslappende oplevelse.
I starten fik jeg en gennemgang af hvad der skulle ske og hvad det betød for mit hår og hovedbund.
Synes jeg fik en god og venlig forklaring af det hele, og der blev taget venligt i mod min spørgsmål.
Jeg havde valgt behandlingen “Japansk Headspa Signatur”, og vil helt klart anbefale det.
Virkelig fantastisk behandling og…
Virkelig fantastisk behandling og service. Så afslappende og gennemført, virkelig gode kvalitetsprodukter der bliver brugt- mit hår har aldrig føltes blødere! Smukke og rolige omgivelser, som får en helt ned i gear. Kæmpe anbefaling, hvis man gerne vil gøre noget godt for sit hår og sin hovedbund, men også bare hvis man har brug for selvforkælelse.
Helt vidunderlig oplevelse
Helt vidunderlig oplevelse. Grundig og fin gennemgang af behandlingen og virkelig behagelig headspa!
Kommer helt sikkert igen.