Dierenlot Reviews 133

TrustScore 1.5 out of 5

1.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Als de dierenlot nu eens stopt met reclames maken op tv en radio dan kunnen ze dat geld gebruiken voor alle kosten die nodig zijn, want wat kosten die reclames wel niet en dat elke dag op tv en radio... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ik kijk elke dag naar uw minuten lang durende reclame over het dierenleed in Nederland. U laat zien hoe deze dieren worden vertroetelt. Ik zie totaal niets over de honderden schapen, kalveren en alpac... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Beschamend! En met name de kosten van de reclames op TV.

Het is ongehoord en niet uit te leggen dat Dierenlot op minimaal 9 TV-zenders dagelijks meer dan 9x hun "reclameboodschap" laten zien. En zielig doen omdat ze de kosten niet zouden kunnen dragen. De beloning van de directie bij Dierenlot, geleid door een tweehoofdige directie, is vastgesteld op 405 BSD punten (G). Dit komt neer op een jaarmaximum van €145.444, inclusief vergoedingen en pensioen, conform de richtlijnen voor goede doelen. In 2023 ontving elke bestuurder een vergoeding van €98.340. En dan zou ik aan dat zgn. "Goede doel" € 1,85 per maand doneren en dan ook nog 3x per jaar een blad van ze krijgen? Ze moeten zich schamen en zeker de dierenarts die erbij betrokken is.

March 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Als de dierenlot nu eens stopt met…

Owja is die arme hond nog steeds niet getrimd?

March 10, 2026

Zwaar teleurgesteld

Zwaar teleurgesteld. Men haalt geen aangelopen tamme varkentjes. Jammer dan. "We doen geen vee". Van een vriend hoor ik: ze halen geen zwanen. Maw hondjes en katjes. De reclame op tv is 1 grote scam dus

March 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Grotere oplichters zijn er niet ze…

Grotere oplichters zijn er niet ze worden gewoon betaald
wat een smerige oplichters zijn jullie van ons geld
worden hun betaald en gaat niks naar de dieren opvang
ik heb nog nooit zulke oplichters meegemaakt

March 3, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Stop met de reclame op TV

Ik vind het vreemd als Stichting dat je zoveel reclame maakt. Ik ben benieuwd wat deze reclames kosten. Het is ook niet een minuut of zo maar heel lang. Ik zeg zonde van je geld. Als mensen echt geven om dieren, en dat doe ik ook, ik steun Stichting Leeuw met een maandelijkse bijdrage, dan weten ze deze stichting wel te vinden. Stop al je geld in het redden van dieren, niet voor een meeuw of eend uitrukken, want daar zijn er genoeg van in Nederland. Kortom stop met het maken van reclame op TV. Zolang dat blijft steun ik jullie niet met een bijdrage.

February 22, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ook dierenartsen zet je hart open en schenk ook wat

Zou mooi dat dit bestaat en draag al jaren bij
Naar weetje wat ik niet begrijpt je wordt dierenarts omdat je van dieren houd als dierenarts maar weetje wat ik vindt de prijzen zijn belagelijk hoe kan je dieren helpen nog
En als dierenarts kan je tocht schenken een vogeltje inslapen betaal je denk 40e voor dat potje is al open maar kom jij met nog 10 vogels heb je uit dat zelfde potje al meer dan 50% winst gepakt
Is met een kat hond ook de dosis die ze eruit 1 zo potje waar je een godvermogen voor betaald betalen 2 anderen mensen ook voor dat zelfde potje medicijnen enz waar jou dier ook ze medicatie uit heb

Als dierenarts laat je hart ook spreken voor dieren
En draagt ook bij in de kosten
Want je bent dierenarts geworden voor beesten beter te maken toch
Of toch om er rijk van te worden

Ik kan wel door gaan maar maak me boos er om

February 19, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Meest irritante periode van de dag

Meest irritante periode van de dag, de reclame van dierenlot.
We hebben onze donatie inmiddels stop gezet.
Zolang er geld gaat naar dit zielige en super irritante gebedel, zal deze organisatie geen geld meer ontvangen. Door hun walgelijk drammerige gedrag zijn de dieren de dupe.

February 19, 2026

Foute firma

Wat ging er niet mis,donaties werden ongevraagd verhoogd ik heb eenmaal geprobeerd in iemand aan te spreken van deze ambulancedienst maar dat werd me niet in dank afgenomen foute firma jammer dat je over de rug van kwetsbare dieren zogenaamd goed doet,dus laat iedereen deze foute firma blokken,maar Tja dat zal denk ik niet lukken gezien de zogenaamde bnr's die er voor veel geld aan meewerken

February 17, 2026

Dierenlot.nl Irritatie

Wat mij mateloos irriteert, is de dubbele moraal van de reclames. Ja ik draag dieren een warm hart toe, maar ben niet blind voor de realiteit. De dierenambulance gaat rijden voor een meeuw, gans, hertje enz. enz. MAAR even verderop, buiten de aandacht, worden ze afgeschoten, laten we ze verhongeren, is het wolvenvoer. Daarnaast wordt er verteld dat de dierenarts kosten € 7.000,- p/m bedragen!!! Miss zou elke dierenarts eens 10% van zijn salaris moeten inleveren voor gratis dierenleed support DAAR zou dierenlot.nl zich voor moeten inzetten ipv met zielige spotjes dierenleed te tonen.

February 17, 2026

Walgelijke reclame

De gehele dag meerdere malen die vervelende en kostbare reclame op de tv.
Laat het management wat euro’s inleveren en de reclame achterwege laten en het bespaarde bedrag in hun stichting stoppen of dieren bezitters een cursus aanbieden hoe men om hoort te gaan met welk dier dan ook

February 15, 2026

Stichting dierenlot

Stichting dierenlot.
Zegt wij maken reclame in de goedkope reclame tijden maar zij liegen waar je bij staat.
Zij maken reclame in de duurste tijden.
Bijvoorbeeld vandaag 9 februari 2026 om 17:27 vlak voor de 1000 meter vrouwen op de Olympische Spelen.
En een reclame tijd van 2 minuten!!!! Dit doet niemand hun na.

February 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

LEES DIT

LEES DIT: de jaarcijfers van Dierenlot staan op hun website. Ze verbruiken nog geen 10% van de inkomsten aan werving. Veel reclamezendtijd die niet verkocht is, wordt vaak weggegeven aan goede doelen, zoals Dierenlot. Dus de kosten zijn niet zo hoog als een McDonald's reclame. Bovendien helpt Dierenlot om ambulances te geven aan de lokale dierenambulances door het land en komen ze vaak bij kleine stichtingen met flinke bedragen over de brug om ze te helpen. Ga dus niet zomaar op je onderbuikgevoel af. Deze stichting doet het goed en verdient deze negatieve feedback niet. Doe research!

February 5, 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look