Disneyana+ Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Art Dealer

Written by the company

Europas største galleri for Disney-kunst og Disney-relaterede limited editions. Vi tilbyder kunst af bla. Carl Barks, Patrick Block, Eric Robison og Mike Peraza.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk

Hvis du har set Disney sjov som barn eller læst Anders and bladet er galleriet helt sikkert noget for dig! Det er sjovt at se de halvfærdige tegninger af genkendelige tegnefilms scener fra ens barndom og bedst af alt, alle de smukke malerier og lithografier.

November 25, 2022
Unprompted review
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Helt tilfældigt jeg så det vildt flotte…

Helt tilfældigt jeg så det vildt flotte watercolor billed af Daisy rey fra patrick block og blev forelsket i det med det samme og måtte bare have et af de 200 print der var lavet af det og til en pris jeg kunne være med til. Men som tiden gik og jeg så mere og mere på dette virkelige flotte kunstværk så endte det med jeg købte originalen også, han kan blive et dyrt men også yderst godt bekendskab. Firmaet og manden bag er super fair ang. priser, så man også kan lave en god handel/investering. Han ved hvad han snakker om og aldrig presser en noget på. Du bliver helt selv forelsket i dem :D. Han holder hvad han lover. jeg endte med at købe flere værker ved ham, som jeg skulle afhente et par uger senere og lagde et depositum. billeder stod flot klar ved afhentning og fik lavet certifikat som som aftalt. Er meget bange for det bestemt ikke bliver de sidste :) Men tror ikke man skal vente for længe inden alt det bedste er væk, håber virkelig hans disney kunstner kan få skabt nogle nye i en fart. Gør jer selv den tjeneste at få lavet en aftale med ham om at se hans galleri. wauw siger jeg bare ! :)

- Daniel

August 1, 2019
Unprompted review

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look