Jeg kan varmt anbefale Din Mester Tagservice. De leverer professionelt arbejde i høj kvalitet og er meget pålidelige. Hele processen – fra første kontakt til det færdige resultat – var både nem og e... See more
See what reviewers are saying
Vi har været meget glade for, at vi i sin tid tog kontakt til Martin, i forbindelse med en utæt skotrende. Han har gennem hele forløbet været meget grundig og behjælpelig og altid været let at få fa... See more
Vi har fået udskiftet skifereternitplader og rygning på vores tag - alt udført perfekt og til aftalt tid og pris. De varmeste anbefalinger fra os. Annie Larsen Lynge
Written by the company
"Vi vil ikke tilkendegive Trustpilot, da det er en brugerbetalt service, og vi nægter at betale 1.600 kr. pr. måned for at beholde gode anmeldelser, som konstant bliver slettet, samt for at få påpeget 'visninger' på ulovlig vis." **Din virksomhedsbeskrivelse med HTML bliver snart fjernet Det er ikke længere muligt at bruge HTML i virksomhedsbeskrivelser uden en betalingspakke. Da HTML-taggene automatisk bliver fjernet, er du nødt til at lave en ny beskrivelse med almindelig tekst eller opgradere din konto.**
Denmark
- dinmester.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Høj kvalitet og professionelt arbejde.
Jeg kan varmt anbefale Din Mester Tagservice. De leverer professionelt arbejde i høj kvalitet og er meget pålidelige. Hele processen – fra første kontakt til det færdige resultat – var både nem og effektiv.
Teamet arbejder hurtigt, er venlige og sørger for, at alt bliver udført ordentligt. Man kan tydeligt mærke, at de har stor erfaring med tagarbejde, og de går op i detaljerne. Samtidig holder de aftaler og rydder pænt op efter sig.
Hvis du leder efter et firma, der udfører solidt tagarbejde til en fair pris, så er Din Mester Tagservice helt klart et godt valg.
Dygtig, grundig og altid let at få fat på.
Han har gennem hele forløbet været meget grundig og behjælpelig og altid været let at få fat på.
Vi vil uden tvivl give ham vores varmeste anbefalinger.
Afmontering af pejs og skorsten
God kommunikation og forventningsafstemmelse inden og under opgaven.
Vi har fået udskiftet…
De varmeste anbefalinger fra os.
Annie Larsen
Lynge
Fantastisk kundeservice
Det har været en virkelig fantastisk oplevelse, hold kæft det er god kundeservice de levere. Kan kun anbefale
super service og god rådgivning vil…
super service og god rådgivning vil helt klart anbefale
Super god oplevelse med Din Mester…
Super god oplevelse med Din Mester Tagservice. Professionelt arbejde, god kommunikation og flot resultat. Alt blev udført til tiden og som aftalt. Kan klart anbefales!
Virkelig godt firma der udføre deres…
Virkelig godt firma der udføre deres arbejde til tiden & er super flinke & hjælpsomme. Kan varmt anbefales
Hurtige
Nemme at få fat på, og fik det jeg skulle havde fikset på plads hurtigt. God kommunikation
Mega god oplevelse
Fantastisk service
Hyggelig og kommunikerende
Kommunikativ, oprigtig, hurtig og dygtige. Et fint team med gode vibes. Var meget glad for at få udskiftet et vindue!
jeg havde en mega god oplevelse med…
jeg havde en mega god oplevelse med brug af dinmester kan klart anbefales
Din mester kom hurtigt ud til en akut…
Din mester kom hurtigt ud til en akut opstået utæthed. De gav et realistisk tilbud og var gode til at aflæse behov og budget. Alle aftaler blev overholdt til det aftalte budget.
Jeg hade et problem med mit tag og den…
jeg havde et problem med mit tag, og din mester aps sendte hurtigt en montør ud. han var virkelig flink med en god attitude og tydelig arbejdslyst. arbejdet blev udført ordentligt og professionelt, og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Gode til at udføre deres arbejde og gør…
Gode til at udføre deres arbejde og gør det som der blev aftalt til tiden. Anbefaler kæmpe herfra.
Professionelle i deres arbejde og service
Super god, professionel service. De ved hvad de laver og lagde hurtigt en plan for hvad der skulle gøres, og de var også meget tydelige omkring pris osv. fra start af. Derudover udførte de faktisk arbejdet til tiden!! Hvilket er det vigtigste for mig. Bruger dem igen næste gang