Dinlongjohn Reviews 15

1. Bike Accessories Store
  2. Bicycle Store
  3. Vehicles & Transportation

Written by the company

Hos DinLongJohn.dk brænder vi for budcykler og alt det, der hører til. Vi er en dansk webshop med fokus på reservedele og udstyr til især long john cykler og budcykler. Vores sortiment er løbende blevet udvidet, så vi i dag tilbyder et bredere udvalg af dele og tilbehør til både professionelle og private brugere. Vores speciale er stadig dele til budcykler, og vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene virker i hverdagen. Derfor har vi fokus på produkter, der er holdbare, funktionelle og klar til brug. Med mere end 30 års erfaring og en stor passion for gamle og klassiske cykler, har vi opbygget en dyb viden, som vi gerne deler ud af. Vi ønsker at holde liv i de fantastiske gamle budcykler og hjælpe andre entusiastiske cykelkøbere og ejere med at holde deres cykler i topform. Alle varer sendes fra vores lager i Danmark, så du får hurtig og sikker levering.

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

Tak for hurtig og god service

Tak for hurtig og god service. Fik sat ny fælg og eger på mit brugte nav. Det passer perfekt. 👍

May 7, 2025

Reply from Dinlongjohn

Sejt gået, det kan være en lidt udfordende opgave.

Rated 5 out of 5 stars

Altid godt og handle et sted hvor der…

Altid godt og handle et sted hvor der er go viden jeg plejer jeg har lige bestilt et noget specielt baghjul det var ikke noget problem mangler man dele til sin gamle longjohn eller lad cykel så det her det bedste sted og handle nogle gange kan man vente lidt fordi varen er udsolgt men venter gerne gør ikke noget så mange er vilde med den samme butik man skal huske at de fleste dele kun findes her mvh Stefan jensen

May 2, 2025

Hej Stefan
Tak for den fine kommentar, ja, vi prøver at gøre alt hvad vi kan,for at løse speciale opgaver.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en gammel ladcykel fordi jeg…

Jeg købte en gammel ladcykel fordi jeg syntes den kunne være fed at have, jeg havde ingen forstand på hvad jeg skulle bruge for at den kunne komme op og køre igen. Men. Det var absolut intet problem for der sendte dinlongjohn da bare en liste med links så jeg kunne få det helt rigtige og det hele passede også da det kom frem. Der blev sågar filmet en video til mig om hvordan man skulle gøre da jeg blev lidt i tvivl med nogle af komponenterne.
Alt i alt noget af den bedste service jeg længe har oplevet og en super god oplevelse.
Tak(:

April 23, 2025

Reply from Dinlongjohn

Det er lige nøjagtig sådan, vi ønsker at oplevelsen skal være, tak for den pæne kommentar.

Yderst behagelig oplevelse

Yderst behagelig oplevelse

Der blev brugt god tid til at vejlede og det var i et meget venligt sind. Tak for den fine oplevelse! Jeg ser frem til at handle her!

February 3, 2025

Reply from Dinlongjohn

Hej Anders. Tak for den pæne kommentar. Håber du kom i mål med din cykel.

Beundriskværdigt

Sjældent har man været i en butik som jeres, med udsøgt behandling.
Første gang var der lidt problemer med leveringstedet, men det klarede i da lige ( på en søndag )
Alt var sirligt pakket ned, så skærme etc. ikke fik buler undervejs. Næste lille latterlige ordre på et par småting fik i da også klaret fra dag-til-dag.
Selvom i har i niche forretning for Long-jongs som der nok ikke er så mange af, så tager jeg virkelig hatten af for jer.
Meget stor ros fra min side, Slangespecialisten, Rødvig.

July 5, 2024

Hej Jesper
Det er bare dejligt når det bliver bemærket at vi virkelig prøver at gøre lidt ekstra. Ja, det er en niche at sælge reservedele til disse gamle cykler,....

Rated 5 out of 5 stars

Super service og vejledning!

Tusind tak for rigtig god, venlig og vejledende service. Det har været en fornøjelse at handle hos jer, bestemt ikke sidste gang 😁
Mvh,
Niels O

September 15, 2023

Hej Niels
Selv tak...:-)

Top kundeservice

Top kundeservice! Jeg var i tvivl om hvilket krankleje der ville passe på min kærestes ældgamle shortjohn. Dinlongjohn fik mine mål til at passe med et leje, der lå på lager. Og herligt at kunne få en del andre smådele samlet ét sted. Hurtig ekspedition og god kommunikation. Tak - kommer også til at bestille dele herfra til mit næste projekt.

January 6, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Genopbygning af hjul til ladcykel

Kontaktede dem angående et nyt komplet hjul til ladcykel, da der var skadet på fælgen. Det var desværre ikke på lager. Men som de første jeg har snakket med, foreslog de at jeg sendte hjulet op og fik det genopbygget på ny fælg. Jeg er ganske tilfreds og taknemmelig 3-4 dages tid. Hjulet er netop sat på igen.

July 12, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super service og en vidensbank.

Super service og en vidensbank der gerne deler ud.
Jeg har en (åbenbart) ret speciel cykel, der kræver ligeså reservedele.
Mange mails og billeder frem og tilbage og nu lader det til at løse sig. Støt eksperterne og få den rigtige service.

April 24, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Sælger ukomplet vare

Jeg har bestilt og modtaget et sæt skræme til 399 kr, men da jeg skulle montere dem manglede de 2 møtrikker som fæstner de medfølgende stivere til skærmene.

Via email viste det sig at være meningen. Sælger mener at det er helt i orden, og at jeg åbenbart selv skal bruge tid på at skaffe de rigtige 5 mm-bolte.

For mig at se er det som at sælge et par bukser som ikke kan lukke fordi der ikke medfølger knapper, eller en bil som ikke kan køre fordi der ikke medfølger nøgle.

Sælger bør som minimum skrive på salgssiden at sættet ikke er komplet og mangler dele før det kan bruges. Det gør man på andre webshops i samme branche.

January 28, 2021

Hej Andreas
Tak for din feedback..

Det er usandt når du skriver at vi sælger ukomplet vare.
Beskrivelsen af varen, var komplet - der stod præcis, hvad du bestilte. Du har modtaget den vare som du har bestilt, hverken mere eller mindre. . På din henvendelse via mail, svarer vi ud fra beskrivelsen på webshoppen: ”nej, bolte og møtrikker medfølger desværre ikke”….

Vi har solgt mange skærmsæt, og er aldrig blevet gjort opmærksomme på at der bør være monteringsskruer i sættet.
Vi vil være helt ærlige og sige, at vi aldrig har overvejet om monteringsskruer skal medfølge eller ej. Derfor sætter vi pris på, at vi nu bliver oplyst om, at de bør følge med.
På baggrund af din henvendelse, har vi nu besluttet at 2 x bolt + møtrik fremover medfølger til skærmsættet.

Vi tager selvfølgelig din anmeldelse til os.
Du har som kunde hos os, fuld ret til at returnerer dine varer, men vi må også konstaterer at dette ikke er sket.
Jeg har forsøgt at kontakte dig pr. telefon, for også du skal da have dine 2 møtrikker.

Per Sørensen
Dinlongjohn