Har en del å gå på
Helt greit sted til å begynne med, men ble ganske kjedelig etter hvert. Veldig lite nye tråder, og nye tråder som ble startet, var ofte bare tråder om beste film, skuespiller også videre. Tydelig lite kreativitet blant brukerne.
Jeg så etter et debattforum å melde meg inn i. Fant blant annet Diskutopia, men leste anmeldelsene her, og det virker som om jeg tok et fornuftig valg og meldte meg inn hos noen andre.
Det er et i utgangspunktet greit sted med mange interessante temaer. Likevel er det veldig få tråder det er noe særlig aktivitet i, så det blir fort mindre spennende å diskutere der.
Selv om jeg personlig ikke deler disse voldsomt negative synspunktene om moderatorene som andre brukere som har skrevet anmeldelser her, så synes jeg moderatorene virker å slite med hva som egentlig er deres rolle der inne.
Enkelte tråder, der det foregår mye skitkasting, blir det omtrent aldri gitt advarsler i, men så er det andre igjen som modsene er veldig på. Sikkert vanskelig å følge med på alt, og sikkert ikke alt som blir rapportert inn, men ser voldsomt rart ut til tider.
Legger også merke til at enkelte mods sliter veldig med å følge tonen som er i enkelte tråder. Skal dog ikke sies at det ikke er så veldig negativt. Det er mer sånt som er underholdende for oss som er der.
Det begynte som et veldig bra debattforum etter overgangen fra en plass som havarerte. Etter hvert synes jeg Diskutopia viser svakheter, dessverre. De som styrer diskusjonsplattformen er ikke voldsomt gode til å markedsføre forumet, en del tråder med godt utgangspunkt kunne hatt potensial. Mange enkle måter en kunne ha markedsført dette på en enkel og gratis måte, men virker ikke som det er så stor interesse for innspill.
Mye bra mods der inne, men så er det enkelte som ikke er like bra. Dessverre noen få der inne som sliter voldsomt med å holde seg nøytrale, og det ødelegger naturligvis debatten.
Også sjokkerende, synes jeg, at enkelte tråder på debattforumet minner om kommentarfelt hos Document.no eller Rights.no, og det blir lite god diskusjon ut av det. Jeg er som sagt ikke mod, eller har noen som helst makt der inne, men synes terskelen for hva som bør være akseptabelt på forumet tråkkes over, da eksempelvis på Aktuelt-forumet.
Jeg kommer nok til å fortsette på forumet en stund til, men er ikke imponert over utviklingen.
Den politiske delen av forumet er en lekegrind for venstreraddiser og Palestinakomiteen, er du ikke enig med de blir du utestengt uten at de greier å komme med skikkelige begrunnelser. Modereringen er helt på trynet, og du må regne med en haug med personangrep om du ikke har "de rette meningene". Det finnes mange bedre steder å diskutere politikk enn på dette forumet, som kun egner seg for de som liker ekkokammer der enkelte debattanter er "fredet" uansett hva de kommer med inkl. terrorstøtte.
Parodi på moderering.
En moderator, Canucks, kommer inn i en debatt om Charlie Kirk. Tar den mest venstre-radikale "taken" man kan ta om personen Kirk. Snakker stygt om andre debattanter bak ryggen deres. Kaller meg en løgner fordi jeg sa at "ingen lo" da Floyd døde, det var visst funnet noen i USA som gjorde det. Men jeg fikk ikke med meg at noen synes det var noe morsomt den gangen. Jeg svarte tilbake med samme mynt og sa at det er få jeg kan tenke meg som er mindre egnet her i verden til å ha moderator-rollen enn akkurat Canucks. Det er min ærlige mening og den ble jeg bannet for selvsagt.
Jeg har aldri opplevd at moderatorer oppfører seg slik noe sted, noen gang. De utskjelte svenskene på VGD var jo en drøm sammenlignet med dette. Diskutopia har et fint utseende og det er mye fine folk der, men dessverre har forumet blitt kuppet av en gruppe som nå har fått makt for første gang i sitt liv og har alle intensjoner om å misbruke det så mye som mulig.
Dette er rett og slett et topp forum.
Mye aktivitet, enkelt å bruke og veldig avhengighetsskapende.
