DirtyDesire

Company details

1. Sex Toy Store

Written by the company

En dansk webshop med passion, personlighed og et større formål Velkommen til DirtyDesire.dk – vi tror på, at åbenhed, nysgerrighed og leg styrker kærligheden. DirtyDesire.dk blev startet som en frisk idé og et forsøg på at skabe noget anderledes – en webshop med personlighed, ærlighed og kant. Målet har fra begyndelsen været at bryde det tabu, der stadig omgiver sexlegetøj, og at vise, at det er helt naturligt at tage ansvar for sin egen nydelse og intimitet. DirtyDesire.dk er en danskejet virksomhed med en passion for at skabe en god og fræk handelsoplevelse for alle, der ønsker at udforske deres seksualitet. Vi tror på, at det skal være sjovt og naturligt at eksperimentere med sex – og at det kan være en fantastisk måde at styrke parforholdet på, og eget velvære. Hos DirtyDesire.dk tilbyder vi et bredt og nøje udvalgt sortiment af sexlegetøj og lingeri fra nogle af verdens største og mest anerkendte producenter. Vi ved, at lyst og nysgerrighed kan opstå på mange måder og tidspunkter, og derfor ønsker vi at skabe et trygt og inspirerende univers, hvor alle – uanset erfaring og præferencer – kan finde noget, der passer til dem. Vores mission er enkel: Vi vil gøre det nemmere og mere naturligt for danskerne at tage deres lyst alvorligt og have det sjovt undervejs. Hos DirtyDesire.dk går kvalitet, diskretion og kundetilfredshed hånd i hånd.

Rated 4 out of 5 stars

Modtog pakke til tiden. Men den ene æske var gået i stykke og indhold beskadiget, nok på grund af transport. Kontaktede deres kundeservice og sendte et billed, det var intet problem og de sendte en ny afsted med det samme og jeg returnere den defekte. Alt i alt rigtig god oplevelse, professionel service og rigtig gode produkter.

July 3, 2025

Hej Tommy
Tusind tak for din anmeldelse. Beklager selvfølgelig at pakken var skadet ved ankomst. Det er desværre nogle af de faktorer jeg ikke selv kan kontrollerer. Det jeg derimod KAN kontrollere, er at få hjulpet dig videre i en hulens fart :) Tak for tilliden og forhåbentlig på gensyn.

Rated 5 out of 5 stars

Det bliver ikke sidste gang!

DirtyDesire er fantastisk! Rigtig god kundeservice og lynhurtig levering. Jeg havde nogle spørgsmål om et produkt og jeg fik lynhurtigt svar. Kan klart anbefales!

April 30, 2025

Reply from DirtyDesire

Hej Rasmus. Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at du skrev, så jeg kunne hjælpe dig, i stedet for at søge videre på nettet . :)

5 stjerner herfra

Det er nu anden gang vi handler hos DirtyDesire. Varen er som beskrevet, levering inden for 2 dage og til en god pris. 5 stjerner herfra

April 12, 2025

Hej Jesper

Tusind tak for den fine anmeldelse! Og tak fordi i handlede hos mig. Forhåbentlig på gensyn :)

Super lækre produkter

Super lækre produkter. Nem og hurtig levering. Jeg vil helt sikkert bestille herfra igen.

April 19, 2025

Hej Christine

Tusinde tak for de 5 stjerner og de søde ord :)

Take a closer look