Heel onvriendelijk
Heel onvriendelijk. We gingen rustig aan een tafeltje zitten. Blijkbaar was deze gereserveerd. De obers begonnen direct op on te roepen en ze zeiden dat we blind en dom waren omdat we het bordje niet hadden
Zien staan.
Zien staan.
Beste Eline, dit bedrijf heeft het faillissement aangevraagd in 2023. Het is niet logisch dat er dan in Mei 2024 nog werken gebeurd zijn bij U. Bent U zeker dat het over dit bedrijf gaat ? Neem gerust contact op, ik kan U misschien verder helpen met contactgegevens van de curator of andere mensen die U misschien kunnen helpen.
Neem GEEN vloer af bij dit bedrijf. Opzich kan ik weinig opmerken aan aan de afwerking van de gelegde vloer. Maar wat een oplichters. Afgelopen mei / juni werd onze pvc vloer gelegd door dit bedrijf. Onze CV was nog niet aangesloten op de vloerverwarming, alles verwarmd met kachels.
De vloer is gelegd en hieronder heeft het bedrijf ook eigen egaline gebruikt voor garantie. Nou geen garantie dus.
We zijn een half jaartje verder, en de vloer komt bol te staan op 1 plek, gewoon los. Het bedrijf geeft aan geen garantie meer te geven omdat zij failliet zijn onder de oude eigenaar, en nu achteraf zijn ze komen kijken (dezelfde leggers) en geven aan dat de vloerverwarming aangesloten had moeten zijn en de vloer net aan door de vochtmeting kwam. Pardon. Wij zijn leek hier in het hele verhaal. Het komt erop neer dat zij hun geld nog even binnen hadden willen harken, en nu kunnen wij zelf opzoek naar een oplossing, wat misschien de hele vloer eruit betekent, maar kunnen we vervolgens dino wel nog een keer volledig betalen…. Dit noem je toch geen oplossing?? Een vloer van 14.000 zeker.
Oplichters en wij voelen ons ook opgelicht. Bespaar je geld en geef het uit bij een andere vloeren zaak!!
vooruitbetaling 40% (betaald)
het werk begint
factuur 40% (betaald)
extra rekening (betaald)
Excuses, leugens en trucs gedurende bijna een jaar tot aan het faillissement.
Ik denk niet dat het beter kan worden samengevat.
Meer dan 80% van het geld voor minder dan 30% van het werk. Bovendien voldoen de verrichte werkzaamheden niet aan hetgeen is overeengekomen of aan de minimale kwaliteit.
Het is heel triest om te zeggen, maar leg uw geld of uw huizen niet in de handen van deze mensen.
Voor werkende gezinnen zoals de onze is het echt onaangenaam dat iemand je geld bewaart en je huis zo achterlaat.
Baksteen vol miserie en leugens!
Ideale firma voor wie instant een aantal jaar ouder wil worden.
Voor wie graag quizt en feiten van leugens zoekt te onderscheiden, al is dat je minste uitdaging.
Kindvriendelijk zou ik het niet geven, zij worden meegesleurd in de miserie. No mercy.
Wel voor wie graag van uitdagingen houdt en gemakkelijk duizenden euro's kan missen en niet meer wil terugzien, ook niet in het gedane werk.
Ideale aannemer voor wie houdt van onafgewerkte en amateuristische bouw, inclusief kans op CO-vergiftiging, wind die door het geplaatste schuifraam suist. Af en toe en spatje regen erdoor en onstabiele muren. Ideaal dus voor avonturiers die nadien euro's en tijd genoeg hebben om alles opnieuw te laten uitvoeren.
Hou je van eindeloze beloftes en leugentjes om bestwil? Kom je graag thuis waar afspraken voor geplaatste zaken niet worden nagekomen? Wacht niet langer.
Bedankt Smits N. en Vercauteren T. voor het avontuur. Het ga jullie goed, tot in den draai.
Alles heeft inderdaad 2 kanten. Ook geef ik je gelijk de ene firma niet te verwarren met de andere.
Maar begin dan zelf met eerlijk te zijn!
Hoeveel firma's hebben jij (jullie) al opgestart?
Bij hoeveel mensen hebben jullie geld ontvangen en de beloofde werken niet uitgevoerd? Bij hoeveel mensen hebben jullie de werken slecht uitgevoerd?
Die firma die volgens jou al 13j bestaat, wanneer is die failliet gegaan?
Hoeveel keer bij jij in het totaal al failliet gegaan?
Ik raad de mensen dan ook aan om jullie vooral NIET te leren kennen! De MISERIE die jullie veroorzaakt hebben met jullie ONEERLIJKHEID is niet te geloven.