Enkelte i styret/forumledelsen har store problemer med å skille rollene. Jeg skjønner at det ikke er så enkelt, da DT er et brukerstyrt forum, men når en i forumledelsen - i dette tilfellet "tomi" - omtaler to av forumets debattanter som "gretne, gamle gubber", at en av dem "er en stalker som noterer ned info om andre" osv (på PM til meg), er jo det en klar indikasjon på at ting har gått for langt. Dette er heller ikke det eneste "tomi" har skrevet og gjort, men å svi av alt kruttet på én gang ville vært dumt.
Forsøkte å legge ved link med skjermbilder, men det fungerer ikke på Trustpilot. Om noen skulle være interessert i skjermbildene, er det bare å gi en beskjed her. Alt skal fram uansett.
Ett fantastisk forum,full nostalgi som gamle VGD, hvor jeg kan diskutere alt fra politikk til fotball på ett og samme sted i et klassisk forum med bra design.
Det er norges beste forum.
Brukervennlig og stor variasjon.
Modereringen merker jeg ingenting til, så de dårlige anmeldelsene forumet får her kjenner jeg meg ikke igjen i. På slike diskusjonsforum er det jo alltid noen som oppfører seg dårlig og som ikke får lov til å delta mer. Og da er det nok lett å prøve å hevne seg etterpå.
Selv diskuterer jeg mest aktualitet og politikk, men ser at fotballdelen av forumet er veldig aktiv.
Møkkaforum hvis du vil diskutere noe annet enn fotball. Skal du diskutere noe annet så er det så lite variasjon i meningene at det blir fort kjedelig. Kan virke som at forumeier kun tillater en form for meninger og at de som skulle mene noe annet rett og slett blir kastet ut. Er du interessert i fotball så funker det nok, men pass på å ikke kritiser lagene til forummoderatorer. Da blir du kastet ut.
Strålende forum. Veldig gode på norsk fotball, men de andre underforumene vokser stadig. Er visstnok drevet av brukere som forlot VG en gang i tiden.
Ser de får en del kritikk, men det ser jeg på brukernavnene er brukere som er kjente problemmakere og de har sannsynligvis blitt utestengt og vil ha hevn.
Litt for mange Moldensere i det siste. Kommer som ugresset i blomsterbeddet.
Forumet så greit ut i begynnelsen, men etter hvert forstod jeg at moderatorene behandlet brukerne ulikt.
Jeg rapporterte en gang et innlegg som kun gikk ut på å provosere meg, ikke seriøs debatt. Men hva skjedde så? Jo, moderatorene begynte å grave i innleggshistorikken min i den tråden jeg hovedsaklig vanket i og de fant et 2 måneder gammelt innlegg (nei, jeg fleiper ikke) og ga meg deretter en tirade hvor de kalte meg rasist og truet med utestengelse. Men provokasjonsinnlegget jeg rapporterte fikk stå i fred. Helt uforståelig.
Jeg ble utestengt noen måneder senere hvor begrunnelsen var rasisme. Da jeg ble utestengt sjekket jeg de siste innleggene mine. Og ingen var slettet. Helt uforståelig
Bare å holde seg unna, for på dette forumet må en tydeligvis skamrose moderatorer/eier for jobben de gjør.
Useriøse moderatorer
Tillater ikke debatt hvis den ikke har riktig «valør» og støtter riktig side i debatten
Reglene gjelder ikke for alle
Styr unna! Forumet har fullstendig useriøse moderatorer som du virkelig ikke bør gi innsyn i personopplysninger og meninger. Det er også et døende forum hvor diskusjon har forsvunnet og blitt erstattet med drittslenging og personfokus. Bortkastet tid.
Virket lovende i forbindelsen, men merket raskt at hvis man ikke er "venner" med de som eier plattformen, så blir man slettet og trakassert. Har også lest noen rykter om at de ikke tar personvern spesielt alvorlig. Finnes bedre steder å diskutere hvis man vil ha en ordentlig diskusjon.
Her ble man hele tiden forstyrret av moderatorer som slettet innlegg selv om innlegget ikke var i strid med regelverket. Det er en liten klikk der inne som har blitt enige om å være enige i alt og stemmer på hverandres innlegg. Alle eller de fleste moderatorene er med i denne klikken og ønsker ingen motstemmer. Det er svært få aktive brukere på grunn av dette, så forumet er veldig dødt. Det er ikke an gang verdt å gå inn og lese. Styr unna.
De fremstiller seg som et diskusjonsforum, men er du uenig med meningene til eierene og moderatorene av forumet, så blir du truet med represalier som utestenging osv. Hvis du fortsatt er uenig så stenger de deg ute! De bryr seg heller ikke om personvern og GDPR. Ikke en trygg side på det området.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.