gode i møde kommende personale, opgaven blev løst særdeles tilfristillende, og jeg står i den grad tilbage med en følelse af et godt samarbejde.
Dictum ApS
See what reviewers are saying
Company replied
Fantastisk! Jeg holdte vild julefrokost i weekenden, og ville derfor have hjælp til rengøring, og det gav pote! Dette var bare en engangs rengøring, men vil klart benytte mig af dem igen, når jeg ho... See more
Written by the company
VISION I AT GIVE DEN BEDSTE SERVICE I TREKANTS-OMRÅDET. Hos os er kundens behov og tilfredshed en vigtig faktor. Derfor tilbyder vi ydelser udover de klassiske rengøringsområder, element montage og vikar udlejning. Derved sætter Dictum’s præg på vores kunder. Dictum består af en dynamisk kombination af erfaring, høj kvalitet, kundeservice og motiverede medarbejdere.
Industrivej 7, 5500, Middelfart, Denmark
- info@dictumservices.dk
- dictumservices.dk
People also looked at
Gjordt deres arbejde til UG
Gjordt deres arbejde til UG. God service, og et helt rent hjem at komme hjem til. Kan varmt anbefales herfra.
gode i møde kommende personale,
gode i møde kommende personale,
opgaven blev løst særdeles tilfristillende,
og jeg står i den grad tilbage med en følelse af et godt samarbejde.
De kan ikke gøre rent
De kan simpelthen ikke gøre ordentligt rent. De støvsuger ikke engang under sofaerne selvom jeg flere gange bad dem om det. Og så vasker De gulve i koldt vand. De var her overhovedet heller ikke det tidsrum, vi havde engageret dem til. Hold jer væk.
Og som svar på i ikke kan finde mig i jeres kundekartotek: jeg skriver ikke i mit rigtige navn og i kan stadig ikke gøre rent

Reply from Dictum ApS
har haft hjælp til rengøring af dictum…
har haft hjælp til rengøring af dictum rengøring og jeg er 100% tilfreds. Jeg kan kun varmt anbefale dictum
Mange tak for jeres stor hjælp

Reply from Dictum ApS
Super gode 5 stjerner her fra…
Super gode 5 stjerner her fra professionel service!

Reply from Dictum ApS
Fantastisk rengøring efter crazy julefrokost
Fantastisk!
Jeg holdte vild julefrokost i weekenden, og ville derfor have hjælp til rengøring, og det gav pote! Dette var bare en engangs rengøring, men vil klart benytte mig af dem igen, når jeg holder stor fest igen. Pigerne mødte til tiden, og da de var færdige, kunne man slet ikke se hvad der var foregået aftenen forinden. Tusind tak! Jeg vil helt sikkert anbefale dette firma, hvis man ligesom jeg, ikke selv vil igang med rengøring efter en god fest.

5 ud af 5 fra Gitte H.
Dejlig oplevelse - Jeg er hermed fast kunde! Jeg har gennem længere tids søgen været på udkig efter et kompetent rengøringsfirma der er til at stole på - her er det alt fra aftaltetidspunktet afholdes, at der er RENT efter besøg og ikke mindst en god pris. Jeg får det hele hos Dictum kan jeg konkludere efter jeres 4 besøg på min matrikel. Jeg er tryg ved, at overlade mit hjem til Dictum service, når de ugentlig kommer og laver en hovedrengøring. Jeg arbejder udenbys man-fre, så det er skønt at komme fredag eftermiddag til et duftende rent hjem. Tak til Nanna og hendes hold, i er starten på mine gode weekender! Bedste hilsner Gitte H. :-)

Så fint et rengøringsfirma
Så fint et rengøringsfirma. Meget professionelt, samt gode priser! Kan klart anbefale!

Reply from Dictum ApS
Super tildfreds de er hos mig en gang…
Super tildfreds de er hos mig en gang om ugen og hvergang de har været hos mig har jeg været mega tilfreds ,er glad for deres gode service tak dictum for jeres gode service😁 kan klart anbefale

Reply from Dictum ApS
Havde besøg af Dictum den anden dag
Havde besøg af Dictum den anden dag. Sikke en fornøjelse. Kan varmt anbefales da min 17 årige datter lige havde holdt et brag af en fest, sikke dog et rod. Og konfetti over det hele. Men nu er der rent og nydeligt igen. Mange tak for oplevelsen glæder mig til at få jer fast som rengøring hos mig.
Mvh Erik

Reply from Dictum ApS
Jeg har fået en hovedrengøring af…
Jeg har fået en hovedrengøring af Dictum. Mit hjem var super flot og duftede dejlig rent!
Vil gerne anbefale dem, da de udføre et godt stykke arbejde og er super servicemindet. Smilende og imødekommende mennesker

Super profesionelle
Super profesionelle og fantastisk service, samt søde ansatte - Der er intet at komme efter, kæmpe anbefaling herfra!