Na het lezen van de review van meneer Smits kwamen geheel spontaan alle goede herinneringen terug aan de geweldige ‘samenwerking’ met deze twee prachtige sujetten, Smits en Vercauteren, de Lernout & Hauspie van het Waasland.
Zoals meneer Smits zelf aangeeft heeft elk verhaal twee kanten. En dat klopt. Vandaar dat het me noodzakelijk lijkt om hier mijn verhaal te delen met de goegemeente. Potentiële klanten, mijn kant het verhaal vertellen lijkt me opportuun. Hiervoor kunnen ook massa ’s nodige bewijzen worden aangereikt in de vorm van vele mails, Whatsapp verkeer, zelfs brieven van advocaten, foto’s, etcetera.
Dit kunnen en mogen jullie ook allemaal komen bekijken, inkijken en het goeie nieuws is: er moet niks worden aangepast. Het is simpelweg onmiddellijk beschikbaar!
Echter kan dit niet worden gezegd over de bouwmaterialen die werden aangekocht, het personeel dat zou langskomen, aankopen die zich in zijn magazijnen bevinden, maar die finaal bijna leeg lijken te zijn, enzovoorts.
Pas op, in de embryonale fase zal jullie de hemel op aarde worden beloofd. Misschien zijn jullie wel behept met het idee: “ Waarom hebben we deze man niet eerder ontmoet?”
Mocht ooit de dag komen dat jullie deze vraag aan jullie zelf stellen. Een gouden raad: laat het los. Hopelijk voor jullie ook het idee om met hen in zee te gaan.
Beloftes worden gemaakt. In deze fase aan woordacrobatiek geen gebrek. Tot de voorschotten worden betaald. Eens deze binnen zijn, dan vallen de excuses met bakken uit de lucht. Personeel wordt plotsklaps ziek, misschien ontvangt u van de grote patron zelve wel een foto vanuit het ziekenhuis! Alles is mogelijk in het leugens en bedrog gebouwde pathologische spectrum van meneer Smits en mevrouw Vercauteren.
Omdat bij de schier ongeneeslijke gevallen mythomanie geen grenzen kent zal meneer Smits zelf geloven dat D.I.N.O onderneming al meer dan een decennium bestaat, maar iedereen met een brein ter grootte van de gemiddelde zandkorrel kan achterhalen dat dit wederom een flagrante leugen is in het universum van de mislukte Zonnekoning en koningin. Net zoals al de rest van de onzin die wordt geëtaleerd. Er zijn tientallen gevallen zoals dit.
De enige firma die al bestaat sinds 2013 is Nicolas Smits, maar helaas heeft deze geen enkele jaarrekening!! Begrijpen wie begrijpen kan. Jammer voor meneer Smits is dit eenvoudig op te zoeken en niet aanpasbaar!
Aan goocheltrucs ook geen gebrek. Zo verschenen de foto’s van mijn onafgewerkte woning op de facebook pagina van de firma Nicolas Smits dit jaar, terwijl deze werken in april/mei werden uitgevoerd door een onderaanneming, die de werken niet heeft afgewerkt. Hoe zou dat nu weeral komen?
De schaamte voorbij!!!
Iedereen die geloof hecht aan mijn verhaal mag in alle vrijheid en rust alle documenten inkijken met toelichting van mezelf. Met graagte leid ik jullie rond in mijn huis waarbij jullie zelf de kwaliteit kunnen zien waarmee de beperkte werken zijn gebeurd.
Dit met een voorschot van meer dan 38000€. Toch niet mis als je het mij vraagt.
Maar er is nog meer goed nieuws: ik ben lang niet de enige en zoals het een archetypische Vlaming betaamt maak ik met evenveel plezier tijd vrij voor de betere dingen des levens waardoor jullie met voldoende enthousiasme zullen worden meegenomen naar andere werven waar deze twee verbouw kunstenaars hun stempel op hebben gedrukt, ondanks betalingen.
Met andere woorden: je betaalt veel voorschotten, je krijgt weinig en wat je krijgt is vaak niet wat je vraagt en volgens de regels der bouwkunst.
Het staat jullie vrij om me te geloven of niet. Eender hoe: ik ben veel geld kwijt, heb weinig tot niks in de plaats gekregen en dan zijn er nog zaken die ik opnieuw moet doen. Kortom: mijn werkkleren werden terug uit de kast gehaald, dit terwijl er al voor werd betaald. Geloof me: vrolijk word je daar niet van.
Wensen jullie me niet te geloven: veel succes!!!
Persoonlijk heb ik hierbij weinig of niks mee te winnen, dit in tegenstelling tot meneer Smits, al dan niet in duovorm met mevrouw Vercauteren Tina.
Geloven jullie me toch: altijd welkom, maar geef eerst een seintje.
