2.6

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Modtaget forkert vare

Modtaget forkert vare, og ingen information om varen var afsendt. Varen blev afsendt fra "privatperson" og ikke firma. Der var over en uges leveringstid, hvor man ingen information modtog om hvor vi var i processen.

March 9, 2026
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Ingen garanti på reservedele

Købte et varmelegeme til Rancilio Silvia der kun holdt i 10 måneder (var tæret igennem i toppen) mod mange år på tidligere varmelegemer. Afkalker ellers vandet, kører aldrig tør og behandler maskinen godt. Kunne med fotos dokumentere et kalkfrit varmelegeme, men med tæring i toppen. Efter gentagne rykkere lykkedes det mig til sidst at få et svar efter 4 uger! Virksomheden skriver de har talt med deres "juridiske afdeling" (det er en enkeltmandsvirksomhed) som afviser reklamationsret på reservedele, hvis man selv installerer. Så hermed en advarsel mod at købe reservedele herfra. Der er faktisk helt almindelig reklamationsret på reservedele, men virksomheden nægter altså, hvis du selv installerer dem på trods af det er normalt for den type dele. Pris og levering kan jeg ikke sætte en finger på, så derfor 2 stjerner og ikke 1 enkelt, men jeg køber alligevel ikke derfra igen.

December 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vanvittig ringe service

Jeg ville gerne købe kaffemaskine af denne sælger, men det har været en virkelig dårlig oplevelse. Han lovede at tjekke sit lager for at finde maskinen, men derefter blev der fuldstændig tavshed. Jeg har gentagne gange forsøgt at få fat på ham, men har aldrig hørt noget tilbage – og det er stadig tilfældet den dag i dag. Det virker uprofessionelt, især når man ser, at han har masser af annoncer på DBA. Desværre virker det som om, han ikke følger op, når det virkelig gælder. Jeg kan ikke anbefale at handle med ham.

Hold jer langt væk fra Vasyl

January 16, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Absolut god handel med pro…

Absolut god handel med pro kaffemaskine, cafe kategori til privat brug. Indehaver er super flink, og god fragt samt priser er gode inkl. service.

Da fragtmand stod ved døren og jeg åbnede, ringede indehaver og sagde at fragt var fremme, jeg bor i Birkerød, det er service da!

January 25, 2022

Is this your company?