Vi er så glade for dem
Vi er så glade for dem. De lever op til at hvad vi har aftalt’ og mere til’
Vi kunne ikke ønske os bogen andre til at gøre rent. Stort ros her fra. 👍☺️

Reply from Dictum ApS
Jeg kan varmt anbefale dette…
Jeg kan varmt anbefale dette rengøringsfirma de tænker over hver eneste trine det tager og har rigtig gode medarbejder.👍🙏🙏

Under al kritik...
De virker professionelle, når de sælger varen, men yderst uprofessionelle, når opgaven skal udføres.
-Vi blev opkrævet mere end aftalt.
-Man kan ikke stole på at de rent faktisk kommer.
-Hvis de rent faktisk kommer, kan de godt lige havde sprunget et rum over. (Og vores klinik er altså ikke så stor at der er nogen undskyldning for lige at overse et rum).
Og alt dette på de 1 1/2 måned vi nåede at være kunde hos dem.
-Vi nåede til gengæld ikke at opleve een eneste gang, hvor de havde gjort tilfredsstillende rent, og når vi ringede og konfronterede dem med manglerne, var der ingen beklagelse at spore....
Og svar på Dictums svar:
Vedr prisen: Vi aftalte 7500,- pr måned for rengøring to gange ugentligt. I tiltrådte midt september, dvs gjorde rent her tre gange i september, hvilket er mindre end halvdelen af en måneds rengøring, og vor september regning lød på 5000,-. Vi kommenterede det ikke, betalte blot og undrede os lidt.
Som I selv skriver var aftalen udelukkende at I skulle afløse en kort periode under en sygemelding, så vi er ikke løbet fra nogen erhvervsaftale.
"...har kunnet træde til med kort varsel uden ekstra tillæg": Øhh, er det normalt at pålægge kunden ekstra tillæg for at I ikke har gjort det ordentligt første gang I var her?
Og "de få gange I har ringet...." Ja, vi ville lige give jer en chance, og kunne da godt selv svinge en kost, men nu betalte vi jo faktisk jer for at gøre det... Men da I til sidst sprang rum over og slet ikke kom den aftalte dag, så vi mødte op til beskidt klinik mandag morgen, da var vi da nødt til at reagere. Så ja, vi bar over i starten, men til sidst flød bægeret over.
-Og at I ikke fandt noget at udbedre, når I kom dagen efter for at rette op på det, skyldtes jo udelukkende at vi selv lige havde taget det værste, ellers ku vi jo ikke lukke patienterne ind. Vi sendte jer dog billeder af skidtet.
Og flere af de ting I skriver i jeres svar herunder er direkte løgn.... 🤷♂️

Fremragende Service!
Fantastisk service! Det hele skinnede efter de var færdige og her duftede så godt!
Deres ansatte er altid super flinke og hjælpsomme.
Vil klart anbefale dem!

Reply from Dictum ApS
Flytterengøring er for ringe!.
Flytterengøring er simpelthen for ringe..
Havde syn af lejligheden idag og synsmanden fandt flere steder hvor det ikke var godt nok.. Ringer så til dictum som var ude og rengøre lejligheden i mandags (d.10.05.2021) hvor synsmanden blandt andet fortæller hvilke mangler der er.
Undskyldning kom så med at jeg skulle have ringet indenfor 24 timer.. Og at jeg selv var der og angivelig skulle være vist hvordan rengøringen skulle være udført.. Hvor i jeg ikke er blevet. Og at jeg har været i samtlige rum efter de havde gjordt rent og ja det var jeg men kun for at pudse vinduerne.. Tænkte ikke jeg skulle gå efter i alt og tjekke dem om de har gjordt deres rengøring ordentligt.. I og med at de er et firma og som bliver betalt for det..
3500 ud af vinduet da nu boligforeningen skal gøre rent alligevel!!
Der heller ingen tale om kompensation for dette.. Da de påstår at jeg kan selv have svinet det siden mandag d 10 hvor synsmanden fortæller at dette her er gammel skidt.. Og billeder var blevet sendt..
En proff Maler har været inde og male fredag den 14.05 og de er vant til at male i lejligheder der fraflyttes og er rengjordte..
Så alt i alt for ringe dette dictum firma..

Jeg glad...
Vores halv store familie på 2 voksne og 4 børn bruger Dictum som rengøringshjælp, og det har gjort vores hverdag så meget lettere, og givet os det overskud vi manglede. Vi har brugt dem siden de var et helt nyt firma, jeg vil vove og påstå vi er nogle af deres første kunder og det har vi bestemt tænkt os at blive ved med at være. De er simpelthen så søde og rare når de kommer ud, deres ansatte yder en super god indsats og vores hjem er altid rent og pænt og se på efter de har været forbi. Deres service og kvalitet er simpelthen bare i orden. Og jeg kan med ro i maven helt sikkert anbefale Dictum til andre.
Jeg giver jer 4 stjerner pga. prisen, men vil alligevel ikke være jer foruden. Så har jeg jo også en stjerne og forhandle prisen med. Smiler.🙂

Rigtig god service
Rigtig god service. Der er altid pænt og rent når jeg kommer hjem. Det er top service, og jeg kan helt klart anbefale det til andre.

Skide god service
Jeg har fået hjælp da jeg skulle flytte fra min lejlighed. De kom med kort varsel og gjorde at jeg kunne få mit indskud tilbage. Meget smilende og glade medarbejdere.