DierenDeals.be Reviews 20

4.0

Company details

1. Pet Store

Written by the company

Dé online dierenwinkel voor jouw huisdier! Met maandelijks nieuwe deals voor jouw hond, kat, knaagdier en vogel. Vandaag voor 16u30 besteld is volgende werkdag geleverd op het gekozen adres.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Super tevreden

Zo zo blij met deze bestelling. Iets gevonden waar ik al lang naar op zoek was en ook nog eens snel geleverd. Top, ik bestel zeker nogmaals bij jullie

January 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Mij werd beloofd dag na aankoop…

Mij werd beloofd dag na aankoop levering .
Morgen donderdag en nog steeds mijn pakket NIET ontvangen

January 27, 2025

Reply from DierenDeals.be

Het spijt me te horen dat uw pakket nog niet is aangekomen. We kregen het retour ivm een onjuist huisnummer. We hebben het huisnummer aangepast en het pakket is gisteren weer naar u verstuurd, waar u het voor het weekend nog zult ontvangen. Onze helpdesk heeft u daar ook een e-mail over gestuurd. Voor het ongemak zullen we u een kortingscode sturen voor uw volgende bestelling.

Levering op 1 dag en goed verpakt

Levering op 1 dag en goed verpakt. Zeker aan te raden!

August 17, 2023

Hey Lani!

Blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij DierenDeals.be.

We hopen je in de toekomst terug te zien.

Team DierenDeals.be

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, product is kwalitatief zeer goed.

December 30, 2022

Hey

Bedankt voor je bestelling en fijne beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent.

Hopelijk kunnen wij snel weer iets voor je betekenen!

Rated 1 out of 5 stars

We hebben na 3 dagen nog niet mogen…

We hebben na 3 dagen nog niet mogen ontvangen

December 30, 2022

Beste Bjorn

Ik ben zonet even in ons systeem gaan kijken en hierin staat dat uw bestelling, die u geplaatst heeft op 27 december, de volgende dag (28 december) gewoon geleverd is op het gekozen adres.

Zo heeft u ook op 27 december een email met daarin een Track & Trace link gekregen waarop je de zending kon volgen.
Ook op die track & trace link geeft deze aan de dag nadien bezorgd te zijn.

Wij hebben echter nooit een mailtje of dergelijke van u ontvangen om ons van dit probleem op de hoogte te brengen. We vernemen dit dus nu pas via een helaas, niet zo positieve beoordeling.

Wij doen er altijd alles aan om iedere klant zo goed mogelijk bij te staan. Daarom zullen wij vandaag contact met u opnemen om dit probleem te bekijken en op te lossen.

Team DierenDeals.be

Exceptionele goede klantenservice

Exceptionele goede klantenservice. Mijn pakketje werd op een zaterdag geleverd. Na opening bleek het product beschadigt te zijn. Om 20u nog naar het betreffende nr gebeld. Direct werd er opgenomen en werd ik verder geholpen. Dinsdagmiddag had ik mijn reserve stuk geleverd! Nog nooit zo een goede naservice tegengekomen! Dankjewel

November 22, 2022

Hey Hanne,

We zijn enorm blij dat je tevreden bent met onze service, deze staat bij ons altijd centraal.

Bedankt voor je bestelling en vertrouwen in DierenDeals.be, en hopelijk tot in de toekomst!

Gewoon top

Gewoon top. Binnen twee dagen in huis vanuit België.
En een assortiment Italiaanse kattenvoer..
Perfect

August 26, 2022

Reply from DierenDeals.be

Hey Manon, bedankt voor je aankoop en vertrouwen in DierenDeals.be. We stellen dat enorm op prijs. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag!

June 12, 2022

Reply from DierenDeals.be

Hey Sara, bedankt voor je fijne beoordeling! We hopen je in de toekomst terug te zien.

Rated 5 out of 5 stars

snelle levering en nog steeds bevroren…

snelle levering en nog steeds bevroren toen het hondenvoer aankwam.
is al de 2de keer dat mijn vriendin en ik hier bestellen en al 2 keer snel geholpen

May 23, 2022

Hey Dean!

Super fijn om te horen dat jullie steeds tevreden zijn!
We hopen je in de toekomst terug te zien.

Ik raad DierenDeals volledig aan

Ik raad DierenDeals volledig aan. Het diepgevroren eten dat wij hadden besteld waren nog steeds bevroren bij levering. Ik ga hier zeker nog bestellen.

May 2, 2022

Hey Astrid!

Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze verzendmethode van diepvriesvoer. Dankzij het speciale diepvries verpakkingsmateriaal dat we hiervoor gebruiken komt de inhoud van je bestelling nog lekker gekoeld aan.

Enorm goede service

Enorm goede service! Gisteren besteld en vandaag al aangekregen. Eerste keer dat ik via hier heb besteld en ze hebben een klant meer. Ook goedkoper dan sites die ik vroeger gebruikte, alleen maar pluspunten!

April 16, 2022

Reply from DierenDeals.be

Hey Noah! Fijn om je positieve commentaar te horen, dat stellen we enorm op prijs. Bedankt voor je bestelling en vertrouwen in DierenDeals.be!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en goeie levering eerste keer…

Snelle en goeie levering eerste keer dat ik bestelde en vind het helemaal top

April 11, 2022

Reply from DierenDeals.be

Hey Indiana, fijn om te horen dat de bestelling vlot verlopen is. Bedankt voor je vertrouwen in DierenDeals.be!

Super

Super! Goede service

April 9, 2022

Reply from DierenDeals.be

Hey, fijn om te horen dat je tevreden bent. Indien we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen doen we dat graag!

Rated 5 out of 5 stars

Enorm content van hun website

Enorm content van hun website. Eerste keer dat ik hier koop, en kom graag terug!

April 8, 2022

Reply from DierenDeals.be

Hey, bedankt voor je aankoop en vertrouwen in DierenDeals.be. We stellen dat enorm op prijs. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en ik ben tevreden van…

Snelle levering en ik ben tevreden van mijn aankoop.

April 4, 2022

Reply from DierenDeals.be

Hey, super om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor je bestelling en vertrouwen in DierenDeals.be!

Rated 5 out of 5 stars

Enorm tevreden met de service bij…

Enorm tevreden met de service bij DierenDeals! Ik had een foutje gemaakt bij het bestellen en nog voor ik hierover contact met hun opnam hadden ze het zelf al opgemerkt, aan mij gemeld en na goedkeuring van mij direct in orde gebracht, super service waarvoor dank!

April 4, 2022

Hey Jonas!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service die we bieden. Het is nu eenmaal onze taak om onze klanten zo goed mogelijk verder te helpen.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look