Diamondssoftwash Reviews 8

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Toppers!! Slechte revieuws niet lezen mensen.

Vandaag was Diamonds softwash voor me deur geweest voor gevelreinigen en coaten, nou op eerste instantie dacht ik van nee maar ze hebben mij een kosteloze proef aangeboden van 1 minuut en het resultaat was verbluffend. We kwamen netjes over de prijs en liet ze gelijk aan de slag met mijn gevels te behandelen, Armani dankjewel voor de goeie service een echte aanrader beste gevelsreiniger ooit. De twee slechte revieuws waren hun niet aan het werk daar hebben ze mij goed uitgelegd met bewijzen erbij.

May 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Niet netjes achtergelaten en geen service achteraf

Gevelreiniging, impregneren en reiniging rolluiken. De volgende dag was zichtbaar dat alles onder de zoutafzetting zat: kozijnen, rolluiken, kachelpijp, zonnepanelen.
Na een behandeling moet alles netjes achtergelaten worden, dit is niet gebeurd!
Hierover gemaild, maar zoals verwacht totaal geen reactie. Ik heb een schoonmaakbedrijf moeten bellen.
Pas op voor deze mensen, ze doen hun ding en zijn dan snel weg.

April 28, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Gevelreiniging

Gevelreiniging. Muren zijn schoon, maar de beloofde impregnering zit er niet op. Heel slordig gewerkt waardoor verf aangetast van schuur en houten delen aan t huis. Planten dood door lekkage van hun spul. Hele wijk stonk naar chloor .Tegels tuin aangetast. Beloven alles op te lossen maar nooit meer gezien of gehoord.

April 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een paar dagen geleden zijn er twee…

Een paar dagen geleden zijn er twee jongens langs de deur geweest van Diamonds Softwash. Ze hebben zich netjes voorgesteld en waren ontzettend vriendelijk. In eerste instantie was ik eerlijk gezegd wat sceptisch, mede door eerdere slechte ervaringen en mijn eigen vooroordelen, waar ik me achteraf voor schaam.

Deze twee broers hebben juist het tegenovergestelde bewezen. Ze kwamen keurig op de afgesproken dag en tijd en hebben fantastisch werk geleverd.

Zowel mijn gevel als mijn dak zien er weer als nieuw uit. Ze werken zeer vakkundig, zijn betrouwbaar en denken echt met je mee.
Armani dankjewel!!!

April 17, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look