Dank bij voorbaat.
Beste,Allen
Ik kan zeer veel goede referenties achterlaten, de zaken die hieronder vermeld worden kan ik via de juiste weg volledig verduidelijken, je hebt steedst 2 verhalen.
Dit zal ook op de gepaste en correcte manier openbaar gemaakt worden.
en de 1 firma heeft niets te maken met de andere firma. jullie moeten zich goed en correct informeren vooraleer jullie mensen verkeerde info geven/bieden. bij deze nodig ik alle mensen uit die twijfels of dergelijke hebben ,deze zullen ook de dossiers mogen bekijken van de mensen die "zogezegd" gedupeerd zijn. nogmaals ALLES heeft 2 kanten.
Ik raad iedereen aan om ons te leren kennen op een correcte manier en laat ons correct handelen met elkaar volgens de normale weg, de firma bestaat al van 2013 trouwens , ik denk dat er weinige kunnen zeggen dat hun zaak al 11jaar bestaat in deze toch wel "rare"tijden. waar iedereen maar denkt gelijk te hebben en rechter te spelen zonder het volledige verhaal naar buiten te brengen. dit zal een totaal ander daglicht brengen. maar dit zal gebeuren op de correcte manier zonder ANDERE daar mee lastig te vallen..
mensen die de dossiers willen zien, neem gerust contact op : via de site
bijvoorbaad bedankt
Deze aannemer onder de arm genomen voor een totaal renovatie van een appartementje (65m²) welke afgewerkt zou zijn eind december 2022. Tot op heden ligt de vloer schots en scheef en niet volledig afgewerkt, in 2 kamers ligt geen vloer noch zijn resterende en betaalde tegels ergens te vinden. De badkamer bestaat tot op heden enkel over 2 slecht bezette muren en leidingen. Aangetekende schrijven door een deurwaarder lacht dit bedrijf gewoon weg.
Ze laten een spoor van gedupeerde na.
Nicolas Smits en Tina Vercauteren zijn geen mensen waar je uw werken aan wilt toe vertrouwen. Helaas komen zeweg met zulke praktijken en zullen dit met hun volgende bedrijf hoogstwaarschijnlijk opnieuw doen.
Deze aannemer ging ons dak vervangen in een paar weken. Hij begon het werk eind maart 2023. De situatie nu eind augustus 2023, na 5 maanden is :
• Ons dak ligt nog steeds open. Er ligt isolatie op en een onderdak + lattenwerk, maar geen pannen. Er zijn ook nog steeds geen pannen geleverd (hoewel de aannemer al van begin dit jaar beweert dat de pannen bij hem geleverd zijn in de plaats van bij mij).
• Het onderdak lekt op vele plaatsen, als het regent loopt het water gewoon binnen. Gevolg : veel waterschade binnen in de woning.
• De schouwen zijn afgebroken maar er zijn geen nieuwe geplaatst. Gevolg: de verwarmingsketels nemen nu zuurstof van binnen omdat enkel de uitlaat naar buiten zit. De lucht inlaat zit nu binnen onder het dak.
• De dakgoten lopen niet correct af. En omdat we het dak hebben moeten laten afdekken met zeilen, loopt het regenwater niet meer in onze waterput. Gevolg: extra leidingwaterverbruik.
• Onze zonnepanelen ( 10KW ) liggen ook al bijna 5 maanden niet op het dak. Gevolg : veel hogere elektriciteitskosten.
• Er mist een zonnepaneel. Als ik info vraag hierover aan de aannemer krijg ik geen reactie.
Ze hebben ook nieuwe ramen geplaatst. Twee van die ramen lekken nog steeds als het regent. De buitendeur die ze ook vervangen hebben heeft een kapot paneel dat ze gingen vervangen, maar na maanden is dit nog steeds niet gebeurd.
En dit alles nadat wij 80% van het totaalbedrag reeds betaald hebben. We weten nog steeds niet of ze gaan verder werken, laat staan wanneer ze dat zouden doen.
Kortom, komt zijn afspraken niet na en vraag hoge voorschotten zonder er het nodige werk of materialen voor te leveren.
Wij zijn een gezin van 7, de stress is enorm bij iedereen omdat het ondanks de zeilen nog steeds binnen regent. Bij wind maken de zeilen dan ook nog eens een flapperend geluid. Er is ook geen uitzicht op een oplossing in de nabije toekomst.
Update 14 oktober 2023. De situatie is nog steeds hetzelfde. Men ging een voorstel sturen tot minnelijke schikking, maar nog steeds niets ontvangen. De zaakvoerder van DINO lijkt ondertussen wel tijd te hebben om zijn andere bv te promoten : DINO Invest.
Learn more about other kinds of reviews.